Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

View User's Journal

Subscribe to this Journal
Apa2 Aje .w.
Penyakit segan!
Segan ini sifatnya menggemok dan membesar. Maknanya, apabila ia dibiarkan dan diberi makan, segan itu akan menjadi tidak keruan, tanpa sempadan.

Mula-mula segan sedikit. Lepas tu segan banyak. Selepas itu lagi, jadi tersipu-sipu segan sampai merah muka mcm pipi baby. Eh. -angelpakaigucci-
bila baca artikel Inche gabbana tentang segan.....
aduh.....memang agak terasa lah...
sebab memang diri ini mempunyai penyakit ini....

segan nak cakap depan orang...

segan nak jumpa cikgu di bilik guru...

segan nak berurusan dengan orang....

even segan nak bercakap dengan orang yang tak kenal dalam phone...

agak bahaya nie.....
bila la penyakit nie nak sembuh...dah nak masuk ipt ni. haha
ada ubat kah?? someone help me! haha


I am Eita
Community Member
I am Eita
Prev | Next»
Archive | Home

  • [05/24/13 07:24am]
  • [05/24/13 07:22am]
  • [05/10/13 07:51pm]
  • [05/02/13 01:26pm]
  • [05/02/13 12:27pm]
  • [04/23/13 02:39pm]
  • [04/10/13 05:21am]
  • [04/09/13 07:56pm]
  • [04/06/13 09:23am]
  • [04/06/13 09:17am]



  •  
     
    Manage Your Items
    Other Stuff
    Get GCash
    Offers
    Get Items
    More Items
    Where Everyone Hangs Out
    Other Community Areas
    Virtual Spaces
    Fun Stuff
    Gaia's Games