|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:44 am
Ibris PointZer0 Ibris Wyobraznia potrafi platac figle, ale sa rzeczy, ktore ciezko wyjasnic ^^Tzn. Jakie ? Wiesz, skads sie musialy wziac opowiesci o tym, ze ktos widzial ducha albo slyszal jakies glosy. Oczywiscie, ze spora czesc jest zmyslona, ale mimo wszystko ja wierze, ze takie przypadki sie zdarzaja i jest to mozliwe.rozne rzeczy sie dzija ktorych nie mozna wyjasnic... mi mama mowila ze jakis czas po smierci babci w nocy slyszla jak rozmawialem z babcia przez sen tyle ze jak weszla to ja ucichlem i z pozycji siedzacej pierdzielnalem sie glowa w oparcie opadajac na lozko xp ... Zer0: o religi, kosciele i polityce nauczylem sie nie rozmawiac bo podczas owych rozmow uprzedzam sie bardzo do niektorych ludzi z klapkami na oczach jak kon XP...ale faktem jest ze nauka nie obejmuje wszystkiego i pewnie nigdy nie obejmie przy pomocy"szkielka i oka"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 6:28 am
Quote: Pozatym najpierw udowodnij że dusza istnieje Nigdy się nad tym nie zastanawiałam... i chyba musze zaczac... Quote: Matematyka i tak zabrnęła w niepotrzebne w dzisiejszych czasach. Jak dziecko na mat-inf popieram...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 11:02 am
PointZer0 Pozatym najpierw udowodnij że dusza istnieje. Wg mnie nie ma czego udowadniac. To jest kwestia wiary kazdego czlowieka. Albo wierzy, ze ma dusze, albo nie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 11:06 am
Ech, co oni nam z nasza dyskusja zrobili...
To teraz zapytam, co sadzicie na temat moich wlosow wink Ale tych w realu biggrin
A wiec, przez dwa lata posiadania wlosow do ramion, postanowilam zapuscic i sie zastanawiam, czy zrobic sobie taka grzywke jak av Ibris ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 11:20 am
EvilYuki Ech, co oni nam z nasza dyskusja zrobili... To teraz zapytam, co sadzicie na temat moich wlosow wink Ale tych w realu biggrin A wiec, przez dwa lata posiadania wlosow do ramion, postanowilam zapuscic i sie zastanawiam, czy zrobic sobie taka grzywke jak av Ibris ma... Ja po scieciu wlosow rok temu do lopatek, zapuszczam znowu. Mam juz do pasa... I grzywke taka jak moj avek ^^ Identyczna fryzura, rozni sie tylko kolor.
Uwielbiam taki fryz :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 12:31 pm
Ibris PointZer0 Pozatym najpierw udowodnij że dusza istnieje. Wg mnie nie ma czego udowadniac. To jest kwestia wiary kazdego czlowieka. Albo wierzy, ze ma dusze, albo nie ^^Hmm... wygodne. Yuki - możesz sobie walnąć grzywkę jeżeli nie jesteś facetem. U mnie włosy naturalnie układają sie prosto w grzywkę , a wtedy przy dłuższych włosach WYGLĄDAM JAK PEDAŁ!!! scream gonk talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 12:48 pm
A widzisz, grzywka, to jeszcze kwestia kształtu twarzy...
(Ib, wiem jakie masz wlosy, bo Kage mial (chyba) ciebie w sygnie jakis czas temu XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 1:12 pm
PointZer0 Ibris PointZer0 Pozatym najpierw udowodnij że dusza istnieje. Wg mnie nie ma czego udowadniac. To jest kwestia wiary kazdego czlowieka. Albo wierzy, ze ma dusze, albo nie ^^Hmm... wygodne. Yuki - możesz sobie walnąć grzywkę jeżeli nie jesteś facetem. U mnie włosy naturalnie układają sie prosto w grzywkę , a wtedy przy dłuższych włosach WYGLĄDAM JAK PEDAŁ!!! scream gonk talk2hand Zrob sobie przedzialek bez grzywci X3 kuehu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:26 pm
Ibris PointZer0 Ibris PointZer0 Pozatym najpierw udowodnij że dusza istnieje. Wg mnie nie ma czego udowadniac. To jest kwestia wiary kazdego czlowieka. Albo wierzy, ze ma dusze, albo nie ^^Hmm... wygodne. Yuki - możesz sobie walnąć grzywkę jeżeli nie jesteś facetem. U mnie włosy naturalnie układają sie prosto w grzywkę , a wtedy przy dłuższych włosach WYGLĄDAM JAK PEDAŁ!!! scream gonk talk2hand Zrob sobie przedzialek bez grzywci X3 kuehu...No pewnie. a potem zacznę sobie usta kremować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:37 pm
PointZer0 No pewnie. a potem zacznę sobie usta kremować. Te! Facet! Co Ty masz do kremowania ust?! scream
mrgreen
A tak w ogole, to jest to nieco obrzydliwe, tak potem usta kremowac gonk Ja tego osobiscie nie robie, ale myslalem do tej pory, ze do tego sa jakies kremy, czy cus.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 4:14 pm
Kosmetyki?
Er-- lubie wszystkie, ktore maja owocowy smak? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:31 am
Kagenoyami PointZer0 No pewnie. a potem zacznę sobie usta kremować. Te! Facet! Co Ty masz do kremowania ust?! scream
mrgreen
A tak w ogole, to jest to nieco obrzydliwe, tak potem usta kremowac gonk Ja tego osobiscie nie robie, ale myslalem do tej pory, ze do tego sa jakies kremy, czy cus.. 3nodding Ty tylko tolerujesz moja cytrynowa i wisniowa pomadke do ust ;>
A powaznie - nie ma w tym nic zlego, gdy facet uzywa zwyklej pomadki, bo ma spierzchniete usta.
Owocowe najlepsze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|