|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:53 am
KONKURS AVATARKOWY Aktualny temat: dowolna tematyka strojuJak zapewne pamietacie, zaraz po zalozeniu POGGa prowadzilismy wybory avatarkowe. Postanowilismy na wakacje wskrzesic ten konkurs. Zasady sa proste: 1 ) Osoba chcaca wziac udzial, ubiera avatarka stosownie do tematyki konkursu i zglasza PMem do EvilYuki chec udzialu. Nie wysylacie gotowych screenow. Avatarek musi miec itemki na sobie (w ten sposob mamy pewnosc, ze osoba bioraca udzial, nie korzystala z tekteka) 2 ) Nastepnie wplaca na konto EvilYuki 500g wpisowego 3 ) Po zgloszeniu sie 10 uczestnikow (i potwierdzeniu przez nich tradow), gildiowicze wybieraja laureatow w ankiecie 4 ) Glosowanie trwa tydzien 5 ) Nagrody to: -za pierwsze miejsce 3000g-za drugie miejsce 2000g6 ) Ankieta automatycznie wygasa po tygodniu 7 ) W przypadku, gdy dwie osoby uzyskaja taka sama liczbe glosow, o zwycieztwie decyduje kolejnosc zgloszen (avatarki beda na liscie wpisane w kolejosci w jakiej sie zglaszaly) dogrywka <- punk poprawiony na wniosek uzytkownikow8 ) Po zakonczeniu konkursu topik zostaje zamkniety i przeniesiony do archiwum, a nastepny konkurs tematyczny odbywa sie w nowym topiku. Konkurs prowadzi EvilYuki, wiec w razie watpliwosci piszcie do niej, ona bedzie podejmowala decyzje i rozstrzygala ewentualne watpliwosci.
Zapraszamy do udzialu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:55 am
UCZESTNICY 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 10:05 am
kurde, brac udzial w konkursie, bo jak nie, to beda bany, zaczne od "a" xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 10:22 am
EvilYuki kurde, brac udzial w konkursie, bo jak nie, to beda bany, zaczne od "a" xD xd Powinnas ludzi zachecac informacjami o duzym prawdopodobienstwie wygranej 1:4, malym wpisowym 500g i nagrodami 3000g i 2000g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 10:38 am
Omega Sun EvilYuki kurde, brac udzial w konkursie, bo jak nie, to beda bany, zaczne od "a" xD xd Powinnas ludzi zachecac informacjami o duzym prawdopodobienstwie wygranej 1:4, malym wpisowym 500g i nagrodami 3000g i 2000g faktycznie, chyba powinnam :3 ludzie, jest duze prawdopodobienstwo wygranej: 1:4 , małe wpisowe 500g oraz duze nagrody: 3000 i 2000 g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 10:58 am
EvilYuki kurde, brac udzial w konkursie, bo jak nie, to beda bany, zaczne od "a" xD protestuje domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 1:47 pm
Aidanna EvilYuki kurde, brac udzial w konkursie, bo jak nie, to beda bany, zaczne od "a" xD protestuje domokun mi to wisi, jakby nie szli jestem w środku, więc zanim dojdzie do mnie to zdążę kilku ze sobą zabrać do piekła. no chyba, że będzie szło po wieku, to lecę zaraz po Opczuchu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 1:09 am
Jak płacić trzeba to lyyypa. sweatdrop Nie mam kasy na szastanie xp
To zdanie tak średnio rozumiem :
"[...]Avatarek musi miec itemki na sobie (w ten sposob mamy pewnosc, ze osoba bioraca udzial, nie korzystala z tekteka)[...]"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 2:56 am
degenerat Jak płacić trzeba to lyyypa. sweatdrop Nie mam kasy na szastanie xp To zdanie tak średnio rozumiem : "[...]Avatarek musi miec itemki na sobie (w ten sposob mamy pewnosc, ze osoba bioraca udzial, nie korzystala z tekteka)[...]" Czego nie rozumiesz? Wysylajac PMa z checia udzialu jestes ubrany w to, w czym chcesz sie zglosic. Yuki robi screena i pisze Ci, ze przyjela zgloszenie, wtedy mozesz sie przebrac. Na POGGu konkurs zawsze odbywal sie w ten sposob. W ten sposob mamy pewnosc, ze uzytkownik ubral sie we wlasne itemki a nie uzyl tektekowych z kreatora.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 3:05 am
Omega Sun degenerat Jak płacić trzeba to lyyypa. sweatdrop Nie mam kasy na szastanie xp To zdanie tak średnio rozumiem : "[...]Avatarek musi miec itemki na sobie (w ten sposob mamy pewnosc, ze osoba bioraca udzial, nie korzystala z tekteka)[...]" Czego nie rozumiesz? Wysylajac PMa z checia udzialu jestes ubrany w to, w czym chcesz sie zglosic. Yuki robi screena i pisze Ci, ze przyjela zgloszenie, wtedy mozesz sie przebrac. Na POGGu konkurs zawsze odbywal sie w ten sposob. W ten sposob mamy pewnosc, ze uzytkownik ubral sie we wlasne itemki a nie uzyl tektekowych z kreatora. Ale ja dziś dziwacznie myślę rofl Zrozumiałem że nie można używać tekteka i ze trzeba jakoś to przerobić w programie graficznym. rofl Stanowczo zbyt dużo pracuje stressed Jak byś napisała że „swojego avatarka” pewnie bym od razu załapał. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 11:30 am
Ja i tak nie mam żadnych szans razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 12:31 pm
Zetka Ja i tak nie mam żadnych szans razz i tu się mylisz, bo byłabyś jedyną kandydatką mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 11:04 pm
Wypraszam sobie, ja zglosilam sie juz dwa miesiace temu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 5:30 am
To dlaczego nie ma na liście question neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:54 am
Runya_EithelNar To dlaczego nie ma na liście question neutral bo nie do tego konkursu się zgłosiła, albo nie temu komu potrzeba razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|