Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items
 

Comments

View All Comments

_Jieeeo Report | 10/20/2020 5:08 am
_Jieeeo
sisss? still main ke? rofl
kiwicrumble Report | 03/25/2017 6:12 am
kiwicrumble
bcause security issue or something? are u coming back? wink wink
kiwicrumble Report | 03/13/2017 3:40 am
kiwicrumble
haah kakak aku main juga lol . Btw, zOMG is back I'm so excited. Maybe takkan seaktif dulu but a part of that memory is like, here again so I'm happy crying
kiwicrumble Report | 11/27/2016 4:12 am
kiwicrumble
Item sekarang banyak lawaa I cant stop myself kahkahhaha
Adik kau main lagi x gaia?
kiwicrumble Report | 11/25/2016 7:52 am
kiwicrumble
Aku dari pagi tadi lagi cuba2 nak ubah avi tapi harga barang mahal gila tak mampu gonk Nasib baik items pon dah berlambak sekarang. So bolehla beli benda murah tapi lawa lol lol
kiwicrumble Report | 11/22/2016 2:59 am
kiwicrumble
bebi heart heart hahhaa aku terjumpa gift box dalam inventory. bukak2 ada duit hahaha boleh la belanja sikit lol lol
kiwicrumble Report | 11/07/2016 9:00 am
kiwicrumble
Komen gonk
kiwicrumble Report | 08/14/2016 9:42 am
kiwicrumble
aku rindu zomg. rindu zaman aktif dulu ramai kawan hahaha. haah. ada invite. aku join je kot tapi takleh expect aku aktif la pasal aku login pon kadang-kadang je. ni pon online sebab nak reply komen kau. terharu tak kahkah 4laugh
kiwicrumble Report | 08/13/2016 2:19 am
kiwicrumble
Hahaha aku check2 komen lama tahun 2010-2011 lol Pasal Rajjahwali la, anime la, cikgu sekolah kau pon ada hahhaha lepastu bukak forum and guild lama.
Rinduuu lol Aku pon ada je online kadang2 check forum art and shops barang2 mahal. Hahaha. Orang2 dulu ramai dah tak online..
kiwicrumble Report | 08/13/2016 1:09 am
kiwicrumble
LOL takleh blah lama gila tak aktif sini. Last update kat profile tu umur aku 16 tahun hahahha 21 dah sekarang lol Dah tu jatuh miskin dramallama I miss these emotes hahhaa talk2hand lol

(o˘◡˘o)

Sho
20-ish
Just chilling here when I'm free~