|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 11:54 am
Ja sie wychowałam na polskim panku ( brat stary pancur twisted ) Pozniej przeszłam na rock, metal, hard and heavy, grang etc. etc. Teraz słucham co mi sie podoba ale z tych samych pułek ... w sumie taki mix masz pirate
*W tym momencie słucha Farben Lehre _ Nowe Helikoptery Gorillaz _ Dare *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 2:24 pm
Vykk endo21 Kiedys sluchalem Korna... A teraz sam hip hop(^_^) Czy to nie jest dziwne?? mrgreen dziwne xp ale nie nowe...z pozalowaniem zauwazylem ze stoczylo sie kilku moich znajomych przerzucajac sie z rocka i metalu na polski hh zaczelo sie staczac==...i nie mowie o samych gustach ale o ich faktycznym zachowaniu domokun talk2hand przykre ale prawdziwe...niektorzy sie odratowali wyrownujac swoja rownowage z jeszcze innymi gatunkami a nie skupiajac sie na ziomalach z polski Nie no akurat endo to sie nie stacza razz Moge za to reczyc wink Wrecz przeciwnie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 2:29 pm
Karoolinka Nie no akurat endo to sie nie stacza razz Moge za to reczyc wink Wrecz przeciwnie domokun ...tylko jak popije, to sie zatacza? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 1:38 pm
Kagenoyami Karoolinka Nie no akurat endo to sie nie stacza razz Moge za to reczyc wink Wrecz przeciwnie domokun ...tylko jak popije, to sie zatacza? mrgreen to chyba akurat normalne domokun ...chociaz ja tam wole ostatnio upijac sie czym innym blaugh xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 1:48 pm
Vykk Kagenoyami Karoolinka Nie no akurat endo to sie nie stacza razz Moge za to reczyc wink Wrecz przeciwnie domokun ...tylko jak popije, to sie zatacza? mrgreen to chyba akurat normalne domokun ...chociaz ja tam wole ostatnio upijac sie czym innym blaugh xd whee Akurat pic to nie pije (^_^) mrgreen Raczej stukam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:18 pm
Kagenoyami Karoolinka Nie no akurat endo to sie nie stacza razz Moge za to reczyc wink Wrecz przeciwnie domokun ...tylko jak popije, to sie zatacza? mrgreen Taa zatacza kregi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:34 pm
endo21 Vykk Kagenoyami Karoolinka Nie no akurat endo to sie nie stacza razz Moge za to reczyc wink Wrecz przeciwnie domokun ...tylko jak popije, to sie zatacza? mrgreen to chyba akurat normalne domokun ...chociaz ja tam wole ostatnio upijac sie czym innym blaugh xd whee Akurat pic to nie pije (^_^) mrgreen Raczej stukam mrgreen A widac, widac.. Do topicu: Ja bardzo lubie HIM'a whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:44 pm
Iris Arystea Do topicu: Ja bardzo lubie HIM'a whee heart *Zasadniczo wykresla z listy*
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:06 pm
Vykk endo21 Kiedys sluchalem Korna... A teraz sam hip hop(^_^) Czy to nie jest dziwne?? mrgreen dziwne xp ale nie nowe...z pozalowaniem zauwazylem ze stoczylo sie kilku moich znajomych przerzucajac sie z rocka i metalu na polski hh zaczelo sie staczac==...i nie mowie o samych gustach ale o ich faktycznym zachowaniu domokun talk2hand przykre ale prawdziwe...niektorzy sie odratowali wyrownujac swoja rownowage z jeszcze innymi gatunkami a nie skupiajac sie na ziomalach z polski Vykk, ale on mowi o Korne xp (o hip - hoppolo juz sie wypodwiadac nie bede, szkoda znakow) jak dla mnie korn ma muze zbyt trudna w odbiorze, w stosunku do jej wartosci xp Ale ja lubiec troche korna za to ze ja moc bluzkac ludzi co tego sluchaja domokun , dla mnie to bezwartosciowa komercha
btw. Makowiecki to c i p a exclaim (raz w zyciu slyszalam i na moje nieszczescie widzialam, ale tego bledu postram sie nie powtorzyc) *tanczy ze szczescia ze sie wypowiedziala na jego temat*
jestem subiektywna do bolu i co z tego? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:14 pm
Baliaur Vykk, ale on mowi o Korne xp (o hip - hoppolo juz sie wypodwiadac nie bede, szkoda znakow) jak dla mnie korn ma muze zbyt trudna w odbiorze, w stosunku do jej wartosci xp Ale ja lubiec troche korna za to ze ja moc bluzkac ludzi co tego sluchaja domokun , dla mnie to bezwartosciowa komercha
btw. Makowiecki to c i p a exclaim (raz w zyciu slyszalam i na moje nieszczescie widzialam, ale tego bledu postram sie nie powtorzyc) *tanczy ze szczescia ze sie wypowiedziala na jego temat*
jestem subiektywna do bolu i co z tego? mrgreen
Piateczka! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:10 am
Kagenoyami Iris Arystea Do topicu: Ja bardzo lubie HIM'a whee heart *Zasadniczo wykresla z listy*
mrgreen ...A nie mowilam? XD HIM jest w porzadku, gdy sie potrzebuje typowych balladek o milosci ^^
Co sie tyczy Korn'a - nie przepadam. Moze mieli ze dwa, trzy kawalki, ktorych dalo sie sluchac i na tym koniec.
Anyway, Porcupine Tree "Lightbulb Sun" ~bardzo przyjemne :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 3:00 am
Ibris ...A nie mowilam? XD HIM jest w porzadku, gdy sie potrzebuje typowych balladek o milosci ^^
Co sie tyczy Korn'a - nie przepadam. Moze mieli ze dwa, trzy kawalki, ktorych dalo sie sluchac i na tym koniec.
Anyway, Porcupine Tree "Lightbulb Sun" ~bardzo przyjemne :3 tja HIm ma ballady fujne, ale zeby wiecej tego sluchac to nee talk2hand Porcupine Tree w ogole jest b. przyjemne <3 @Kage: mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:52 am
jeszcze 9 postow i bedzie 666 xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 7:17 am
Od jakiegos czasu mam chec na techno... wiec prawie non-stop DJ'a Tiesto lub tez East Clubbers slucham. xd Albo nasz dyskotekowy letni hit roku ~ Kalwi & Remi - "Explosion"... chodzi po glowie jak cholera. biggrin
Co ja na to poradze, ze lubie taka muzyke. xp
A tak poza tym to Portishead w kolko albo A Perfect Circle - "Orestes". Gah, podoba mi sie. o_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 7:32 am
przesluchame dzisiaj Hipnotize SoaD'a i stwierdzilem ze nmiestety ale zawiedli mnie po calosci...na calej plycie sa 2 moze 3 kawalki naprawde fajne a reszta wydaje mi sie po lebkach poleciana...niestety ale nawet ich stac na wiecej i sam Mezmerize byl o wiele lepszy od tego albumu.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|