|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:02 pm
jestem musicalowym swirem i chociaż widziałam tylko 7(pięć na żywo) całkiem mi odbiło na ich punkcie^^ w ankiecie są tylko te które widziałam szukam ludzi,który mają podobne odchyłki od normy biggrin jakie musicale widzieliście i które się Wam najbardziej podobały? których aktorów(z musicali) najbardziej lubicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:04 pm
Idz do buffo na "tyle miłości"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:07 pm
a ja widieć tylko fragmenta jomea i rulia... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:07 pm
łatwo Ci mówić, zanim dojadę to Buffo miną cztery bite godziny razz domokun mi się Romeo i Julia bardzo podobały-były moim pierwszym musicalem na żywo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:09 pm
Jesus Christ SuperStar; High School Musical; Hair;
na żywo mi się nie zdarzyło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:14 pm
Hefajstion łatwo Ci mówić, zanim dojadę to Buffo miną cztery bite godziny razz domokun mi się Romeo i Julia bardzo podobały-były moim pierwszym musicalem na żywo smile kolejny raz na zywo umre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:17 pm
ZebraDeath Jesus Christ SuperStar; High School Musical; Hair; na żywo mi się nie zdarzyło. a masz może na płycie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:34 pm
ja widziałam fragmenty musicali z Bleach! xd Momentami ubaw po pachy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:44 pm
z tego mjuzikala z Blicza tez polewałam.
ja polecam "Hair".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 1:54 pm
Jukatan z tego mjuzikala z Blicza tez polewałam. ja polecam "Hair". jak dla mnie to bylo przesadzone.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 1:57 pm
aktor od Ichigo to słodziak heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 2:02 pm
najlepszy na zywo PIOTRUS PAN w Romie, bylam na nim 3 razy heart (i kto tu jest swiram 3nodding )
a z takich telewizyjnych to DESZCZOWA PIOSENKA i jeszcze taki inny (nie pamietam tytulu) G.Kellym i F.Sinatra...sa super
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 1:41 am
Baranina Jukatan z tego mjuzikala z Blicza tez polewałam. ja polecam "Hair". jak dla mnie to bylo przesadzone. a co konkretnie, jeśli można?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 6:51 am
nie jestem fanką musicali, ale "Koty" i "Taniec Wampirów" były całkiem niezłe. Dla rozrywki mozna obejrzeć :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|