|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:29 am
Kagenoyami Ann_Miho a numerek masz z w kolejce stoisz?? twisted zreszta ja sypiam tylko z dziewczynkami rofl twisted A numerek, to zawsze jakis szybki mozemy wykombinowac mrgreen (interpretacja dowolna) twisted oja oja oja normalnie az podskakuje z radosci z tej propozycji stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:33 am
Kagenoyami Ann_Miho a numerek masz z w kolejce stoisz?? twisted zreszta ja sypiam tylko z dziewczynkami rofl twisted A numerek, to zawsze jakis szybki mozemy wykombinowac mrgreen (interpretacja dowolna) Na Totka trzeba czekac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:40 am
Ibris Kagenoyami Ann_Miho a numerek masz z w kolejce stoisz?? twisted zreszta ja sypiam tylko z dziewczynkami rofl twisted A numerek, to zawsze jakis szybki mozemy wykombinowac mrgreen (interpretacja dowolna) Na Totka trzeba czekac XDale przynajmniej jest duzo do wygrania a po szybkim lozkowym numerku mozna czasem zyskac dotacje na 18 lat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:43 am
Vykk Ibris Kagenoyami Ann_Miho a numerek masz z w kolejce stoisz?? twisted zreszta ja sypiam tylko z dziewczynkami rofl twisted A numerek, to zawsze jakis szybki mozemy wykombinowac mrgreen (interpretacja dowolna) Na Totka trzeba czekac XDale przynajmniej jest duzo do wygrania a po szybkim lozkowym numerku mozna czasem zyskac dotacje na 18 lat xd eee?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:44 am
Vykk Ibris Kagenoyami Ann_Miho a numerek masz z w kolejce stoisz?? twisted zreszta ja sypiam tylko z dziewczynkami rofl twisted A numerek, to zawsze jakis szybki mozemy wykombinowac mrgreen (interpretacja dowolna) Na Totka trzeba czekac XDale przynajmniej jest duzo do wygrania a po szybkim lozkowym numerku mozna czasem zyskac dotacje na 18 lat xd i niekoniecznie musi to byc 'twoj szczesliwy numerek'
Totolotek Cie nie buja, dajesz dyche, wygrasz... wafla mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:45 am
Vykk Ibris Kagenoyami Ann_Miho a numerek masz z w kolejce stoisz?? twisted zreszta ja sypiam tylko z dziewczynkami rofl twisted A numerek, to zawsze jakis szybki mozemy wykombinowac mrgreen (interpretacja dowolna) Na Totka trzeba czekac XDale przynajmniej jest duzo do wygrania a po szybkim lozkowym numerku mozna czasem zyskac dotacje na 18 lat xd Dotacje... ales to ladnie ujal XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:20 am
Ibris Vykk Ibris Kagenoyami Ann_Miho a numerek masz z w kolejce stoisz?? twisted zreszta ja sypiam tylko z dziewczynkami rofl twisted A numerek, to zawsze jakis szybki mozemy wykombinowac mrgreen (interpretacja dowolna) Na Totka trzeba czekac XDale przynajmniej jest duzo do wygrania a po szybkim lozkowym numerku mozna czasem zyskac dotacje na 18 lat xd Dotacje... ales to ladnie ujal XDco ja poradze ja poprostu tak mam mrgreen ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|