Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Donation items Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Glupie?
  Do d....
  fajne kupie sobie i wydam moje ciezko zarobione dolary O_o
  no comment option
View Results

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Jul 20, 2007 1:17 am

Na gai pojawily sie "Donation items" czyli itemy z niektorych wczesniejszych monthly collectibles . Co myslicie? Bo ja uwazam ze to badziewie jest po prostu, i ze przez to wartosc tych itemow na gai moze znacznie zmalec albo po prostu zatrzyma wzrost ich cen. Mialem trzy przechowywane shadow spirity i czekalem od samego poczatku ich pojawienia sie ,az przekrocza chociaz 30k, a teraz co? znowu bede czekal rok, a potem i tak znow pojawia sie w "Donation items"? crying crying
PostPosted: Fri Jul 20, 2007 2:37 am

o co wogole w tym biega?? bo ja nie wiem, bo mi jakies errory itp wyskakują...

Mroovecka

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Jul 20, 2007 3:16 am

do pupy to to jest. ot co stare
PostPosted: Fri Jul 20, 2007 4:21 am

Ja nic takiego nie zauważyłam. O co biega?

Yajo

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Jul 20, 2007 4:44 am

Yajo

Jest taki announcement, w ktorym pokazali itemy z monthly collectibles z listopada 2006 i z jeszcze jakiegos miesiaca i mozna je kupic za realne pieniadze. =_=
Chodzi o to ze przez to zmarnowalem 8 miesiecy czekania az item ktory kupilem zdrozeje emo
PostPosted: Fri Jul 20, 2007 4:53 am

ichabot
Yajo

Jest taki announcement, w ktorym pokazali itemy z monthly collectibles z listopada 2006 i z jeszcze jakiegos miesiaca i mozna je kupic za realne pieniadze. =_=
Chodzi o to ze przez to zmarnowalem 8 miesiecy czekania az item ktory kupilem zdrozeje emo

a jakie to itemy, bo sie nie orientuje? sweatdrop

Pszczola_M

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 5:46 am

mi sie zdaje, ze jakiegos buga mieli i wyslali stare announcementy, przeciez data na nich to byl 2006 rok rofl
PostPosted: Fri Jul 20, 2007 6:57 am

Andareen
mi sie zdaje, ze jakiegos buga mieli i wyslali stare announcementy, przeciez data na nich to byl 2006 rok rofl

popieram, bo napisane bylo ze jest nowa gra - word bump biggrin a mi sie zdaje ze taka gra juz byla wczesniej biggrin biggrin biggrin

Mroovecka

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 8:59 am

bugi mają...
PostPosted: Fri Jul 20, 2007 10:34 am

skrzypce sa ma miloscia ktora nigdy nie bedzie (chyba) spelniona wiec przynajmniej bede je miec wirtualnie mrgreen

Ayah_TheMetalMania

Jukatan

PostPosted: Sat Jul 21, 2007 12:11 am

Andareen
dokladnie

w dodatku ja mam jeszcze teraz dwa ogloszenia ktorych ni chuja nie moge obejrzec, bo jak wlaczam, to nei znikaja :/

oje pierdoli im sie cos, pierdoli...
PostPosted: Sat Jul 21, 2007 12:13 am

Ayah_TheMetalMania
skrzypce sa ma miloscia ktora nigdy nie bedzie (chyba) spelniona wiec przynajmniej bede je miec wirtualnie mrgreen
ja mam skrzypce, z tymze, ich dostanie wizalo sie z koniecznoscia smierci dziadka crying

Jukatan

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sat Jul 21, 2007 3:47 am

Jukatan
Ayah_TheMetalMania
ja mam skrzypce, z tymze, ich dostanie wizalo sie z koniecznoscia smierci dziadka crying

bolesne. ale ja też chciałam grać na skrzypcach, ale do tego trzeba mnieć 5 lat... crying crying
PostPosted: Sat Jul 21, 2007 5:14 am

tez czytalem to ogloszenie (duh!) ale jakos nie moglem do tego sie dostac, error atack!

harab serapel

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sat Jul 21, 2007 11:36 am

Ewidentny error. Kiedy przyszlo to ogloszenie, wyskoczyl mi komunikat o 9 announcementach - a po kliknieciu na nie, pojawila sie jedynie wspomniana wiadomosc, sztuk 2, z baaardzo wsteczna data. Przez chwile myslalam, ze adminom zebralo sie na wspomnienia.
Szczegol: linki z ogloszenia nie dzialaly. Tym bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu o bledzie. talk2hand
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces