Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Gaia csalások Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Valassz:
Panda
52%
 52%  [ 21 ]
Koala
47%
 47%  [ 19 ]
Total Votes : 40

Tawura

3,050 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Critic 0
  • Beta Treasure Hunter 0
PostPosted: Fri Mar 06, 2009 2:51 pm

Azért nyitom ezt a topicot hogy mindenki megossza tapasztalatait a csalókról hekkerekről hogy ne dőljünk be minden trükknek, remélem hasznos lesz sokaknak..

Velem az történt hogy townsban, félrehívott egy személy pontosabban: the_real_ashley nevezetű tag és elkezdi hogy mutat valamit... egy moderátor oldalán olvasta hogy ha valamelyik karakter a saját jelszavát nagybetűvel leírja akkor azt a buborék nem mutatja vagyis kicsillagozza vagy ilyen hülye karaktereket ír helyette..aztán beírt ilyen kicsillagozást mintha beírta volna a sajátját, mondta h próbáljam meg én is.. biggrin na persze...aztán mondtam neki h ez nem valami szép dolog..egyből le is lécelt biggrin (aztán később kipróbáltam és nem csillagozta ki xD)

Elnézést ha van már ilyen topic, én nem találtam. : ]
PostPosted: Fri Mar 06, 2009 3:10 pm

Hüpp hüpp...a naív ember gondolkodása mien egyszerűen kics...na mindegy, nem tudom mit akartam mondani... Az első Acountomat egy egyszerű PM-el hackelték le...én csak annyit mondok...SOHA SENKINEK ne add oda a jelszavad. (Womira néz) stare

Akitta-chan

sgergely

PostPosted: Sat Mar 07, 2009 12:18 pm

Engem egy adatbúvár honlapal próbáltak átverni. Ezeket könyü kivédeni mivel ha rákatintunk egy olyan linkre ami kivisz a gaiárol akor elöbb egy kérdés jelenik meg pl: Gúglis kereső xp
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 3:17 pm

régebben lehetett csinálni a gaian egy csomó hülyeséget...de most frissítettek mindent és már nem lehet semmi jót csinálni stare

pl.:régebben lehetett olyat hogy egymásra raktad a puzzle darabokat elmentetted vissza léptél és már csak egymás mellé kellett raknod a darabokat(nem kellett szét válogatni)...így szereztem már 10,000 goldot biggrin

...a rallyba meg fel lehetett mászni a falra...de most felújították a rally-t is és sztem mostmár nem lehet

...a leg viccesebb...ami lehet hogy most is működik amikor a town ba belemész a vízbe és rá mész az emotion okra...és ott van pisi meg kaki...nem zárod be az emotionos ablakot...kimész a vízből és lehet a földön kakilni,pisilni biggrin

hackelni már engem is próbáltak...még régen...meg ien hülyeséget is küldtek amit mond sgergely

vrobi

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 3:23 pm

Találkoztunk már ilyenekkel (*Akittára néz... ninja )

Ez a topik, bár a nevéből nem teljesen derül ki, de gaia csalások miatt jött létre,
ez a topik egy korábbi álweboldara vezető PM-ek miatt indult.
PostPosted: Mon Mar 09, 2009 9:11 am

Csak benned megbíztam, Akitta xD

Plusz nem az igazi jelszavam adtam meg, hanem egy ideigleneset

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Mar 09, 2009 9:17 am

Tawura
Azért nyitom ezt a topicot hogy mindenki megossza tapasztalatait a csalókról hekkerekről hogy ne dőljünk be minden trükknek, remélem hasznos lesz sokaknak..

Velem az történt hogy townsban, félrehívott egy személy pontosabban: the_real_ashley nevezetű tag és elkezdi hogy mutat valamit... egy moderátor oldalán olvasta hogy ha valamelyik karakter a saját jelszavát nagybetűvel leírja akkor azt a buborék nem mutatja vagyis kicsillagozza vagy ilyen hülye karaktereket ír helyette..aztán beírt ilyen kicsillagozást mintha beírta volna a sajátját, mondta h próbáljam meg én is.. biggrin na persze...aztán mondtam neki h ez nem valami szép dolog..egyből le is lécelt biggrin (aztán később kipróbáltam és nem csillagozta ki xD)

Ilyen velem is volt, ez a csillagozós hülyeség csak velem Hollywoodban.
Én egy gmod-akárhányas nevű akárkitől kaptam olyat hogy valaki jelentett engem és hogy ezt levehessék rólam adjam meg a jelszót stb aztán vissza lesz csinálva a jelszavam Gaia123-ra és akkor visszaléphetek meg benne volt hogy letiltanak ha nemm írom meg a jelszavam (azóta se történt semmi). Sőt a levél elején ott volt valami kis jelentésféle hogy password-nemtommi miatt és az a jelentés 2 perccwel későbbi mint magának a levélnek a küldési ideje tehát lehet hogy érzékelte a rendszer és direkt úgy jött át a levél hogy az elejére oda van írva hogy jelentve ekkor-akkor xytól jött jelszókérő levél aztán lejjebb közli magát a levelet.
PostPosted: Mon Mar 09, 2009 11:21 am

de nem értem...minek ekkora felhajtás egy jelszóért...már kitalálták a hack programokat...oszt társamnak van...nekem is lessz...talán twisted

de azt se értem hogy minek ez a hülyeség...én eccer csak úgy simán megkérdeztem a rallyba valakit hogy mi a jelszava xd

vrobi

Akitta-chan

PostPosted: Tue Mar 10, 2009 8:04 am

Eredetileg Obilia írta:

Ezt a levelet kaptam teómtól ő meg valaki mástól, nem tudom igaz-e de a biztonság kedvéért berakom max törölve lesz. Álhír terjesztés esetére elnézést, töröljétek ha úgy icon_sweatdrop.gif

angel pie1907 Wrote:
my friend told me to tell all of my friends this. If someone by the name of j_neutron07 wants to add you to their list don't accept it. Its a virus. Tell everyone on your list because if somebody on your list adds them you will get it too. It is a hard drive killer and a very horrible virus. Please pass on to everyone on your list. We need to find out who is using this accounts. Sorry for the inconvenience. Copy and paste this message to everyone on your list!!!!! PLEASE!!!!!!!!!! P.S. his other name is umakemefeelgood

Azaz ha j_neutron07 nevű illető kér fel havernak ne vedd fel mert víerusis és törölheti a meghajtót a másik neve meg umakemefeelgood. (dióhéjban a lényeg)
PostPosted: Wed Mar 11, 2009 8:54 am

xd ...itt a profilja

olvassátok el a commenteket xd ..."stupid hacker" xd

vrobi

Akitta-chan

PostPosted: Wed Mar 11, 2009 1:01 pm

Na ez szánalmas...
PostPosted: Wed Mar 11, 2009 1:26 pm

vrobi
xd ...itt a profilja

olvassátok el a commenteket xd ..."stupid hacker" xd
Ennek még nálam is kevesebb barátja van. xd

sgergely

vrobi

PostPosted: Wed Mar 11, 2009 2:16 pm

Tawura

ezt a csillagosat én is kipróbáltam a haverommal...és bevette xd
PostPosted: Wed Mar 11, 2009 2:37 pm

vrobi
Tawura

ezt a csillagosat én is kipróbáltam a haverommal...és bevette xd
Hát vannak ilyen emberek.

sgergely

Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items