|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:21 am
Zakladam ten topic, bo uwazam, ze wymienianie swojich opini na temat kosmetykow, cichow i facetow przyda sie kazdej gaiowej dziewczynie. Chetnie poslucham o nowosciach w tej dziedzinie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:26 am
Wyszedl pomysl aby zrobic ankiete na temat najfajniejszego faceta na gaii. Nominacje z krotkim uzasadnieniem i zdjeciem prosze wyslac PM do mnie lub zamiescic na tym topciu. Poll ukaze sie gdzies za okolo 10 - 12 dni wiec do tego czasu czekam na zgloszenia. A jak narazie jest ankieta dotyczaca najseksowniejszego znanego Polaka. Zapraszam do glosowania.
więc narazie zostali zgłoszeni: 1.Wodzu 2.Christoff-Gangrell 3.Vykk 4.Kukus 5.Lavagetas_heqetai 6.Herubinek 7.Eredin 8.]Goth bless[
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:33 am
o.O shock.....sorry ale dla mnie ten topic jest bezuzyteczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:08 am
Hmm bezuzyteczny? Oki moze nie bede sie klucic. Chcialam aby to byl poprostu topic dla dziwczyn. Co myslicie o zrobieniu sondy na temat najseksowniejszego znanego Polaka?? Jeśli tak to kto powinien tam być??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:41 am
super topic.... heart .... mhraarr chłopcy, kosmetyki, ciuchy.... zakoopy whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:48 am
Ja bym proponowała: 1.Marcin Prokop - kto go nie zna? po prostu na jego widok to juz musze miec wiadro wody aby otrzasnac sie. 2. Zakościelny - gra Igora w Na dobr i na złe oraz w Kryminalnych. Miodzio 3. Kamil z M jak Miłość - jego oczka ach chyba mdleję zresztą w czwartek widziałam go w realu ehh umieram biggrin 4. Ten rockowy prezenter z MTV nie pamiętam jak się nazywa - zawsze lubiłam chłopcow z dłuższymi włosami no i ta jego brodka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:53 am
Ann_Miho Ja bym proponowała: 1.Marcin Prokop - kto go nie zna? po prostu na jego widok to juz musze miec wiadro wody aby otrzasnac sie. 2. Zakościelny - gra Igora w Na dobr i na złe oraz w Kryminalnych. Miodzio 3. Kamil z M jak Miłość - jego oczka ach chyba mdleję zresztą w czwartek widziałam go w realu ehh umieram biggrin 4. Ten rockowy prezenter z MTV nie pamiętam jak się nazywa - zawsze lubiłam chłopcow z dłuższymi włosami no i ta jego brodka Kamil z M j M RUUULES biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:48 am
z wymienionych mysle ze zakoscielny jest naj XP ann, rozmawialas na temat zalozenia topiku z modem? poweidzmy omega? bo o ile dobrze pamietam jeden topik zostal zlikwidowany m in przez nie skonsultowanie sie z modem XP (i oczywiscie niska przydatnosciaXP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:16 am
a ja myślę, że najsłodszy jestem ja heart a zaraz za mną są moje dwa krewniaki i spróbujcie się nie zgodzić domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:39 am
hehe aja lubie gadac o facetach XD XD XD xd o kosmetykach rzadko.. biggrin a zakupy to ja lubie robic niz o nich gadac domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|