|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 1:17 am
Na gai pojawily sie "Donation items" czyli itemy z niektorych wczesniejszych monthly collectibles . Co myslicie? Bo ja uwazam ze to badziewie jest po prostu, i ze przez to wartosc tych itemow na gai moze znacznie zmalec albo po prostu zatrzyma wzrost ich cen. Mialem trzy przechowywane shadow spirity i czekalem od samego poczatku ich pojawienia sie ,az przekrocza chociaz 30k, a teraz co? znowu bede czekal rok, a potem i tak znow pojawia sie w "Donation items"? crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 2:37 am
o co wogole w tym biega?? bo ja nie wiem, bo mi jakies errory itp wyskakują...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 3:16 am
do pupy to to jest. ot co stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 4:21 am
Ja nic takiego nie zauważyłam. O co biega?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 4:44 am
Yajo Ja nic takiego nie zauważyłam. O co biega? Jest taki announcement, w ktorym pokazali itemy z monthly collectibles z listopada 2006 i z jeszcze jakiegos miesiaca i mozna je kupic za realne pieniadze. =_= Chodzi o to ze przez to zmarnowalem 8 miesiecy czekania az item ktory kupilem zdrozeje emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 4:53 am
ichabot Yajo Ja nic takiego nie zauważyłam. O co biega? Jest taki announcement, w ktorym pokazali itemy z monthly collectibles z listopada 2006 i z jeszcze jakiegos miesiaca i mozna je kupic za realne pieniadze. =_= Chodzi o to ze przez to zmarnowalem 8 miesiecy czekania az item ktory kupilem zdrozeje emo a jakie to itemy, bo sie nie orientuje? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 5:46 am
mi sie zdaje, ze jakiegos buga mieli i wyslali stare announcementy, przeciez data na nich to byl 2006 rok rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 6:57 am
Andareen mi sie zdaje, ze jakiegos buga mieli i wyslali stare announcementy, przeciez data na nich to byl 2006 rok rofl popieram, bo napisane bylo ze jest nowa gra - word bump biggrin a mi sie zdaje ze taka gra juz byla wczesniej biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 8:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 10:34 am
skrzypce sa ma miloscia ktora nigdy nie bedzie (chyba) spelniona wiec przynajmniej bede je miec wirtualnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 12:11 am
Andareen mi sie zdaje, ze jakiegos buga mieli i wyslali stare announcementy, przeciez data na nich to byl 2006 rok rofl dokladnie w dodatku ja mam jeszcze teraz dwa ogloszenia ktorych ni chuja nie moge obejrzec, bo jak wlaczam, to nei znikaja :/ oje pierdoli im sie cos, pierdoli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 12:13 am
Ayah_TheMetalMania skrzypce sa ma miloscia ktora nigdy nie bedzie (chyba) spelniona wiec przynajmniej bede je miec wirtualnie mrgreen ja mam skrzypce, z tymze, ich dostanie wizalo sie z koniecznoscia smierci dziadka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 3:47 am
Jukatan Ayah_TheMetalMania skrzypce sa ma miloscia ktora nigdy nie bedzie (chyba) spelniona wiec przynajmniej bede je miec wirtualnie mrgreen ja mam skrzypce, z tymze, ich dostanie wizalo sie z koniecznoscia smierci dziadka crying bolesne. ale ja też chciałam grać na skrzypcach, ale do tego trzeba mnieć 5 lat... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 5:14 am
tez czytalem to ogloszenie (duh!) ale jakos nie moglem do tego sie dostac, error atack!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 11:36 am
Ewidentny error. Kiedy przyszlo to ogloszenie, wyskoczyl mi komunikat o 9 announcementach - a po kliknieciu na nie, pojawila sie jedynie wspomniana wiadomosc, sztuk 2, z baaardzo wsteczna data. Przez chwile myslalam, ze adminom zebralo sie na wspomnienia. Szczegol: linki z ogloszenia nie dzialaly. Tym bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu o bledzie. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|