|
|
|
Quicksilver the Archangel
|
Posted: Mon Jan 07, 2013 4:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2013 7:05 pm
Name: Sailor Chibi Perdita Rank: Senshi Sphere: Plenty Art Link: Here!Journal Link: Tada~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2013 7:01 am
Name: Melian Sambrook Rank: Civilian Sphere: N/A Art Link: ArtJournal Link: Journal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2013 2:37 pm
Name: Chibi Sailor Ambrosia Rank: Super Sphere: Honey Art Link: Here!Journal Link: Journal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2013 2:23 pm
Name: Befana Rank: Page of Uranus Sphere: -- Art Link: LinkJournal Link: Here
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2013 9:49 am
Name: Dallol Rank: Page of Uranus Sphere: NA Art Link: Here~Journal Link: Here~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2013 8:11 am
Name: Meru Rank: Page of Cosmos Sphere: N/A Art Link: Here <3 as well as the No GlowJournal Link: Here <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2013 1:34 pm
Name: Concordia Rank: Page of Chronos Sphere: N/A Art Link: Here Journal Link: HereOnly like.. a year late. Don't mind me. >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2013 4:25 pm
Name: Alfheim Rank: Page of Earth Art Link: HereJournal Link: HereName: Sailor Chibi Columba Rank: Basic Sphere: Correspondence Art Link: HereJournal Link: HereName: Eunomia Rank: Super Sphere: Order Art Link: HereJournal Link: Here
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2013 5:52 am
Name: Sailor Chariklo Rank: Super Dark Mirror Sphere: Seagulls Art Link: No GlowJournal Link: Journal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2013 5:40 pm
Name: Pandora Rank: Senshi Sphere: Jealousy Art Link: GlowJournal Link: Link HereName: Myrkviðr Rank: Page of Jupiter Art Link: No glowJournal Link: Link Here
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2013 2:50 pm
Name: Sailor Toutatis Rank: Super Sphere: Horror Art Link: Here~ Journal Link: HereName: Sailor Hassaleh Rank: Sailor Sphere: Deserts Art Link: Here~Journal Link: Here~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2013 6:27 am
Name: Hvergelmir Rank: Page of the Cosmos Art Link: HereJournal Link: Here
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2013 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2013 10:38 am
Name: Benitoite Rank: General Sphere: N/A Art Link: Benitoite!Journal Link: Here
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|