|
|
Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 13, 2008 12:51 pm
sziasztok! lenne egy kérdésem:A Cash shopban vásároltam egy fejlödö tárgyat.pontosabban egy Alrunas Rose 13gen-t.Az érdekelne hogy mikor fejlödik és hogyan!Elöre is köszönöm a választ!!!Üdv sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 14, 2008 6:59 am
maresz sziasztok! lenne egy kérdésem:A Cash shopban vásároltam egy fejlödö tárgyat.pontosabban egy Alrunas Rose 13gen-t.Az érdekelne hogy mikor fejlödik és hogyan!Elöre is köszönöm a választ!!!Üdv sweatdrop Umm... elméletileg te választod ki, hogy melyik fejlődési típusba rakod. De hogyan tudtál venni a gaia cash shopban?!?!?!? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 14, 2008 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 14, 2008 1:25 pm
Az akkori monthly collectiblest kaphatod meg vele, vagy eladhatod még drágábban biggrin a 2007 júniusi MC-k voltak: Western Zodiac, Cloud, Mythrill Halo napsugar nekem annyi kérdésem lenne h a mostani (nem olyan új) pl: devil imp potion-t csak egyszer lehet használni? meg a kentaurosat meg a bőrszínváltóst... szal ha mondjuk egyszer használtam és mondjuk le akarom venni akkor többször nemtom használni??? ezt passzolom... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 14, 2008 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 14, 2008 4:45 pm
még lenne egy kérdésem a monthly collectible-t biztos, hogy nem lehet marketon kívül máshol kapni? mert az van odaírva a levél leírásához, hogy ez egy úgynevezett jutalom azért a munkáért, amit a gaia-nak végzel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 5:19 am
Azt a munkát végzed, hogy megveszed. Mármint pénzért. Ők ebből tartják fenn az oldalt. A Monthly Collectibles azért viseli a "Havonta Gyűjthetők" nevet, mert csak egy bizonyos hónapban kaphatóak. Magyarul, a 2007 June Thank You Lettert 2007 júniusában lehetett CSAK kapni, és azzal a 2007. júniusi MC-t kaptad meg. Ha most (ma) veszel egy MC-t, akkor 2008 August Thank You Lettert kapsz, amit ha kinyitsz (általában 15-én, de most kivételesen 8-án, ill. utána), akkor a 2008 augusztusi MC-t kapod. De ha neked szükséged van a 2007 júniusira, akkor meg kell venned valakitől, aki akkoriban vett. Ezt pedig a Marketplacen keresztül teheted meg. Ennek az a lényege, hogy nem lehet bárkinek ilyen cucca, lévén, hogy csak annyi van, ahányan megvették abban a hónapban. (Nem úgy, mint a Shopokban, akármennyit, akármikor vehetsz), szóval limitált a dolog. Ettől lesznek egyre drágábbak az idő múlásával - a regisztrált tagok egyre többen vannak, de pl 0 2006-os MC-k száma nem növekszik, hiszen már nem kaphatóak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 6:44 am
ez nyilvánvaló. én csak azt hittem, hogyha valami nagy közösségi munkát végzel, akkor kapsz egy ilyen levelet és azt egy bizonyos időben kinyitva azt tartalmazza, amelyik év hónapjára szól. de ezek után megint felmerül bennem egy kétely, mégpedig az, hogy miért drágábbak ezek a levelek, mint maguk az ajándékok (én eddig csak ilyet láttam)? miért nem nyitják szépen ki és adják el a cuccost belőle, vagy tartják meg? senkinek nem jó egy ilyen levelet tartogatni a végtelenségig.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 7:15 am
Ezt én is tudtam. De honnan van neki?!?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 9:34 am
Medvelaszlo Ezt én is tudtam. De honnan van neki?!?!?!?! Nah... vettem gaia casht átutalással ahogy le van irva,követtem az utasitásokat és ennyi!Ezt is ki kellet probálni!! de aszt nem tom hogy mikor kell kiválasztani!mert nekem még csak a rozsa van!semmi fejlödés smile amugy k EDITEDra nem tudok angolul!Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 1:21 pm
hello megint ha kijelentkezek ezzel a karakteremmel, azután bejelentkezhetek egy másikkal? nem ütközik szabályba egymás után két karival bejönni? (ismerek olyan oldalt ahol nem lehet, azért kérdezem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 2:37 pm
Nem ütközik szabályba több karakterrel rendelkezni biggrin Gondolj bele, ha mondjuk iskolából többen jelentkeznek be egymás után ugyanazon a gépen.. ki ellenőrzi? Egy trükk: egyszerre több karival is be tudsz jelentkezni, ha: Az egyik Firefoxszal van bejelentkezve, a másik Operával. Internet Explorer nincs próbálva, de elvileg az lehet harmadik biggrin (Ezt nem én csinálom, hanem a húgom.. biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 2:43 pm
jó mert van ügyebár a gladiatus nevű "közösségi" oldal, ahol konkrétan leszarják hogy iskolában vagy vagy sem, ott bizony kibannolnak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 2:46 pm
Sir Stuky ez nyilvánvaló. én csak azt hittem, hogyha valami nagy közösségi munkát végzel, akkor kapsz egy ilyen levelet és azt egy bizonyos időben kinyitva azt tartalmazza, amelyik év hónapjára szól. de ezek után megint felmerül bennem egy kétely, mégpedig az, hogy miért drágábbak ezek a levelek, mint maguk az ajándékok (én eddig csak ilyet láttam)? miért nem nyitják szépen ki és adják el a cuccost belőle, vagy tartják meg? senkinek nem jó egy ilyen levelet tartogatni a végtelenségig. A tartogatás oka: mint mondtam, idővel több embernek lesz szüksége az adott MC-re, de nincs belőle több. Ezért az ára egyre jobban felmegy, és persze egyre többért meg is veszik. Ha nem bontod ki a levelet, akkor még "bármi" lehet belőle, amikor eladod. Még választhatsz az ajándékai közül, és lehet, hogy az egyik kevesebbet ér, a másik többet. Tudsz variálni a bevétel szempontjából, melyik éri meg biggrin Az, hogy egy adott levél drágább, mint a belőle kapható cuccok.. igazából, ha egy MC-t sokan vettek (pl. Western Zodiac), akkor abból eleve több van, és alacsonyabb az ára, és persze van olyan is, ami nem nyeri el a tetszését a Gaiazóknak, azt nem fogják drágábban megvenni... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 15, 2008 3:25 pm
na most akkor egy ilyen levél kibontásakor te választhatsz mit kérsz belőle, vagy random ad valamit?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|