Store

Welcome!

 

View Store

nilun

nilun's avatar

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Equipped List

Recent Visitors

 

My Aquarium

Your aquarium is undergoing maintenance!

Comments

View All Comments

PinkBeautyGirl Report | 02/09/2009 1:25 pm
PinkBeautyGirl
Haha okej User Image

men du, varsågod sitter ihop User Image

User Image
PinkBeautyGirl Report | 02/07/2009 8:31 am
PinkBeautyGirl
TACK!!

för de fina rosa sakerna User Image

<3
glassig Report | 10/30/2008 5:56 am
glassig
Happy Halloween! En av dom bästa högtider på året, för nu kan man vara sig själv utan att folk tror man är ett psycho on real! Hur går livet för dig? Trivs du fortfarande i nya skolan? Hur mår familjen?

Jag har nog aldrig haft det bättre. Elr, typ, om man tänker i skolan. Jag har liksom, 5 kompisar som jag är riktigt bra kompis med, och sedan 3 stycken som jag umgås med ibland. 2 av dom, Bella och Gaëlla är lite blyga och är mäst med varandra, (dom är inte från sverige, men från samma land så dom hänger ihop, men jag pratar med dom och vi är typ kompisar) och Sarah är ensam, men jag försöker prata med henne och få med henne i gruppen, men hon vill inte riktigt vara med någon. Synd, för hon är ganska så snäll. Men dom andra 5 är jättesköna typer; Anna är från Utah (Amerika) och har engelska som modersmål, fast hon pratar svenska så man tror att det är hennes modersmål. Det är det nästan också, i och försig. Celicia är en trevlig person som har lite dåligt självförtroende, men är väldigt trevlig. Hennes livspartner är dock hennes cellphone... Emma är sjuk som jag, hon älskar manga, men också horror movies, like me! Vi lånar lite filmer av varann och sådant. Hon och jag ska lära oss Japanska nästa år, som individuellt val. Sedan Kala, som är från Phillipinierna, och hon ogillar svenska så vi pratar jämnt engelska. Hon har redan gått pre-IB en gång, men tvingades gå om pga för mkt frånvaro. Sedan Jennifer, som är från Arbråskolan, hon jag var med innan. Behöver inte säga så mkt där va? Men nu har jag pratat så mkt strunt, så jag ska avrunda. Imorgon (fredag) ska Jen, Anna och Emma komma hem till mig, så ska vi ha en rolig dag, mysig natt och sedan en rolig dag tillsammans, baka pumpa paj och rosta pumpa kärnor. Vad ska du göra på Halloween?
glassig Report | 06/29/2008 10:11 am
glassig
hej! Gratz en gång till till skolan! du är värd det!

Har du inga roliga kläder? jag menar, du verkar hela tiden ha starter kläder, har du inget annat? Undra ba.
glassig Report | 05/23/2008 10:40 am
glassig
Hej! Du, i mitt högra hörn, är det en bild där? Hur hardu haft det? pirrigt inför skolavslutningen? Vilka låtar ska ni sjunga? kram!
glassig Report | 05/06/2008 11:57 am
glassig
Hej! Jag tänkte ba säga att "celizia" som addat dig är mitt alt, bara så du vet. Jag vill fixa snabba pengar, så jag gör såhär... hehe
glassig Report | 04/09/2008 10:51 am
glassig
Gratz till andra platsen! Och tröjan var liksom gratis för mig, så... Jag kan kalla papegojan pepper, spelar roll. jag har klippt det kortare, och när mamma mår bättre så ska jag färga håret också. Jag har planerat det länge, men mamma har inte kunnat hjälpa mig. Förrut så har hon haft problem med ryggen, nu har hon feber. Sedan färgade jag håret för inte så länge sedan, så man måste vänta... Jag ska köpa ny frissa i samma färg när jag gjort det, så du får se det då!
glassig Report | 03/30/2008 8:09 am
glassig
Hej Polly! Och NiNa. Elr haru döpt gojan till nå annat? Hur mår du? Zup? Hare hänt något? Jag har klippt mig (i rl) och fått en förkylning. Inge stort, bara täpt och ont i halsen. Jag ska ta en bild med philipsmobil, men jag måste fixa till frisyren först. Man måste typ platt-tånga håret för att det ska se bra ut... >.<. Min bild du har på din profil, den ser lite konstig ut. Kan du fixa det. Jag märkte det typ nu.... Synes!
glassig Report | 02/04/2008 12:05 pm
glassig
Tjolahopp! du är skitsöt i klänningen ju! hur mår du?

kramar

//angelina
glassig Report | 01/31/2008 8:49 am
glassig
hey. jag har ingen dator hemma, pga en brand i grafikkortet..... JAG TROR JAG DÖÖÖÖÖR! Men jag kmr inte vara online på ett tag, men i alla fall. Vi hörs gumman!
 
 
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
glassig
PinkBeautyGirl