Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 42 43 44 45 46 47 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 11:54 am

Ja sie wychowałam na polskim panku ( brat stary pancur twisted )
Pozniej przeszłam na rock, metal, hard and heavy, grang etc. etc. Teraz słucham co mi sie podoba ale z tych samych pułek ... w sumie taki mix masz pirate

*W tym momencie słucha
Farben Lehre _ Nowe Helikoptery
Gorillaz _ Dare *
PostPosted: Wed Nov 23, 2005 2:24 pm

Vykk
endo21
Kiedys sluchalem Korna... A teraz sam hip hop(^_^) Czy to nie jest dziwne?? mrgreen
dziwne xp ale nie nowe...z pozalowaniem zauwazylem ze stoczylo sie kilku moich znajomych przerzucajac sie z rocka i metalu na polski hh zaczelo sie staczac==...i nie mowie o samych gustach ale o ich faktycznym zachowaniu domokun talk2hand przykre ale prawdziwe...niektorzy sie odratowali wyrownujac swoja rownowage z jeszcze innymi gatunkami a nie skupiajac sie na ziomalach z polski

Nie no akurat endo to sie nie stacza razz Moge za to reczyc wink Wrecz przeciwnie domokun

Karoolinka

Kagenoyami

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 2:29 pm

Karoolinka

Nie no akurat endo to sie nie stacza razz Moge za to reczyc wink Wrecz przeciwnie domokun

...tylko jak popije, to sie zatacza? mrgreen
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 1:38 pm

Kagenoyami
Karoolinka

to chyba akurat normalne domokun ...chociaz ja tam wole ostatnio upijac sie czym innym blaugh xd whee

Vykk

endo21

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 1:48 pm

Vykk
Kagenoyami
Karoolinka

to chyba akurat normalne domokun ...chociaz ja tam wole ostatnio upijac sie czym innym blaugh xd whee

Akurat pic to nie pije (^_^) mrgreen Raczej stukam mrgreen
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 2:18 pm

Kagenoyami
Karoolinka

Taa zatacza kregi razz

Karoolinka

Iris Arystea

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 4:34 pm

endo21
Vykk
Kagenoyami
Karoolinka

Akurat pic to nie pije (^_^) mrgreen Raczej stukam mrgreen

A widac, widac..

Do topicu: Ja bardzo lubie HIM'a whee heart
PostPosted: Fri Nov 25, 2005 4:44 pm

Iris Arystea

*Zasadniczo wykresla z listy*

mrgreen

Kagenoyami

Baliaur

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 5:06 pm

Vykk
endo21
Kiedys sluchalem Korna... A teraz sam hip hop(^_^) Czy to nie jest dziwne?? mrgreen
dziwne xp ale nie nowe...z pozalowaniem zauwazylem ze stoczylo sie kilku moich znajomych przerzucajac sie z rocka i metalu na polski hh zaczelo sie staczac==...i nie mowie o samych gustach ale o ich faktycznym zachowaniu domokun talk2hand przykre ale prawdziwe...niektorzy sie odratowali wyrownujac swoja rownowage z jeszcze innymi gatunkami a nie skupiajac sie na ziomalach z polski
Vykk, ale on mowi o Korne xp (o hip - hoppolo juz sie wypodwiadac nie bede, szkoda znakow)
jak dla mnie korn ma muze zbyt trudna w odbiorze, w stosunku do jej wartosci xp
Ale ja lubiec troche korna za to ze ja moc bluzkac ludzi co tego sluchaja domokun , dla mnie to bezwartosciowa komercha

btw. Makowiecki to c i p a exclaim (raz w zyciu slyszalam i na moje nieszczescie widzialam, ale tego bledu postram sie nie powtorzyc)
*tanczy ze szczescia ze sie wypowiedziala na jego temat*

jestem subiektywna do bolu i co z tego? mrgreen
PostPosted: Fri Nov 25, 2005 5:14 pm

Baliaur
Vykk, ale on mowi o Korne xp (o hip - hoppolo juz sie wypodwiadac nie bede, szkoda znakow)
jak dla mnie korn ma muze zbyt trudna w odbiorze, w stosunku do jej wartosci xp
Ale ja lubiec troche korna za to ze ja moc bluzkac ludzi co tego sluchaja domokun , dla mnie to bezwartosciowa komercha

btw. Makowiecki to c i p a exclaim (raz w zyciu slyszalam i na moje nieszczescie widzialam, ale tego bledu postram sie nie powtorzyc)
*tanczy ze szczescia ze sie wypowiedziala na jego temat*

jestem subiektywna do bolu i co z tego? mrgreen

Piateczka!
mrgreen

Kagenoyami

Gailenquen

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 1:10 am

Kagenoyami
Iris Arystea

*Zasadniczo wykresla z listy*

mrgreen
...A nie mowilam? XD
HIM jest w porzadku, gdy sie potrzebuje typowych balladek o milosci ^^

Co sie tyczy Korn'a - nie przepadam. Moze mieli ze dwa, trzy kawalki, ktorych dalo sie sluchac i na tym koniec.

Anyway, Porcupine Tree "Lightbulb Sun" ~bardzo przyjemne :3
PostPosted: Sat Nov 26, 2005 3:00 am

Ibris
...A nie mowilam? XD
HIM jest w porzadku, gdy sie potrzebuje typowych balladek o milosci ^^

Co sie tyczy Korn'a - nie przepadam. Moze mieli ze dwa, trzy kawalki, ktorych dalo sie sluchac i na tym koniec.

Anyway, Porcupine Tree "Lightbulb Sun" ~bardzo przyjemne :3
tja HIm ma ballady fujne, ale zeby wiecej tego sluchac to nee talk2hand
Porcupine Tree w ogole jest b. przyjemne <3
@Kage: mrgreen

Baliaur

Sfreak

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 6:52 am

jeszcze 9 postow i bedzie 666 xD
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 7:17 am

Od jakiegos czasu mam chec na techno... wiec prawie non-stop DJ'a Tiesto lub tez East Clubbers slucham. xd Albo nasz dyskotekowy letni hit roku ~ Kalwi & Remi - "Explosion"... chodzi po glowie jak cholera. biggrin

Co ja na to poradze, ze lubie taka muzyke. xp

A tak poza tym to Portishead w kolko albo A Perfect Circle - "Orestes". Gah, podoba mi sie. o_o

Mae Shii

Vykk

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 7:32 am

przesluchame dzisiaj Hipnotize SoaD'a i stwierdzilem ze nmiestety ale zawiedli mnie po calosci...na calej plycie sa 2 moze 3 kawalki naprawde fajne a reszta wydaje mi sie po lebkach poleciana...niestety ale nawet ich stac na wiecej i sam Mezmerize byl o wiele lepszy od tego albumu.... sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 42 43 44 45 46 47 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games