|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 3:52 am
Wlasciwie to o co chodzi w tej grze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 4:19 am
ukldasz slowa z literek, tak, zeby, gdy uzyte znikna, te zlote byly na gorze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 5:20 am
a jakie sa nagrody? bo mi po kazdym lvl pokauje sie ze nie daja goldow Xx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 5:36 am
oz, to bug jest znowu kiedys bylo tak, ze za kazdy lv dostawalo sie goldy /coraz wiecej/ i chyba co 50 byl item - moze mialam niefarta, albo co, ale zazwyczaj jakis starter mi sie trafial sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 6:06 am
dostaje sie goldy ale malo. a itemow fajnych tak bardzo to nie...szczegolnie od kiedy Bachelor's Credit nie sa wymienialne (dawniej byly u Edmunda ale tylko na taka czapke jaka maja absolwenci studiow, masz linka: http://www.tektek.org/gaia/price/?p=2591)grac w toto gram dla przyjemnosci, dobre jako cwiczenie z angielskiego;P jak chcesz troszke kasy i kilka fajnych itemow to poukladaj puzzle. malo do tej pory ulozylam a juz zgarnelam sliczne japonskie drzwi i gunslinger boots dla mojego mena. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 6:14 am
spoks. do uslug i pomocy - to ja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 7:07 am
A jakie usługi dziecko kochane? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 7:11 am
Silvery the Alchemist dostaje sie goldy ale malo. a itemow fajnych tak bardzo to nie...szczegolnie od kiedy Bachelor's Credit nie sa wymienialne (dawniej byly u Edmunda ale tylko na taka czapke jaka maja absolwenci studiow, masz linka: http://www.tektek.org/gaia/price/?p=2591)grac w toto gram dla przyjemnosci, dobre jako cwiczenie z angielskiego;P jak chcesz troszke kasy i kilka fajnych itemow to poukladaj puzzle. malo do tej pory ulozylam a juz zgarnelam sliczne japonskie drzwi i gunslinger boots dla mojego mena. ^^ lepiej zbierac creditsy, bo jak admini z czyms wystrzelą, to sie przydac moze cholerstwo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 7:11 am
Yajo A jakie usługi dziecko kochane? cool aby rozwiac watpliwosci: sluze umyslem... nie cialem. LOL! dzieki!!! ...w ten sposob powstal mimowolny cytat z mojego opowiadania XDDDDDDDDD EDIT: no ba, w sumie zanim cos nazbierasz tych creditow to juz nie tylko zdaza cos wymyslic ale i Battle System wprowadzic rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 7:21 am
Moze byc, mózgownice też można jakoś mentalnie potentegować pirate
A nom, ja Wam mówię, oni szykują coś dużego ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 7:34 am
na to sie mowi: mentally scared for life XD (nigdy nie zapomne tego narutowego gifu z devianta...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 8:21 am
Jakiego gifa? *zainteresowanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 8:44 am
No z Naruto. Parodia tego calego uwielbienia fanek do laczenia tych biednych shinobi w yaoi pairingi. Zmontowanego z kadrow z anime. "Akcja" to ze Naruto opowiada jak to... hm.... no wiesz... z Sasuke. No. razz I na koncu Shikamaru (rulez!) mowi "...now I'm mentally scared for life". mrgreen
...a w ogole to masz sweet arta na profilu. Z clampowego Wisha?
[a w ogole to nic nie chce mowic ale troche sie offtop zaczyna robic xp ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 9:44 am
Spoko, offtop rządzi w tej gildii cool Acha, cos takiego... no bywa, takie życie, skoro nie ma fajnych panienek rolleyes To Ayase z "Okane ga Nai" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|