Te pregatesti pentru revizia periodica a autoturismului sau iti doresti doar sa scapi de anumite defectiuni ce au intervenit intre timp? Este indicat sa cauti un service auto de incredere! c** sa alegi dintre atatea oferte ce se afla pretutindeni? Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor precizeaza mai multe mentiuni ce ar fi bine sa le respectam.

Ce sa urmarim cand identificam un service auto? La promotii, la ce distanta se situeaza de locuinta ori la modul in care lucreaza angajatii? Iti prezentam o serie de sfaturi de care e recomandat sa tii cont cand iti lasi autoturismul pe mainile service-urilor auto. Nu lasa in torpedou bunuri de valoare ! Motivul? Se poate sa iti trebuiasca unele documente ori unele bunuri Lista serviceuri precum telefonul mobil, casetofonul, lanterna etc.

Un service de reparatii auto curat are sanse mari sa fie unul serios.Ar fi recomandat ca inainte de a lasa automobilul in service sa testezi spatiul in care se lucreaza. Poti afla amanunte incontestabile cu privire la competenta angajatilor.

Solicita seriozitate totala. Un service bun are o sala de asteptare cu vedere catre service-ul, proprietarul avand posibilitatea de a urmari c** se lucreaza la masina ta. Mai mult decat atat, dupa finalizarea reparatiilor tehnicianul care a reparat masina e raspunzator sa puna la dispozitia proprietarului piesele nefunctionale pe care le-a inlocuit si sa service auto in Pipera spuna ce anume a incetat sa functioneze la ele.