|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 9:39 am
Ten temat jest po to, żeby zrobić listę najlepszych i nie tylko musicali z całego świata. Dzielmy się swoimi wrażeniami, ulubionymi piosenkami itp... heart MUSICALE heart SĄ GENIALNE!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 9:43 am
Ulubione są oczywiści te ze Studia Buffo w Wawie, czyli "Romeo i Julia", "Metro", "Panna Tutli Putli" Poza tym ogólnie każda odmiana "Romea i Julii" heart heart heart "Grease", "Grease 2", "Koty", "Dirty Dancing", "Dirty Dancing 2: Havana Nights"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 9:53 am
Można do tego zaliczyc "Chicago"? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:15 am
Jasne!!! zapomniałm dodać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:18 am
Gertruda123 Jasne!!! zapomniałm dodać biggrin no to gut *^^* nowa jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:20 am
Ja pamiętam taki mjuuuuuzikal co był o kosmitach mrgreen serio, to się chyba nazywało "sklep z kwiatami" i tam był taki sprzedawca co miał pecha ale pewnego dnia los sie odwrócił i znalazł żywą roślinę, z biegiem czasu ta roślina okazała jakimś przybyszem z kosmosu i tam jeszcze gadała/śpiewała i że tam ludzi jadła, no po prostu mjuuuzikal jak ich mało mrgreen i tam był motyw z sadystycznym dentystą w którego dziewczynie podckochiwał się główny bohater i ten teges... ktoś kojaży? ten teges niemoge hahaha... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:21 am
el_Taro Ja pamiętam taki mjuuuuuzikal co był o kosmitach mrgreen serio, to się chyba nazywało "sklep z kwiatami" i tam był taki sprzedawca co miał pecha ale pewnego dnia los sie odwrócił i znalazł żywą roślinę, z biegiem czasu ta roślina okazała jakimś przybyszem z kosmosu i tam jeszcze gadała/śpiewała i że tam ludzi jadła, no po prostu mjuuuzikal jak ich mało mrgreen i tam był motyw z sadystycznym dentystą w którego dziewczynie podckochiwał się główny bohater i ten teges... ktoś kojaży? o.O chyba nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:26 am
Gem_ma el_Taro Ja pamiętam taki mjuuuuuzikal co był o kosmitach mrgreen serio, to się chyba nazywało "sklep z kwiatami" i tam był taki sprzedawca co miał pecha ale pewnego dnia los sie odwrócił i znalazł żywą roślinę, z biegiem czasu ta roślina okazała jakimś przybyszem z kosmosu i tam jeszcze gadała/śpiewała i że tam ludzi jadła, no po prostu mjuuuzikal jak ich mało mrgreen i tam był motyw z sadystycznym dentystą w którego dziewczynie podckochiwał się główny bohater i ten teges... ktoś kojaży? o.O chyba nie... Znalazłam biggrin  yeeeees.... znalazłam XD http://youtube.com/watch?v=BGRN39oifsE <-- looknijcie, no klasyk jak ich mało =^o^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:28 am
el_Taro Ja pamiętam taki mjuuuuuzikal co był o kosmitach mrgreen serio, to się chyba nazywało "sklep z kwiatami" i tam był taki sprzedawca co miał pecha ale pewnego dnia los sie odwrócił i znalazł żywą roślinę, z biegiem czasu ta roślina okazała jakimś przybyszem z kosmosu i tam jeszcze gadała/śpiewała i że tam ludzi jadła, no po prostu mjuuuzikal jak ich mało mrgreen i tam był motyw z sadystycznym dentystą w którego dziewczynie podckochiwał się główny bohater i ten teges... ktoś kojaży? ten teges niemoge hahaha... rofl ja to pamietam, świetne to jest rofl tego dentyste grał Dan Akroyd, i był jeszcze sadomasichista grany przez Stevena Martina co przyszedł do tego dentysty zeby on sie nad nim poznęcał. Nie wiem jak sie nazywa aktor, co grał glownego bohatera, ale to taki kurdupel w brylach co grał tez w "Pogromcach Duchów". Swieny film mrgreen A teraz mój musical - "Dźwieki muzyki" psze państwa!!! Chociaz ja to bardziej wolę opery ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:28 am
el_Taro Gem_ma el_Taro Ja pamiętam taki mjuuuuuzikal co był o kosmitach mrgreen serio, to się chyba nazywało "sklep z kwiatami" i tam był taki sprzedawca co miał pecha ale pewnego dnia los sie odwrócił i znalazł żywą roślinę, z biegiem czasu ta roślina okazała jakimś przybyszem z kosmosu i tam jeszcze gadała/śpiewała i że tam ludzi jadła, no po prostu mjuuuzikal jak ich mało mrgreen i tam był motyw z sadystycznym dentystą w którego dziewczynie podckochiwał się główny bohater i ten teges... ktoś kojaży? o.O chyba nie... Znalazłam biggrin  yeeeees.... znalazłam XD http://youtube.com/watch?v=BGRN39oifsE <-- looknijcie, no klasyk jak ich mało =^o^= czy to jest kapusta? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:33 am
nie, to ludożerna roslinka, bezczelna i pyskata rofl jak możesz tego filmu nie znac, no wiesz rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:35 am
Yajo el_Taro Ja pamiętam taki mjuuuuuzikal co był o kosmitach mrgreen serio, to się chyba nazywało "sklep z kwiatami" i tam był taki sprzedawca co miał pecha ale pewnego dnia los sie odwrócił i znalazł żywą roślinę, z biegiem czasu ta roślina okazała jakimś przybyszem z kosmosu i tam jeszcze gadała/śpiewała i że tam ludzi jadła, no po prostu mjuuuzikal jak ich mało mrgreen i tam był motyw z sadystycznym dentystą w którego dziewczynie podckochiwał się główny bohater i ten teges... ktoś kojaży? ten teges niemoge hahaha... rofl ja to pamietam, świetne to jest rofl tego dentyste grał Dan Akroyd, i był jeszcze sadomasichista grany przez Stevena Martina co przyszedł do tego dentysty zeby on sie nad nim poznęcał. Nie wiem jak sie nazywa aktor, co grał glownego bohatera, ale to taki kurdupel w brylach co grał tez w "Pogromcach Duchów". Swieny film mrgreen A teraz mój musical - "Dźwieki muzyki" psze państwa!!! Chociaz ja to bardziej wolę opery ;d Glowny bohater to Rick Moranis, dentysta to Steve Martin, a ten masochista to Bill Murray mrgreen ale i tak nieźle. Boki mjuuuzikal 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:36 am
Gem_ma Gertruda123 Jasne!!! zapomniałm dodać biggrin no to gut *^^* nowa jestes? ano nowa i się powoli zadamawiam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:37 am
el_Taro Ja pamiętam taki mjuuuuuzikal co był o kosmitach mrgreen serio, to się chyba nazywało "sklep z kwiatami" i tam był taki sprzedawca co miał pecha ale pewnego dnia los sie odwrócił i znalazł żywą roślinę, z biegiem czasu ta roślina okazała jakimś przybyszem z kosmosu i tam jeszcze gadała/śpiewała i że tam ludzi jadła, no po prostu mjuuuzikal jak ich mało mrgreen i tam był motyw z sadystycznym dentystą w którego dziewczynie podckochiwał się główny bohater i ten teges... ktoś kojaży? ten teges niemoge hahaha... rofl nie za bardzo, ale musiał być "ciekawy" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|