busradio7's avatar

Birthday: 01/18

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Equipped List

Interest Tags

Remind me to update my interests.

Wish List

 

About

Minecraft'ın yapımcısının yeni evi, Minecraft'ta böyle görünüyor Minecraft'ın yapımcısının evi Minecraft'ta

Minecraft sayesinde satın alınan bu ev, Minecraft'ın yapımcısının yeni evi Minecraft'ın içinde nasıl görünürdü? İşte bu sorunun cevabı da Dan Bovey isimli YouTube hesabından geldi.





Son yılların en popüler oyunlarından bir tanesi olan Minecraft, Minecraft'ın yapımcısının yeni evi Minecraft'ta PC'den mobil platformlara kadar hemen her yerde oynanabiliyor. Oyunun yapımcı stüdyosu olan Mojang, bir süre önce 2.5 milyar dolar karşılığında Microsoft tarafından satın alınmış, bunun sonrasında da Minecraft'ın yaratıcılarından olan Markus Persson, Mojang'tan ayrılıp yine oyunlar yapmaya devam edeceğini duyurmuştu. Minecraft'ın yapımcısının evi Minecraft'ta Eh, tabii ki bu satış anlaşmasının ardından yüklü miktarda para alan isimlerden biri de oydu ve bir süre önce yaptığımız haberimizde, Persson'un satın aldığı 70 milyon dolarlık evden söz etmiştik size.



Birçok oyuncu Minecraft'ta piksel piksel evler oluştururken bu oyunun gücü sayesinde yapımcısının sahip olduğu ev, tabii ki çok dikkat çekici. Peki Minecraft sayesinde satın alınan bu ev, Minecraft'ın içinde nasıl görünürdü? İşte bu sorunun cevabı da Dan Bovey isimli YouTube hesabından geldi







Minecraft'ta mevcut skininiz yani karakteriniz Steve'dir Minecraft'ın yapımcısının yeni evi Minecraft'ta böyle görünüyor versiyonunda Alex olmuştur] Her ne kadar değiştirilse de karakterlerimiz klasik bir görünüme sahip olduğu için bir süre sonra sıkıyor ve değiştirmek gerekiyor.Skin değiştirmek

premiumlara özgü olduğu için yani paralı olduğu için bir çok oyuncu bu imkandan yararlanamıyor ve ister istemez steve karakterini kullanmaya mecbur kalıyor.Minecraft'ın yapımcısının yeni evi Minecraft'ta böyle görünüyorPeki sunucularda başka bir karakter ile oynamak istemez misiniz ? Eğer cevabınız evet ise bu yazımda sizlere minecraft skin değiştirme konusunu anlatacağım ve konu sonunda siz de başka bir karakter ile oyuna girebiliyor olacaksınız.Buyrun adım adım minecraft skin değiştirmeyi anlatalım.



Varsayılan Minecraft derilerinden sıkıldınız mı? İşte cildinizi Minecraft’ta PC, konsollar ve mobil cihazlarda nasıl değiştireceğiniz.



Minecraft, oyuncuların inanılmaz derecede ayrıntılı film rekreasyonları, köyleri ve daha fazlasını yaratmasıyla neredeyse sınırsız bir oyundur, ancak bu, varsayılan karakter cildinizi gerçekten kapsamaz. Aslında, Minecraft’taki varsayılan kaplamaların çok arzu edildiğini düşünüyoruz, ancak yerleşik bir cilt düzenleyici olmadan karakterinizin kaplamasını nasıl değiştirirsiniz?



İyi haber şu ki Minecraft’ta cildinizi değiştirmek mümkün, Minecraft'ın yapımcısının yeni evi ancak süreç platformlar arasında farklılık gösteriyor. Burada, PC’deki Minecraft’ta, konsolda ve mobil cihazda cildinizi nasıl değiştireceğiniz konusunda konuşacağız.



PC’de Minecraft’ta derileri değiştirme

PC’de Minecraft’taki cilt değiştirme işlemi nasıl yapıldığını öğrendikten sonra kolaydır:



Minecraft'ın yapımcısının evi Minecraft'ta Minecraft Skins gibi bir üçüncü taraf Minecraft cilt web sitesine gidin ve karakterinize uygulamak istediğiniz cildi indirin. İndirilen dosyanın nerede saklandığını not edin (genellikle İndirilenler klasörü).

Minecraft web sitesine gidin.

Bilgisayarınızdaki Minecraft ile ilişkili hesapla giriş yapmak için Menü simgesine tıklayın ve Profil’i seçin.

Gözat düğmesine tıklayın, daha önce indirdiğiniz dosyayı seçin ve Aç’a tıklayın.

Özel görünümünüzü yüklemek için Kaydet’i tıklayın.



Özel dış görünüm yüklendikten sonra, Minecraft'ın yapımcısının yeni evi Minecraft'ta PC’nizdeki Minecraft’taki karakterinize otomatik olarak uygulanacaktır.



Minecraft PE’de kaplamaların değiştirilmesi




<iframe src="https://www.youtube.com/playlist?list=PLArSHdR8ySsv5sY7-j8odOtsOH47bNiMl" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Tam Minecraft deneyimini sunmamasına rağmen, Minecraft PE sahipleri özel cilt eğlencesine de katılabilirler.



Mobil cihazınızda, Minecraft Skins gibi üçüncü taraf bir Minecraft derisi web sitesine gidin.

Karakterinize uygulamak istediğiniz cilt sayfasındaki dosyayı tıklayın. İOS ve Android’in en son sürümlerinde, görüntü dosyasının indirilmesi otomatik olarak başlamalıdır.

baran kadir tekin PE’yi açın ve ekranın sağ altındaki elbise askısı simgesine dokunun.

Ekranın sol üst köşesindeki boş cilt simgesine dokunun.

Minecraft'ın yapımcısının yeni evi Minecraft'ta Yeni Dış Görünüm Seç’e dokunun ve daha önce indirdiğiniz dosyayı seçin.

Uygun cilt modelini seçin (emin değilseniz sağdaki birine dokunun) ve değişikliklerinizi uygulamak için Onayla’ya dokunun.

Seçilen cilt şimdi karakterinizin varsayılanı olarak seçilmelidir!



Konsoldaki Minecraft’ta kaplamaları değiştirmeMinecraft'ın yapımcısının evi Minecraft'ta

Konsollarda Minecraft’taki kaplamaların nasıl değiştirileceğini açıklamadan önce, sürecin yukarıdakilerden biraz farklı olduğunu belirtmekte fayda var.Minecraft'ın yapımcısının yeni evi Minecraft'ta



İndirilen dosyaları çoğu konsolda saklamanın bir yolu olmadan, kaplamaları genellikle yaptığınız gibi indirip uygulayamazsınız. baran kadir tekin , Minecraft’ta zaten mevcut olan ücretsiz ve ödemeli görünümler ile sınırlıdır.



Bununla ilgili olarak, Minecraft’ta konsoldaki kaplamaların nasıl değiştirileceği:



Minecraft’ı açın. Minecraft'ın yapımcısının yeni evi Minecraft'ta böyle görünüyor

Ana menüde, Yardım ve Seçenekler> Kaplama değiştir seçeneğini seçin.

Soldaki menüden bir cilt paketi seçin. Minecraft'ın yapımcısının evi Minecraft'ta

Karakterinize uygulamak istediğiniz cildi seçin. (Seçilen dış görünüm ücretsiz değilse, satın almak için platformunuzun Mağazasına yönlendirilirsiniz.)

Dış görünümü seçtikten sonra, karakteriniz için varsayılan dış görünüm olmalıdır.

My Aquarium

Your aquarium is undergoing maintenance!

Friends

Comments

Signature

 

Recent Visitors

Forums

Posts per Day: 0.00

Total Posts: 0

My Playlist

You currently have zero playlists!