Auzind sunetul lovind mingea", " manusa, sau bat de spargere a bazei de contact-este într-adevăr o bucurie. Baseball provoacă o mulțime de amintiri și emoții. Nimic nu se compară cu vizionarea de jocuri în soarele de vară. Citește mai departe pentru a afla despre acest joc minunat.

Pentru a intra în direcția bataie poziția trimite greutate la picior din spate. Dacă sunteți dreptaci, greutatea ar trebui să vină de jos din dreapta, și vă strângeți muschii șold drept. c** te leagăn, piciorul din spate va adăuga putere.

Când sunteți pe cale de a intra într-un colectiv nou, întotdeauna să păstreze calmul și respect față de alții. Dacă joci pentru scoala sau pentru mici ligi, trebuie să fie un fel de clasă, atunci când discutați cu colegii de echipă și antrenor. Acest lucru arată maturitate și respect, și aceasta va fi ultima, că sunteți bine.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Asigurați-vă că pentru a purta casca de protectie, atunci când te ridici pentru a lovi. Aceste căști de protecție, asigurați-Vă că nu suferă de leziuni grave la cap. Cele mai bune bataie căști de protecție vor avea un scut, care, de asemenea, ajută la protejarea fata de bile, care fie înclinate de rău sau de Vizualizare, că rezultatele fault în minge.

Intotdeauna uita-te la cazul în care jucătorii în timpul jocului. Majoritatea coliziunilor pot fi evitate, în cazul în care fiecare jucător știe, restul unde sunt amplasate. Atunci când jucătorii se confruntă, de traumatism cranian pot apărea. Cel mai simplu mod de a-stea departe de ciocniri este o provocare pentru baseball, atunci când te duci după el.

Asigurați-vă că sunteți mai mult zgomot decât oricine altcineva. Este minunat că un jucător a cărui etică răspândi la alte colegii. Este calitățile de lider, si acest lucru ajută în joc, pentru a obține serios. Deveni un jucător de toate privințele și se uită în sus.

Vă rugăm să rețineți, astfel încât aluatul la locul de muncă în extravilane. Stânga teren vedea mai multe acțiuni cu mâna dreaptă batters. Stângaci, отбивающие lovit de mai multe bile în câmpurile obligatorii. Cunoscand aceste mecanica bataie vă va ajuta să prezică, în cazul în care отскочивший mingea va veni înainte de a tăbărât.

Dacă baseball este trimis direct la tine, în cazul în care soarele orbește-vă, încercați să utilizați mănuși, pentru a-l proteja. Pune Mitt peste ochii tai blochează luminozitate, permițându-vă pentru a vedea mingea.

Asigurați-vă că piciorul tău se află sub tale aruncarea manuale prima baza. Progresele în direcția de aruncare, pas cu opusă picior și ține piciorul pe bază de.

Nu merge în jurul corpului dumneavoastră, pentru a prinde pământ mingea. În schimb, shuffle repede, așa că sunteți capabili de a prinde mingea cu mâna înmănușată. Dacă nu faceți acest lucru, ați putea încerca să prindă mingi de baseball și acest lucru poate lovi provocarea ta din lateral.

Amintiți-vă că mingea se află în joc imediat după питча capturile. Atunci când o minge intră în manusa кетчера, el poate arunca direct la tine. Cu toate acestea, uneori, va trebui să joace în defensivă, imediat, și ar trebui să fie în măsură să răspundă.

Dacă nu doriți să бодать mingea servea, bat mânerului trebuie să fie orientată spre a treia baza, sau daca esti dreptaci, la prima baza de date. Motivele, în sens invers mâna stângă batters. Dreptul de bat de pescuit face bunts rămâne loială în timp ce оттолкнув de aruncător.

Introducerea degetelor peste baseball cusături secretul arunca o bună knuckleball. Acest lucru va permite o minge, pentru a elibera fără rotație. El va înota și curba si suprimarea orice lunetist grele, cu care vă confruntați. Ai rupt acest lucru este corect, atunci când lunetist grele leagăn și plictisit.

Poate ai fost un fan de baseball, deoarece ați fost suficient de mare pentru a merge. Alte dobândi dragostea pentru joc de ani mai târziu. Ați putea fi, de asemenea, să încerce să învețe despre el, pentru prima dată, de asemenea. Indiferent de nivelul tău de experiență, acest articol vă poate ajuta să obțineți mai mult de la baseball.