|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 7:09 am
słyszeliście,że Roma przygotowuje Upiora Opery na przyszły rok? kogo byście chcieli widzieć w roli upiora?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 12:47 pm
Yumea nie jestem fanką musicali, ale "Koty" i "Taniec Wampirów" były całkiem niezłe. Dla rozrywki mozna obejrzeć :] mi sie w Kotach podobaly stroje i scenografia, piosenki kiepawe, jakos nie bylo calosci fabuly...takos dziwnie siakos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 9:47 am
nie wiedziałam,że już taki temat był-jestem nowa
ponowię swoje pytanie: kogo najchętniej widzielibyście w roli Upiora z Opery?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 11:40 am
Hefajstion nie wiedziałam,że już taki temat był-jestem nowa ponowię swoje pytanie: kogo najchętniej widzielibyście w roli Upiora z Opery? Nie ma sprawy smile Witam w naszym skromnym gronie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 6:41 am
Hefajstion słyszeliście,że Roma przygotowuje Upiora Opery na przyszły rok? kogo byście chcieli widzieć w roli upiora? Romka Giertycha. Wysoki, przystojny i w ogole mła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 6:55 am
Jukatan Hefajstion słyszeliście,że Roma przygotowuje Upiora Opery na przyszły rok? kogo byście chcieli widzieć w roli upiora? Romka Giertycha. Wysoki, przystojny i w ogole mła... taak, tak! Romek na upiora! tozto istnye bostwo! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 7:23 am
shilian90 Jukatan Hefajstion słyszeliście,że Roma przygotowuje Upiora Opery na przyszły rok? kogo byście chcieli widzieć w roli upiora? Romka Giertycha. Wysoki, przystojny i w ogole mła... taak, tak! Romek na upiora! tozto istnye bostwo! heart no widzicie, młodzież się zgadza z moim wyborem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 8:32 am
Jukatan shilian90 Jukatan Hefajstion słyszeliście,że Roma przygotowuje Upiora Opery na przyszły rok? kogo byście chcieli widzieć w roli upiora? Romka Giertycha. Wysoki, przystojny i w ogole mła... taak, tak! Romek na upiora! tozto istnye bostwo! heart no widzicie, młodzież się zgadza z moim wyborem... genialny wybór! że też sama na to nie wpadłam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|