Store

Welcome!

&******** ******** ******** why did I do that?"

 

View Store

Lisapiza

Lisapiza's avatar

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Equipped List

Interest Tags

Remind me to update my interests.

 

About

I am a norwegian girl, I have done my farm work, fed my sheep, I have climed my mountains, I have suffered in the rain and I have gone through school with nasty bags filled with unhappy food. If this does not pay off, nothing will.

Would you like to be my friend? smile Send me a message and don't be shy, I already am^^

Journal

View Journal

Dagbok<3

Comments

View All Comments

Tifa Zangan-Ryu Lockhart Report | 08/17/2008 11:20 am
Tifa Zangan-Ryu Lockhart
Hva??? Pynting? Da må jeg jaggumeg finne noe... Kanskje bare en sommerkjole som jeg har. Gidder ikke stresse med noe sånt galla-opplegg -_- Du må huske å møte oss ved toget da, i morgen ^^ Skal din familie dra tilbake på lørdagen eller skal de være til søndagen?
Tifa Zangan-Ryu Lockhart Report | 08/16/2008 3:35 pm
Tifa Zangan-Ryu Lockhart
Okay, kult! Toget går forresten på mandag klokken 14:00. Vi er fremme i Bø ca. klokka 16:40. Jeg hadde kombinert avskjedsfest og bursdagsfeiring i dag. Altså, mamma og pappa feiret bursdag sammen i dag, og samtidig var det avskjed med familie for meg. Så det var koselig smile Laptop funker fett det også. Jeg liker faktisk tastaturet på laptopen bedre enn på stasjonær... Rommet vårt kommer helt sikkert til å bli kjempefint etter hvert! Henge opp plakater osv. wink
Tifa Zangan-Ryu Lockhart Report | 08/16/2008 11:04 am
Tifa Zangan-Ryu Lockhart
Åja... Møtte dem i Towns eller noe da? Oi! Den holder på å klekke? Jeg tar med sovepose først. Mamma og pappa tar med seg dyne og sånt til lørdagen tror jeg. Det blir for mye å drasse på inne på toget. Jau, det blir spennende til mandag eek !
Tifa Zangan-Ryu Lockhart Report | 08/15/2008 4:35 pm
Tifa Zangan-Ryu Lockhart
De har gjort menyen bedre! Det er alt som har skjedd biggrin Du må passe godt på larvepuppen som er i vinduet da. Kanskje det er et tegn på at du skal forlate hjemmet ditt, sånn som en sommerfugllarve skal forlate puppen sin når den er ferdig utviklet? eek It's a sign Lisa!!! *jeg klarer alltid å overdramatisere ting* Men nei, kjenner du dem i virkeligheten liksom? Er Gaiavennene dine norske de også?
Tifa Zangan-Ryu Lockhart Report | 08/15/2008 10:14 am
Tifa Zangan-Ryu Lockhart
Så bra! Du har fått deg noen flere venner også ser jeg razz Hvor traff du de henne? xd
Tifa Zangan-Ryu Lockhart Report | 08/15/2008 3:48 am
Tifa Zangan-Ryu Lockhart
Så søt avataren din har blitt! Du må kjøpe alveører til henne biggrin Da blir hun fin!
Tifa Zangan-Ryu Lockhart Report | 08/12/2008 1:47 pm
Tifa Zangan-Ryu Lockhart
Okay, ja... det er nok best for dem at vi blir roommates xd Ja, det er moro å ha masse Gold liggende her på Gaia. Kan kjøpe flere ting biggrin
Tifa Zangan-Ryu Lockhart Report | 08/12/2008 8:37 am
Tifa Zangan-Ryu Lockhart
Du er pålogget! Spiller du puslespill igjen eller? razz
Tifa Zangan-Ryu Lockhart Report | 08/12/2008 7:55 am
Tifa Zangan-Ryu Lockhart
Vi SKAL dele rom! Om jeg så skal gi dem PENGER for det! Jeg orker ikke å dele rom med ei bimbo-b***h-blondine som ikke skjønner seg på meg i det hele tatt! Årh! Jeg bruker forresten Iron maiden t-skjorte jeg fikk av dere mye. Det skal du vite biggrin Den er så genial!!!
Tifa Zangan-Ryu Lockhart Report | 08/11/2008 11:32 pm
Tifa Zangan-Ryu Lockhart
Heisann! Ja, jeg veit det xd Kommer til å bli rart. Men jeg håper virkelig at vi kommer på samme rom! Jeg kunne ikke tenke meg å dele rom med noen andre enn deg egentlig. Med mindre de da var som deg eller kanskje delte de samme interessene som meg (hvilket er veldig lite sannsynlig...).
*gruer meg* Tenk hvis vi ikke kommer på samme rom da? Du skrev vel i søknaden at du ønsket å komme på samme rom som meg? Det gjorde jeg hvertfall. Nevnte deg i søknaden smile

Signature

 

Recent Visitors

Forums

Posts per Day: 0.00

Total Posts: 5

Latest Posts

My Playlist

You currently have zero playlists!

 
picture
Boyzahr
Tifa Zangan-Ryu Lockhart

..and I 'eart you;)

Ohai!!