Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Coś o sobie.... ( na pamiatke :D ) Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

AdgaMa

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 2:08 pm

No, ponieważ og�lnie rzecz biorąc ja Was mało znam (nie wnikam w to, w jakim stopniu We siebie znacie XP), to może by tak odsłonić tu rąbka tajemnicy? M�wcie o sobie co chcecie razz Skąd jesteście i takie tam.
Bo ja na przykład jestem z Drugiej Strony (Wrocek) i nie pamiętam ile mam lat (14) :]

[edit// Niekt�rzy maja problemy z przedstawieniem się na HQ wieć zmieniam ten topik na Informacje o sobie.
Imie
zainteresowania itd.
-BeeWolf]
PostPosted: Wed Aug 25, 2004 2:19 pm

Oh, tak, z pewnością cie nie znam... xP
Nie wiem, kim jestem, ludzie (i nie tylko) zwą mnie jednak Aque, względnie Biały Kruk, jestem prawdopodobnie Anielicą, pochodzę z nikąd, na mapie zapisanym jako Tychy i istnieję na tym świecie od bardzo dawna... W tym ciele od 13 długich lat xP

Aque

Kagenobaka

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:43 am

Witam *Klania sie nisko* Mam nadzieje, ze spodoba Ci sie w naszych skromych progach, droga Adgama'o *usmiecha sie delikatnie*...
Jestem Cieniem... zwa mnie Kagenoyami.. dla przyjaciol - Kage. Ludzie widuja mnie w roznych dziwnych miejscach, ale glownie przypisuja mi miejscowosc zwana Tychami (solidarnosc Aque, solidarnosc ^^)...
Do twoich uslug *caluje reke*
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 1:46 am

Kagenoyami
Do twoich uslug *caluje reke*

Kage, więcej nie całuj jej w ręke...
Ona lubi podgryzać innych xP
Oczywiście tylko, kiedy jest głodna ^^
Ale ty sie już chyba przyzwyczaiłeś, co? Skoro z Rynn jesteś ;p

Aque

AdgaMa

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 9:15 am

To bezprawne pomówienia!... Co... A, dzięki Gimel, zaschło mi w gardle. Żyje jeszcze? A będę mogła go potem wykończyć? Dzięki... Nie, nic... Wracając do tematu, to szarmanckich gestów z pewnością nie podgryzam, Aque-Której-W-Ogóle-Nie-Znam razz
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 9:19 am

Pojawia sie w oparach dymu] Dzieeeeeeeeendoberek^^! Jestem Yumehayla, Przerazajacy Demon [cute smile]! Milo mi poznac^^!

Yumehayla

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 9:46 am

Wampirek jestem *kłania się nisko*. Miło mi poznać kolejną osóbkę w naszym coraz liczniejszym gronie razz Lat mam siedemnaście (no siedemnaście będę miała w grudniu sweatdrop ) ale mówią, że wyglądam na więcej. To wszystko przez tą moją powagę stare
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 9:50 am

Taa... Mi mówią, że chyba chodzę do liceum --" Zły hologram kupiłam, miał sprawiać wrażenie mojego wieku, a nie ponad-mojego wieku...

AdgaMa

Czarny

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 9:59 am

Cześć AdgaMa, nie znam cię, ani Aque, pierwszy raz was widzę i wcale od roku nie jestem na Pieczarze. blaugh

A tak swoją drogą: miło cię tu w końcu widzieć!
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 10:09 am

Witam wszystkich, stuka mi w grudniu 18 hehe biggrin , jestem z Bytomia, kocham wszytsko co japonskie, wszczegolnosci M/A i j-music. Miło mi was poznac biggrin

Genshu

bart_ass

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 10:09 am

[pojawia sie w klebach czarnego duszacego dymu przywolujacego na mysl tysiace dusz cierpiacych katusze w najglebszych zakamarkach Batchezz'u] khee... khee... cholerny dym... witam ma recenzentke i krytyczke jestem drow'em a zwa mnie warzywo ale nie daj sie zwiesc memu mianu jako ze jestem tajnym szpiegiem z Underdark smile [a propo wieku mam 18 a jak kumpel mnie pierwszy raz 2 lata temu w budzie zobaczyl to pomyslal ze jestem praktykantem stare ]
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 10:10 am

AdgaMa
Taa... Mi mówią, że chyba chodzę do liceum --" Zły hologram kupiłam, miał sprawiać wrażenie mojego wieku, a nie ponad-mojego wieku...

Masz na mysli swoją postać?? Avka podobno można zmieniać.....

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100

AdgaMa

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 10:33 am

Nie, nie chodzi mi o avka, chodzi mi o hologram... Zresztą nieważne.
Czarny, to Ty nie jesteś zonkiem? biggrin Myślałam, że to jakiś inny Czarny razz
Czarny, nie znam Cię, powiedz coś o sobie wink
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 10:52 am

Jestem z okolic takiego miasta nad morzem co zwie się Gdańsk. Jak mam na imię? Hmmmm.... Chyba jakoś na "M"...a może na "N". Nie pamiętam sweatdrop To przez tego kwiatka na głowie....Wysysa mi pamięć ninja Nio 13 września stuknie mi 14 blaugh .... W każdym razie mieszkam na Jasieniu. Jak ktoś tam mieszka słać mi PM'y !!!
Nio...

Toolek

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 11:28 am

ja jestem z Tomaszowa wiecie gdzie to jest nie? lubie muzyke i zwierzeta mam dwa kotki, maję i gucia, bardzo je kocham!!!
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games