K: Mi az a Gaia Cash?
V: A Gold mellett egy új fizetőeszköz a Gaia-n.
K: Hogy juthatok hozzá?
V: 1. amikor bevezették, minden gaia-zó automatikusan kapott 25 Cash-t.
2. Venni kell (dollárért), mint a Monthly Collectiblest, itt a weboldalon.
3. Szerencsésebb USA-beli társaink már a boltokban kapható Cash card megvásárlásával is szerezhetnek, nálunk ez nem opció
K: Miben más, mint a Gold?
V: Többet ér. (Sokkal rolleyes ) Úgy számoltam, 1 Cash kb 50-60 Goldot ér.
K: Casht tudok küldeni másoknak úgy, mint Goldot? (Trade-n keresztül)
V: Nem, egyenlőre csak saját magadnak tudsz vásárolni Cash-t, és elajándékozni sem tudod.
K: Mennyibe kerül a Gaia Cash?
V: Négy kiszerelésben smile vehetsz Cash-t:
500 Cash - 5 $ (ez kb. 900-1000Ft)
1000 Cash - 10 $ (szorozd arányosan smile )
2500 Cash - 25 $
5000 Cash - 50 $
K: Mire tudom elkölteni?
V: A Gaia Shopokban minden terméknek két ára van: Gold és Cash. (Kivétel a Prize & Joy, ahol Ticketekkel lehet csak vásárolni). Így a húzósabb árú cuccokat (amikre hónapokig gyűjthetnéd a Goldot) is meg tudod venni. Emellett Monthly Collectibles-t is vehetsz rajta (lásd még itt)
A Gaia Cash Shopban pedig csak ezzel a fizetőeszközzel tudsz vásárolni.
K: A Marketplacen is lehet használni?
V: Nem.
K: Hányféleképpen vehetek?
V: A vásárló oldal alapján (link feljebb) a lehetőségek:
Select Payment Method: / Válassz fizetési módot:
PayPal Receive your Monthly Collectible instantaneously in your avatar's inventory. - PayPal accountodról fizethetsz. Ennek egy változata a következő:
Credit Card Use any major credit card and get your items instantaneously. (via Paypal) - Paypalon keresztül a bankkártyádról. Ez a legbiztosabb módszer, és "azonnal" működik, tehát kattintasz, befejezed az utalást, és már tied is a Cash!
Home Phone/DSL Receive your items instantaneously, and pay via your home phone/DSL bill. (USA only)- Itt a számlát a telefonszámlád (vezetékes) terhére állítják ki. Az USA only kiírás szerintem elég egyértelmű...
Mobile Pay with your mobile phone and get a premium collectible wallpaper. (USA only) - Ugyanaz, mint az előző, csak itt a mobilszámlád terhére történik a fizetés. Mint látható, ez is USA only
Gaia Cash You do not have enough Gaia Cash to make this purchase. You need 250 Cash. sad - Yeah, ez Monthly Collectiblesnél van csak (mi értelme lenne Casht Cash-sel vásárolni? rolleyes xd )
Mail In Check or money order payable to Gaia Online. We accept cash too, but no coins. - Csekken feladva az összeget. Ez is USA only szerintem, különben nem lenne a következő:
International Mail In Includes instructions for sending us a payment outside of the USA. - Csekken (postán feladva) küldheted el az összeget. Ez nálunk is működik, de mire az a csekk odaér... HA odaér...
sweatdrop
Tehát MAGYARORSZÁGRÓL lehetséges fizetési módok:
1. PayPal
2. Bankkártya (PayPalon keresztül - ingyenes regisztráció és biztonságos)
7. Csekken feladva a postán (nem túl biztonságos, sajnos)
ENNYI. A többi lehetőség csak az Egyesült Államokban elérhető.
V: A Gold mellett egy új fizetőeszköz a Gaia-n.
K: Hogy juthatok hozzá?
V: 1. amikor bevezették, minden gaia-zó automatikusan kapott 25 Cash-t.
2. Venni kell (dollárért), mint a Monthly Collectiblest, itt a weboldalon.
3. Szerencsésebb USA-beli társaink már a boltokban kapható Cash card megvásárlásával is szerezhetnek, nálunk ez nem opció
K: Miben más, mint a Gold?
V: Többet ér. (Sokkal rolleyes ) Úgy számoltam, 1 Cash kb 50-60 Goldot ér.
K: Casht tudok küldeni másoknak úgy, mint Goldot? (Trade-n keresztül)
V: Nem, egyenlőre csak saját magadnak tudsz vásárolni Cash-t, és elajándékozni sem tudod.
K: Mennyibe kerül a Gaia Cash?
V: Négy kiszerelésben smile vehetsz Cash-t:
500 Cash - 5 $ (ez kb. 900-1000Ft)
1000 Cash - 10 $ (szorozd arányosan smile )
2500 Cash - 25 $
5000 Cash - 50 $
K: Mire tudom elkölteni?
V: A Gaia Shopokban minden terméknek két ára van: Gold és Cash. (Kivétel a Prize & Joy, ahol Ticketekkel lehet csak vásárolni). Így a húzósabb árú cuccokat (amikre hónapokig gyűjthetnéd a Goldot) is meg tudod venni. Emellett Monthly Collectibles-t is vehetsz rajta (lásd még itt)
A Gaia Cash Shopban pedig csak ezzel a fizetőeszközzel tudsz vásárolni.
K: A Marketplacen is lehet használni?
V: Nem.
K: Hányféleképpen vehetek?
V: A vásárló oldal alapján (link feljebb) a lehetőségek:
Select Payment Method: / Válassz fizetési módot:
PayPal Receive your Monthly Collectible instantaneously in your avatar's inventory. - PayPal accountodról fizethetsz. Ennek egy változata a következő:
Credit Card Use any major credit card and get your items instantaneously. (via Paypal) - Paypalon keresztül a bankkártyádról. Ez a legbiztosabb módszer, és "azonnal" működik, tehát kattintasz, befejezed az utalást, és már tied is a Cash!
Home Phone/DSL Receive your items instantaneously, and pay via your home phone/DSL bill. (USA only)- Itt a számlát a telefonszámlád (vezetékes) terhére állítják ki. Az USA only kiírás szerintem elég egyértelmű...
Mobile Pay with your mobile phone and get a premium collectible wallpaper. (USA only) - Ugyanaz, mint az előző, csak itt a mobilszámlád terhére történik a fizetés. Mint látható, ez is USA only
Gaia Cash You do not have enough Gaia Cash to make this purchase. You need 250 Cash. sad - Yeah, ez Monthly Collectiblesnél van csak (mi értelme lenne Casht Cash-sel vásárolni? rolleyes xd )
Mail In Check or money order payable to Gaia Online. We accept cash too, but no coins. - Csekken feladva az összeget. Ez is USA only szerintem, különben nem lenne a következő:
International Mail In Includes instructions for sending us a payment outside of the USA. - Csekken (postán feladva) küldheted el az összeget. Ez nálunk is működik, de mire az a csekk odaér... HA odaér...
sweatdrop
Tehát MAGYARORSZÁGRÓL lehetséges fizetési módok:
1. PayPal
2. Bankkártya (PayPalon keresztül - ingyenes regisztráció és biztonságos)
7. Csekken feladva a postán (nem túl biztonságos, sajnos)
ENNYI. A többi lehetőség csak az Egyesült Államokban elérhető.