bahce1's avatar

Birthday: 03/16

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Equipped List

Interest Tags

Remind me to update my interests.

Wish List

 

About

Çim Çit Nedir?, Özellikleri Nelerdir? Kalitesi Nasıl Anlaşılır?



Bugün sizlere sıkça sorulan bu soruların cevabını vakit kaybetmeden paylaşmak isteriz.



Çit Teli Nedir?

Yeni nesil ürünlerden biri olarak yaygın şekilde kullanılmaktadır.Çim çitler genel olarak halı saha yaparken kullanılan çim halıdan farklı bir yapıdadır. Bundan dolayı da yeni nesil çit olarak kabul edilir. Çim halıdan farklı olarak sadece belirli yüzeylerde kullanılmak üzere dizayn edilmiştir.



Çim çit ürünlerinin kullanımı oldukça pratik olmakla beraber montajı da oldukça kolaydır. Montajının kolay olmasının yanı sıra sökülmesi ve farklı bir alana taşınması da oldukça pratik olmaktadır.



Kullanım Alanları Nedir?

Genel olarak güneş ışıklarına karşı oldukça kuvvetli ve dayanıklı olan PVC’lerden üretilmiş olan yapılardır. Birçok işlemden geçer ve bu sayede de dayanıklılığını kazanır. Galvanizi yoğun tellerden üretilen bu çitler; yanmaz ya da diğer bir deyişle alev almamaktadır. Yalnızca güvenlik ve işlevsellik için değil; çirkin görüntüleri de engelleyen yapılardır.



Yeşil kalan ve estetik açıdan şık duran bu ürünler her mevsim koşullarında kullanılabilir. Oldukça uzun ömürlü olmaları sayesinde bir defa satın alınan ve her yerde kullanılabilen yapılardır. Doğa dostu olmalarının yanı sıra montajı ve sökümü de oldukça kolaydır. Çim çit panelleri; çit yüzeylerinde kullanılmaktadır. Genel olarak kullanım alanları:



Duvar üzerine,

Balkonlarda,

Teraslarda,

Beton alanlarda,

Tel örgü yüzey bölümlerine,

Halı sahalarda kullanılmaktadır.

Bu kullanım alanları dışında da birçok farklı alanda kullanılabilmektedir. Tek kalınlığı bakımından da arzu edilen kalınlık ve ebatlarda üretim yapabilmekteyiz. Çit yükseklikleri bakımından da arzu edilen ve talep edilen doğrultuda üretim yapmaktayız. Bu özelliklere göre de çit için çim çit fiyatları belirlenmektedir.



Betokar Çit Sistemleri genç ve dinamik bir tel çit firmasıdır.. 2016’dan bugüne ustalıkla yaptığı, kaliteli işler sayesinde fark edilmiş ve onlarca tel çevirme işine imza atmış, Müşterilerinin arzusu ve kendi vizyonu doğrultusunda, sağlam, hızlı, ucuz bir şekilde montajlayıp referanslarını oldukça genişletmiştir. Bursa ve Balıkesir bölgesinde, Çit Teli, Dikenli Tel, Çim Çit, Panel Çit, Bahçe Çiti, Bahçe Teli, Bahçe Kapısı, Tel Örgü, Pvc Kaplı Çit Teli, Beton Direk, Galvaniz Direk, Profil Boyalı Direk, Jiletli Tel, Kafesli Tel, Galvaniz Tel ve Spor Saha Tel uygulamaları işlerini yaptıracak bir firma arıyorsanız ve zamanında iş teslimi, ucuz fiyat politikası, sağlam montaj konusunda ısrarcı iseniz, o halde bizimle çalışmamak için hiç bir sebebiniz kalmıyor.



çit sistemleri

panel çit

tel örgü

beton direk

bahçe çiti

dikenli tel



https://betokar.com/

My Aquarium

Your aquarium is undergoing maintenance!

Friends

Comments

Signature

 

Recent Visitors

Forums

Posts per Day: 0.00

Total Posts: 0

My Playlist

You currently have zero playlists!