|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 3:26 pm
Imię: Katarzyna miasto: zoliborz biggrin
Zwa mnie Rysunkiem,Rysunkowa,Kreskowka badz tez Cartoon smile ponoc wygladam jak jedna wielka chodzaca kreskówka biggrin Zdjęcia nie pokaze bo sie wstydam majestatu. studiuje sobie i rozrabiam na UW na pieknym kierunku "Informacja Naukowa i Studia Bibliologiczne" troche pracuje i ogolnie probuje ogarnac. Trafiłam tu przez przypadek, tak sobie kliklam w banerek....
A mowili "nie klikac gdzie popadnie " 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 6:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 6:58 am
nyah hejka ^^ ciekawy kierunek jeżeli się uda to będę na tej samej uczelni... w przyszłym roku razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 12:49 pm
bardzo ciekawy, tylko niestey dużo jest wypełniaczy dziur ale za to strasznie sympatycznie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 1:19 pm
rysunek bardzo ciekawy, tylko niestey dużo jest wypełniaczy dziur ale za to strasznie sympatycznie biggrin alkoholizm murowany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 2:04 pm
Kukus rysunek bardzo ciekawy, tylko niestey dużo jest wypełniaczy dziur ale za to strasznie sympatycznie biggrin alkoholizm murowany. hmmm...polemizowała bym smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 2:16 pm
rysunek Kukus rysunek bardzo ciekawy, tylko niestey dużo jest wypełniaczy dziur ale za to strasznie sympatycznie biggrin alkoholizm murowany. hmmm...polemizowała bym smile popełniając tym samym ogromny błąd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:02 am
Kukus rysunek Kukus rysunek bardzo ciekawy, tylko niestey dużo jest wypełniaczy dziur ale za to strasznie sympatycznie biggrin alkoholizm murowany. hmmm...polemizowała bym smile popełniając tym samym ogromny błąd twisted może zaryzykuje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 5:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2007 1:48 pm
czekam *rozkłada na podłodze ceraty i worek na trupa* coby nie naświnić nadmiernie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 3:40 pm
no więc ja się nie zgadzam smile *zaczaja się z maczugą* smile Kukus czekam *rozkłada na podłodze ceraty i worek na trupa* coby nie naświnić nadmiernie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 4:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 1:47 am
rysunek no więc ja się nie zgadzam smile *zaczaja się z maczugą* smile Kukus czekam *rozkłada na podłodze ceraty i worek na trupa* coby nie naświnić nadmiernie. *wygarnia piłę łańcuchową spod futerka Mimzy bojowego* się możesz nie zgadzać... ale skończysz jak wszyscy w ziemi... albowiem bez wyjątku jesteście tylko mięsem i ekstrementami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 1:48 am
*jeb ją gazetą w głowę* a ty co się czaisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|