|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 11:07 am
EvilYuki Dlatego nie lubię. Szczycicie się tym, że jesteście kulturalnąstolicą Polski... nadęte bufony ;P
o kuna.....brak mi slow..... eek a kogo jeszcze nie lubisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 11:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 3:25 pm
To ja powiem ze lubie azjatki mrgreen Jasna karnacja bardziej mi odpowiada (tylko bez zlosliwosci z bialymi kapturkami talk2hand )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 11:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 6:19 am
Cos o sbie hmmm nie ma tego duzo wiec napisze ^^ Jestem z Krakowa mam prawie 19lat koncze w styczniu smile Chodze do 3 klasy technikum o profilu elektronik. Uwielbiam metal i dobry film szczegonie horrory, i mam jobla na punkcie Japoni i anime. ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 7:18 am
Miło poznać ^^
aczkolwiek my wszyscy chyba mamy jakiegoś jobla ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 7:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 2:27 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:52 am
Witam
Widze, ze tu troche klotliwie.. Jestem Iris.. Iris Arystea. Lubie gotycki rock, noc, anioly, jmusic, rpg, fantasy i oczywiscie m&a ..i pierwszy raz pisze bez polskich znakow eek Troche tak, dziwnie.. Mam nadzieje, ze spedze tu milo czas i ze sie wzajemnie polubimy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 7:00 am
Witaj biggrin
milo poznac... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 11:44 am
Iris Arystea Witam Widze, ze tu troche klotliwie.. Jestem Iris.. Iris Arystea. Lubie gotycki rock, noc, anioly, jmusic, rpg, fantasy i oczywiscie m&a ..i pierwszy raz pisze bez polskich znakow eek Troche tak, dziwnie.. Mam nadzieje, ze spedze tu milo czas i ze sie wzajemnie polubimy ^^ jak lubisz anioły to znasz sie na teologi?(powiedz ze tak crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 11:53 am
disco misio Iris Arystea Witam Widze, ze tu troche klotliwie.. Jestem Iris.. Iris Arystea. Lubie gotycki rock, noc, anioly, jmusic, rpg, fantasy i oczywiscie m&a ..i pierwszy raz pisze bez polskich znakow eek Troche tak, dziwnie.. Mam nadzieje, ze spedze tu milo czas i ze sie wzajemnie polubimy ^^ jak lubisz anioły to znasz sie na teologi?(powiedz ze tak crying ) Chyba angelologii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 12:12 pm