Johnsen17Whitney's avatar

Birthday: 02/28

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Equipped List

Interest Tags

Remind me to update my interests.

Wish List

 

About

Lenne érdekelt felfedezése több vonatkozó foci? Mennyi lenne élvezze megértés pár a legjobb javaslatok használták a szakértői? Foci szórakoztató, , valamint kellene tudjon meg többet vonatkozó. Felülvizsgálat továbbá kideríteni minden, ami van, kideríteni, vonatkozó rendkívüli sport.



Ez lehet eléggé nyilvánvaló, azonban, kell tartsa a szemed a gömb akármi alkalommal. unibet befizetési lehetőségek A video játék igazából gyors és gömb képes cross a terület meglehetősen gyorsan ha nem vagy véve megjegyzés. Forgeting a gömb tudok nyissa meg a csapat megadás objektív.



Hagyja a defender gondol azáltal, szivárgott balra, amint értem menni. A defender fogja a kezdődik következő, aztán dobd őket, most azáltal, módosítása oldalán , valamint egy utazás a egyéb :. Tud könnyen kezelése a protector.



Hogy a jó csoport, show vagy harcias. Nem quit kényelmesen, tartsa mozgó, safeguard, támadás és csoport játékosok. Hagyom, vonat látom, egyetértek csapat kollégák bizonnyal növelés a esélyt, hogy választott.



Ha a labda és a defender, jön felé,, mintha vagy mosting valószínűleg át a gömb valaki. Az bizonnyal stop őket, egy pillanat,, , valamint az fogod, get lehetőség feltételezzük, gyorsan a pontosan szeretne. A többet animációs, jobb fogja munka.



Annak érdekében, növekedés a esélyek a halmozott fel azáltal, a büntető, kell gyakorlat gyorsan, miután a normál gyakorlat. Ez a bizonnyal nevelés lenni, a cél után, megszerzése szabálytalan egész játék. Kísérlet pár különböző rúgás igénybe büntető rúgások a, majd a fenntartása gyakorló az idő, amikor igény nekik.



Amikor játszik, foci, kell tanulni a legjobb módja, hogy kihasználja minden komponens a lábát. Ha gyorsan csöpögő, aztán utána vagy legvalószínűbb használata elé a lábát a lábfej. jobb a csöpögő, kideríteni, a módját, hogy megfelelően igénybe a szabadban , valamint az belül mindkettőnk lábát. bizonnyal képes lesz fenntartása szabályozás, miközben csökkentése a foci labda messze a stressz védő játékosok közelében.



Gyakorlat játékos amely többet tapasztalat, képest. Ez a fogja create, hogy funkció nehezebb, gyorsan javítása a készség fok. Discover bármit tud, kérve, ezeket játékosok kérdések. Foci játékos megszokták, a szinergia, szóval fogja élvezze annak érdekében, hogy segítsen. Ha nem találni bármilyen játékosok, akinek van tapasztalata, legvalószínűbb, hogy játékok a terület , valamint az kérni, játékos ha ők tud show dolgok.



Az egyetlen, pont tudott a hibákat, hogy vegye fel a nekik. Ha megtörténni, hogy lássam, folyamatosan a labda lopott a egész csöpög, tanulni. Kérdezd meg mások , aki nem e baj milyen, ők megakadályozni. Ha aggodalomra ad okot kapcsolatban szivárgott, kérdezd meg a edző vagy egy csapattársa támogatás.



Köszönhető, hogy a megértés ettől cikk, kellene, hogy érzem, jobb vonatkozó a tudás a video játék a foci. Van, többet kideríteni, azonban,, hogy remek a kezdet. Továbbra is dolgozik, és tanulás, hogyan kell a legjobb foci játékos megvalósítható.

My Aquarium

Your aquarium is undergoing maintenance!

Friends

Comments

Signature

 

Recent Visitors

Forums

Posts per Day: 0.00

Total Posts: 0

My Playlist

You currently have zero playlists!