Welcome to Gaia! :: Gaia :: Profile Comments

Comments

Viewing 1 through 20 of 1093 comments

Dahmi's avatar

Report | 08/20/2017 11:35 am

Dahmi

Thanks~

emotion_bigheart
OctoCamo's avatar

Report | 08/16/2017 10:08 am

OctoCamo

Äh, niin ärsyttävää kun Gaia kirjaa ulos pitkää viestiä kirjoittaessa. Siitä tuli aikanaan minulle oikein riesa niin olen omaksunut tavan kirjoittaa kaikki ensin notepadiin ja sitten vain kopioida ne Gaiaan.

Itse en ole pelannut Alpha Sapphirea tai Omega Rubya, aikoinaan pelasin Emeraldin Gameboy Advancella ja tuo sukupolvi ei oikein napannut.

Minullakin oli pitkä pätkä missä animet ja muut jäi vähemmälle, mutta nyt on ollut taas kiinnostavia sarjoja mitä en malttanut jättää väliin. Itse olen 26.
OctoCamo's avatar

Report | 08/15/2017 9:55 pm

OctoCamo

Se on kyllä totta, muistan että aikoinaan vaikutti tosi oudolta nuo Gamecuben Pokemon pelit, mutta universaalin kehumisen ansiosta en kyllä oleta sen pahaksikaan olevan. Oletko pelannut viimeisimpiä Sun and Moonia tai odotteletko Ultra versioita? Siinäkin rikottiin hieman kaavaa, mutta ne oli mielestäni oikein virkistäviä muutoksia. Äkkisiltään haluaisin sanoa että omat suosikit sarjassa jossen sitten Rediä tai Crystalia valitse niiden yli ihan puhtaasti nostalgia syistä. Pelailetko muuta 3DS:llä?

Monopoly ei koskaan napannut, mutta hieman hävettää että kokonaan karkasi mielestä näitä läpi käydessä.

Onhan se vähän dweeb juttu, mutta mielestäni harrastuksellensa omistautuminen niin paljon on aina ihailtavaa. Itselläni loppuisi mielikuvitus kesken moiseen peliin kun D&D kansa kirjoittaa kokonaisten kirjojen edestä materiaalia omille tarinoilleen ja hahmoilleen. Olisi varmaan aika kiva seurata jonkun porukan kampanjaa. Kaverin vaimo on suuri nörtti ketä on kesäteattereissa ja LARPpaa yms. yms. ja niillä on jonkun sortin roolipeli ryhmä, mutta heillä ei ole siinä mitään tabletop elementtiä mukana.

Ahahah~ Itsehän olen animen ja mangan suurkuluttaja. Ja pelaan pitkälti heidän mantereen pelejä. ^^;

Nonnih, nostalgia kultaa. Vähän tekisi mieli hankkia noiden alkuperäisten Crashejen remake kokelma PS4:lle. San Andreas oli pitkään suosikki GTA, pelattavuudeltaan varmaan vieläkin hauskin polkupyörineen, mutta V kyllä veti tarinallisesti jalat alta kaikilta aiemmilta osilta.

Meidän seudulla Pokemon löi läpi ihan kaikille sukupuolesta riippumatta. Siihen asti että meidän koulu kielsi Pokemon kortit niiden aiheuttaman häiriön takia. En tiedä onko minullakaan mitään huomattavan harvinaista, mutta en kyllä varmaan raskisi luopua tunnearvon takia jossei sitten ihan poskettomista summista ole puhe.
OctoCamo's avatar

Report | 08/15/2017 4:47 am

OctoCamo

Ai jaa. Onko mitä pelejä Gamecubelle? Jos olet Pokemon fani niin onko Cuben Pokemon pelit tullut pelattua? Yksi kaverini on niitä kovasti kehunut, etenkin Colosseumia. Hyvä homma, se on sitten Mario Kart Wii, siinäkin oli verkkopeli mutta olen hieman skeptinen että Nintendo pyörittäisi vielä Wiin pelejen palvelimia. Ahaa, tuossa onkin jo Kimbleä lukuunottamatta kaikki suuremmat lautapeli klassikot. Et ilmeisesti ole tabletop roolipeleihin uppoutunut niinkun Dungeons & Dragons tai Pathfinder? Muutama kaveri maailmalla on näistä kiinnostunut ja saivat ne kuulostamaan aika hauskalta.

Itsekin tuli keräiltyä jos jonkunmoista korttia urheilukorteista aina Pokemoneihin, Digimoneihin ja Dragonball kortteihin. Lapsuudesta vielä paljon jäljellä kaikenlaista, mutta minulla on yksi isohko kansio missä minulla on X-Men keräilykorttejen kaksi ensimmäistä sarjaa täydellisenä kokoelmana ja jotain muita Marvel kortteja, Nintendo 3DS:n AR kortteja mitkä tuli koneen mukana ja lisäksi kortteja peleistä Bravely Default ja Kid Icarus, Animal Crossing amiibo kortteja, Nintendon TOPPS kortteja '89 vuodelta ja Final Fantasy TCG kortteja. Sitten minulla on pieni kansio missä minulla on Fallout New Vegas roolipelin keräilypainoksen mukana tulleet pelikortit. Pitäisi jostain hankkia toinen kansio ja korttitaskuja lopuillekkin korteille.
OctoCamo's avatar

Report | 08/14/2017 10:56 pm

OctoCamo

Sori että menin hiljaiseks. Onhan Mario Kartissa ollut online 7:sta asti, mutta jostain syystä Nintendo ei koskaan tuonut samanlaista kaksinpeliä sarjaan Double Dashin jälkeen. Kasissa (ainakin Switchin Deluxe versiossa) on aika kivoja moodeja kun serkun poika niitä esitteli viikko kaks takaperin. En usko että hermot kestäisi meikällä Amnesia pelata, mutta se oli aikanaan kova sana Let's Playereiden keskuudessa niin on sitä tullut nähtyä vähän enemmänkin. Koitin katsoa Jesse Coxin pelaavan tuota 100% Orange Juicea ja huh kun on hektiseltä vaikuttava peli, putosin heti kelkasta. ^^; Itselläni on Steam, muttei tietokoneella pelaaminen koskaan napannut niin olen ihan täysi konsoli moukka. Millasia lautapelejä pelaat? Koskaan en paljon Kimbleä syvemmälle mennyt lautapelejen maailmaan, kaveri kovasti koitti yhdessä välissä saada mukaan tämän hetkelliseen Warhammer innostukseen ja Magic the Gatheringiin. Teki ja lahjoitti jopa pelivalmiin Magic pakan ja sitten ei edes kutsuta illanistujaisiin. SMH
tilasexcattCR's avatar

Report | 08/13/2017 3:50 pm

tilasexcattCR

redface you're avatar,I liked u're avatar....
tilasexcattCR's avatar

Report | 08/13/2017 7:47 am

tilasexcattCR

:heartier avatar.love.
Lycanthropos's avatar

Report | 08/13/2017 3:43 am

Lycanthropos


OMG That's awesome news!! You made my week biggrin


Lycanthropos's avatar

Report | 08/13/2017 2:55 am

Lycanthropos

Woo-hoo! I'm glad you're feeling good!

I'm doing fairly well. Going through some changes but handling it surprisingly fine! biggrin


Lycanthropos's avatar

Report | 08/12/2017 4:45 pm

Lycanthropos


Boo!


OctoCamo's avatar

Report | 08/10/2017 10:20 am

OctoCamo

Jostain syystä pelitaloilla on joku salaliitto mua vastaan kun ne harvat pelit mitä mielelläni pelaisin netissä kavereiden kanssa on vain paikallisia moninpelejä ilman mitään järkevää selitystä, kuten Mario, Guacamelee tai Rayman. Ai jaa, selviytymis ja kauhu fani vai? Kasvoin aikalailla kauhuelokuvien seurassa, mutta jotenkin ei oikein kauhupeleihin riittänyt koskaan hermot. Oikeastaan ainoat mitä on tullut pelattua on Resident Evilit aikoinaan ja PS4:n Until Dawn.
OctoCamo's avatar

Report | 08/09/2017 7:33 am

OctoCamo

Itse en paljoa ole 64:n jälkeen Mario Kartia pelannut, kasia ehkä muutaman tunnin serkun pojan kanssa Wii U:lla ja Switchillä. Melee oli omiakin suosikkeja pitkään.
Terraria ei koskaan napannut mun kiinnostusta. Harva se päivä kuulen pelin mainittavan niin ei kumminkaan luulisi että sille olisi vaikea löytää peliseuraa. Itse pelaan aika tiukasti vain tarinallisia yksinpelejä.
OctoCamo's avatar

Report | 08/08/2017 10:50 am

OctoCamo

Luulen että killat on aika yleisesti kuollut pois, harvoin tulee edes kutsuja. Double Dash? Saisivat uudelleen julkaista sen digitaalisesti Switchille yhtenä luvatuista online moninpelituella päivitetyistä retropeleistä. Itseltäni jäi välistä vaikka moni vieläkin hehkuttaa sitä parhaana Mario Kartina. Meidän seudulla Gamecube pelit oli harvassa, kaikki marketit vaikutti panostavan PS2:n tuotteisiin eikä meillä ollut paikallista pelikauppaa. Siitä sitten vain kasaa purkamaan, joskus erehdyin jotain pelejä laittamaan varastoon ja niitäkin sai sitten etsiä monta tuntia vuosia myöhemmin.
OctoCamo's avatar

Report | 08/08/2017 10:33 am

OctoCamo

On se kolmekin jo yllättävän monta. Aiemman vuosikymmenen aikana Gaiassa en ole paljon sen useampaankaan meikäläiseen satunnaisesti törmännyt. Ainakin joskus täällä oli suomalaisten kilta missä oli aika paljon väkeä että kyllä meitä tälläkin sivustolla on ainakin historiallisesti ollut. Juuh, kyllähän se pelailu ihan mielekästä puuhaa on.
OctoCamo's avatar

Report | 08/08/2017 10:13 am

OctoCamo

Thank you, darling.

Ahaa, nyt ollaan jännän äärellä kun olet jo kolmas suomalainen kehen olen törmännyt täällä tänä vuonna. : D
Kamaratih's avatar

Report | 08/01/2017 7:50 am

Kamaratih

Job hunt and hope for the best
Kamaratih's avatar

Report | 08/01/2017 7:45 am

Kamaratih

I'm glad to hear that! I'm doing pretty great myself - graduating in a month whee
Dahmi's avatar

Report | 07/26/2017 2:29 pm

Dahmi


LOL, ok! xD

And thanks~

Kamaratih's avatar

Report | 07/26/2017 4:53 am

Kamaratih

Hey, you been alright?
Rainbow FiIIed Nights's avatar

Report | 06/17/2017 10:30 am

Rainbow FiIIed Nights

I got all the love you need right here baby pirate
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Play with GCash
Play with Platinum

Customize your own avatar now!

Join Now

Have an account? Login Now!