Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 2:00 am
Ha elakadtál, vagy nem értesz valamit, itt kérdezd meg! (ha tudsz mindent, mert "májer" vagy, akkor itt válaszolj a kérdésekre) cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 7:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 8:34 am
Ok, kérdés: Növekedik a pénzönk aránya ha sokat írunk forumba, sokáig vagyunk....stb?
Pl.: 0-100 post-ig kapunk 25-1 gold-ot. 101-200 post-ig már 30-1 ig stb...létezik itt ilyesmi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 9:44 am
Akittaat Ok, kérdés: Növekedik a pénzönk aránya ha sokat írunk forumba, sokáig vagyunk....stb? Pl.: 0-100 post-ig kapunk 25-1 gold-ot. 101-200 post-ig már 30-1 ig stb...létezik itt ilyesmi? Nem. Ilyen nem létezik. Sajnálatos módon, minnél többet posztolsz, annál kevesebbet kapsz. Ezzel tesznek a differenciálódás ellen. Ha sokat kapnál azért, mert sokat vagy fönt, akkor előbb vagy utóbb, túl sok pénzed lenne, a kezdőkhöz képest. Az aktuális napon az első posztod, mindig 50 aranyat ér. Utána, szépen lassan, úgy 10darab poszt után, már csak 3-5 aranyig kapsz. 20 poszt után, 1-2 aranyat. Ez szerintem így fair a kezdőkre nézve.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 10:51 am
Awwwww.....nade mindeggy...így legalább mindenkoinek egyenlő eséjei vannak...
Ja igen, mégegy kérdés: gondolom van itt valaki aki volt akkor, amikor a Word Bump játékért pénzt kaptunk...mennyit lehet avval kaszálni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 11:48 am
sajna azér nem kapsz pénzt csak butchelor creditet amit be lehet váltani (1000dbot) egy sapira oan mint a végzős egyetemistáknak van smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 1:40 pm
burning_eyes 1000 DARAB????? burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 1:44 pm
Moderátor-hejreigazítás:
300db. És a Wordbumpért kapsz pénzt. Pályánként egyre többet. Közben folyamatosan van esélyed nyerni valami értékeset. Az első 30 pályán kapsz Bachelor-creditet 30 után nyerhetsz 60-ig master-creditet kapsz 60 felett pedig doctorate-creditet kapsz. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 9:46 pm
Malreni Moderátor-hejreigazítás: 300db. És a Wordbumpért kapsz pénzt. Pályánként egyre többet. Közben folyamatosan van esélyed nyerni valami értékeset. Az első 30 pályán kapsz Bachelor-creditet 30 után nyerhetsz 60-ig master-creditet kapsz 60 felett pedig doctorate-creditet kapsz. 3nodding De most még semmi pénzt nem kapunk érte....valami hiba elkerülés miatt, de remélem megjavítják, mert naon szeretnék pénzt csinállni vele. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 7:02 am
hát nemtom augusztusban se kaptam érte pénzt és most se sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 7:24 am
Meh...majd előbb utóbb úgy is kijavítják...addig meg ott van a Jigsaw Puzzle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 10:32 am
Köszönöm Mal kijavítását látszik hogy a word bumppal nem szoktam játszani... így a 2-3 hónap alatt még énsem tudtam meg mindnet úgy látszik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 06, 2007 2:32 pm
oké, akkor játszol a word bump-pal, és akkor kapsz pontokat, meg alkalmakként értékes nyereményeket. a kérdés számomra az, hogy hol lehet beváltani ezeket a pontokat? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 2:08 pm
A válasz: sehol.
Most nem ad ki semmit, mert javítják. Ha adna, akkor sem lehetne beváltani, mert a beváltóhelyet is javítják... sweatdrop
Úgyhogy, pénzszerzés céljából ne játszatok a Word Bumppal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|