|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 11:06 pm
A réga accountom le van hekkelve... Már küldtem egy értesítőt az adminoknak, de ki tudja mi lessz... Kapok adományt? sad
I.U.: Ne kételkedjetek, a csaló énem valószínüleg nem tud magyarul..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 11:07 pm
U.I.: valahogy tiltsátok ki innen a régi énemet, ki tudja mijen spam-et szór ránk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 12:43 am
Hmmm... Azért az már gáz, hogy egyesek még egy virtuális játékvilágban is képesek lopni-csalni (jelen esetben accountot)... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 3:26 am
Akitta21 U.I.: valahogy tiltsátok ki innen a régi énemet, ki tudja mijen spam-et szór ránk. Ki tiltom, egy perc. Csak szólj, ha visszállították az Accountodta, oldjam fel a tiltást.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 4:43 am
Hogy rabolták le? confused Csak hogy tanuljunk az esetből, nehogy áldozattá váljunk mi is xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 7:20 am
kaptam egy üzenetet, hogy többszörös riasztást kaptak rólam hogy spammelek a "Welcome to GAIA" forumon, ami valami mennyiségben igaz... Elég meggyőző volt az üzenet, nameg az hogy ha megnyitás után 5 percig nem írok vissza, akkor bannelik az Accountomat. Ha iszta vagyok, akkor meg kárpótlásért még extra 10000 aranyat is kapok.
Egyszerüen csak scanelni kell az acount-omat, ahoz kell a felhasználónevem, a jelszavan és az e-mailem. Én voltam elég hiszékeny és megadtam....nagy hiba volt.
A tanulság: GAIA SOHA SOHA SOHA SOHA nem kéri a jelszavadat, ha kapsz ilyen pm-et, azonnal jelentsd a moderátoroknak, adminoknak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 8:06 am
Ne haragudj, de... erre nem mondok semmit.
A ToS (Terms of Services) tartalmazza, hogy a Gaia adminok, moderatorok, developereke, crewk sosem, ismétlem SOSEM kérik az adataidat! Továbba, PM írás közben, Rock Puppy, ki szokta írni pirossal, hogy soha se add oda az adataidat senkinek akármit is mondjon, vagy hivatkozzon akármire. És hozzáteszi, ha ilyen levelet kapsz, azonnal jelentsd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 9:35 am
Tudod Malreni.....én egy szörnyen szabálykövető ember vagyok, és ebben az egy esetben hihetetlenül hiszékeny is... Tudom hogy az én hülyeségem miatt van....és már bele törődtem. Hibáztam, de soha többet nem fognak átverni. Na ez tipikusan én vagyok...nem hiszem míg nem látom.
Mint egy realista, keresem a jót ebbe a kellemetlenségben. Úgy tűnik hogy fontos ember vagyok (legalább is voltam) gaián. Senkiket nem próbálnak hackelni...na mindeggy.
Szerintem ezek a scammerek olyanok mint én...amig nem kapják el őket, addig nem állnak le.... Most egy valaki rajtam gazdagodott, mázlis volt... DE HA RÁJÖVÖK KI AZ! MEGMUTATOM MIT TUD EGY 2 MÉTERES FELMÉRGESÍTETT MAGYAR SRÁC. evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 11:05 am
Mennyit vesztettél?
Amúgy, az illető, átnevezte a karaktered dfgft785465-re.
Ha szeretnéd a régi nevedet visszakapni, legalább át tudod nevezni a karaktered Akittaat-ra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 8:59 pm
Hát..nem túl sokat, kb 7500 arany, minden cuccom (kb. 10000 arany) meg 25 gaia cash, amit nem tudom hogy eggyáltalán hogy szereztem.
Amellett nem akarom magam visszakeretelni, mivel semmivel nem lennék közelebb eredeti nevemhez, ami csak szimplán Akitta. Mindegy hogy at, 21 vagy 00 van utánna, egyik sem a valód nevem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 12:22 am
Korábban nekem is küldtek ilyen PM-t. Működj együtt, stb, stb. Én visszaírtam, hogy kész vagyok együttműködni (de jelszót nem küldtem), ha nem kamu úgyis visszaírnak, de nem írtak. Pirospont óvatosságért? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 6:09 am
Kettő pirospontot is kapsz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 7:03 am
Ha gondolod és a többiek is egetértenek, megsegítésedre szervezhetünk egy kis gyűjtést, de ne várj csodát. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 7:23 am
Amúgy vicces, mert ilyen levelet én is kaptam már dögivel, de sosem válaszoltam egyre sem... Egyetlen kivétel volt, mert aznap, már a másodikat kaptam és kicsit ideges lettem. A következőt küldtem: Felhasználónév: Malrnei, Jelszó: yourmom...
Megnéztem volna az illető fejét, mikor megkapja. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 10:13 am
Malreni Ha gondolod és a többiek is egetértenek, megsegítésedre szervezhetünk egy kis gyűjtést, de ne várj csodát. sweatdrop Nem lenne rossz, most úgyis rászoruló vagyok. Nagyon megköszönném. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |