|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 10:30 am
Imie: Ewa Wiek:23 Miasto: Lodz Hobby/Zainteresowania: Obecnie studiuje etnologie, kocham ksiazki, muzyke (a jaka? dociekliwych zapraszam na swoj last.fm-owy profil) Ulubione (costam): gdziestam. whee
Witam wszystkich heart , jestem nowym, choć starym, nabytkiem Gai - zarejestrowana rok temu, dopiero od kilku dni zaczęłam się tu udzielać, haha xd
Ogólnie to kiepsko mi idzie przedstawianie się... Tak wiec reszta wyjdzie w praniu. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 1:28 pm
zdarza ci się chadzać na dziwki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 1:45 pm
Kukus zdarza ci się chadzać na dziwki? Nie ma to jak bezposredniosc rolleyes psss Kukus *szarpie go za rami i szepcze do ucha* zostaw swiezaka, bo jeszcze ucieknie. Sprawiaj mile wrazenie t pozniej bedzie mozna ja latwie wykorzystac wink *odchozi i gwizdze pod nosem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 5:38 pm
eek
Ażem się zachłysnęła herbatą z wrażenia po tym, co ujrzałam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 3:25 am
Mozkabi eek Ażem się zachłysnęła herbatą z wrażenia po tym, co ujrzałam... xd nie udzieliłaś odpowiedzi na moje pytanie, a jest ono dla mnie istotne, gdyż ja bardzo lubie kobiety dziwkarzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 3:44 am
Kukus Mozkabi eek Ażem się zachłysnęła herbatą z wrażenia po tym, co ujrzałam... xd nie udzieliłaś odpowiedzi na moje pytanie, a jest ono dla mnie istotne, gdyż ja bardzo lubie kobiety dziwkarzy. że się znaczy, iż swój do swego ciągnie, stary zboczuchu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 5:25 am
Portycja Kukus Mozkabi eek Ażem się zachłysnęła herbatą z wrażenia po tym, co ujrzałam... xd nie udzieliłaś odpowiedzi na moje pytanie, a jest ono dla mnie istotne, gdyż ja bardzo lubie kobiety dziwkarzy. że się znaczy, iż swój do swego ciągnie, stary zboczuchu? Czyli,ze co Kukus jest mesk dziwka, czy tez chozi na meskie dziwki? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 7:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 9:02 am
Ogolnie, w kwestii odpowiedzi... Moge co najwyżej rzec na poly enigmatycznie a na poly zamotawszy spawe, że... nie, nie zdarza mi się, gdyż.... same przychodza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:30 am
Justinka Portycja Kukus Mozkabi eek Ażem się zachłysnęła herbatą z wrażenia po tym, co ujrzałam... xd nie udzieliłaś odpowiedzi na moje pytanie, a jest ono dla mnie istotne, gdyż ja bardzo lubie kobiety dziwkarzy. że się znaczy, iż swój do swego ciągnie, stary zboczuchu? Czyli,ze co Kukus jest mesk dziwka, czy tez chozi na meskie dziwki? rofl ty, bo ci EMO naślę do domu obiecując im że masz mięciutkie chusteczki do nosa i mnóstwo smutnych zdjęć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:32 am
się znaczy, przeziębionyś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 12:11 pm
Mozkabi Ogolnie, w kwestii odpowiedzi... Moge co najwyżej rzec na poly enigmatycznie a na poly zamotawszy spawe, że... nie, nie zdarza mi się, gdyż.... same przychodza xd No i prawidlowa odpowiedz;] Ale one przstaja byc dziwkami, bo nie biora za swoja prace. Cos o tym wiem *puszcza oczko do Mozkabi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 12:13 pm
Kukus Justinka Portycja Kukus Mozkabi eek Ażem się zachłysnęła herbatą z wrażenia po tym, co ujrzałam... xd nie udzieliłaś odpowiedzi na moje pytanie, a jest ono dla mnie istotne, gdyż ja bardzo lubie kobiety dziwkarzy. że się znaczy, iż swój do swego ciągnie, stary zboczuchu? Czyli,ze co Kukus jest mesk dziwka, czy tez chozi na meskie dziwki? rofl ty, bo ci EMO naślę do domu obiecując im że masz mięciutkie chusteczki do nosa i mnóstwo smutnych zdjęć. EMO to mi moze nakihac na wycieraczke xp A tak serio stary to wyluzuj posladki. Ja sie kulturalnie zapytalam, zeby jakich niedopowiedzen nie bylo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 2:26 pm
Mozkabi eek Ażem się zachłysnęła herbatą z wrażenia po tym, co ujrzałam... xd *dramatyczny arkod* ona... lubi... herbatke o_o *skacze na nia* w takim razie ni puszcze =^__^= xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 3:10 pm
Anzelmo Mozkabi eek Ażem się zachłysnęła herbatą z wrażenia po tym, co ujrzałam... xd *dramatyczny arkod* ona... lubi... herbatke o_o *skacze na nia* w takim razie ni puszcze =^__^= xD ale z łaski swojej nie obśliń nadmiernie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|