|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 1:40 am
łaaaa wyjerzdzam, na 12 dni, przedwczoraj sie dowiedzałem, na warsztaty ceramiczne przez czecha prowadzone, dzis o 14 mnie niebedzie juuuuzzz, omojboze o moj boze o mojboze, dramat gonk
Ha ale sie ciesze odpoczynek od wszystkiego w hotelu trzy-gwiazdkowym cool
PS: Degenerat prosze miej w opiece nasz haremik. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 1:49 am
Gem_ma Ha ale sie ciesze odpoczynek od wszystkiego w hotelu trzy-gwiazdkowym cool uwazaj zeby sie nie okazal to hotel miliardo- gwiazdkowy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 1:53 am
Baranina Gem_ma Ha ale sie ciesze odpoczynek od wszystkiego w hotelu trzy-gwiazdkowym cool uwazaj zeby sie nie okazal to hotel miliardo- gwiazdkowy xp hehe .. wczoraj oglądałem film "turistas" .... autobus im sie rozbił ... okradziono ich na plazy podczas imprezy ... a otem pokroili ich na organy . Więc uważaj ... podróże są niebezpieczne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 1:58 am
Łeee... szkoda..ale przynajmniej troche zarobisz ( albo nie :/ )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 2:30 am
suicunka Łeee... szkoda..ale przynajmniej troche zarobisz ( albo nie :/ ) zarobic? nieeeeee jeszcze z długami wyjde dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 2:31 am
Valter Baranina Gem_ma Ha ale sie ciesze odpoczynek od wszystkiego w hotelu trzy-gwiazdkowym cool uwazaj zeby sie nie okazal to hotel miliardo- gwiazdkowy xp hehe .. wczoraj oglądałem film "turistas" .... autobus im sie rozbił ... okradziono ich na plazy podczas imprezy ... a otem pokroili ich na organy . Więc uważaj ... podróże są niebezpieczne rofl nie jade autokarem i to tylko 1,5 h drogi, pozatym szybciej ja bym czyjes organy rozprzedał... mie niech sie boja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 3:06 am
Gemma, co ja bez ciebie będę robić... crying nii-chan, daisuki... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 3:18 am
ZebraDeath Gemma, co ja bez ciebie będę robić... crying nii-chan, daisuki... crying jak to co? po pracy bedziesz sie ciąc, pisać wiersze o śmierci i spływającym wraz z łzami makijarzem, siedziała w kącie i krzyczeć przez balkon ze ty cierpisz i nikt cie nie rozumie, aż w koncu wróce ja i zapanuje spokój w dolinie muminków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 3:20 am
Gem_ma ZebraDeath Gemma, co ja bez ciebie będę robić... crying nii-chan, daisuki... crying jak to co? po pracy bedziesz sie ciąc, pisać wiersze o śmierci i spływającym wraz z łzami makijarzem, siedziała w kącie i krzyczeć przez balkon ze ty cierpisz i nikt cie nie rozumie, aż w koncu wróce ja i zapanuje spokój w dolinie muminków. i będę słuchać "Oh, cruel world" by 'Bloody Tears Behind My Dark Grzywka'. ps - matka dalej się wkurwia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 3:35 am
ZebraDeath Gem_ma ZebraDeath Gemma, co ja bez ciebie będę robić... crying nii-chan, daisuki... crying jak to co? po pracy bedziesz sie ciąc, pisać wiersze o śmierci i spływającym wraz z łzami makijarzem, siedziała w kącie i krzyczeć przez balkon ze ty cierpisz i nikt cie nie rozumie, aż w koncu wróce ja i zapanuje spokój w dolinie muminków. i będę słuchać "Oh, cruel world" by 'Bloody Tears Behind My Dark Grzywka'. ps - matka dalej się wkurwia? stoi mi nad głowa i z cała moca proboje mi tłumaczyc jak sie mam spakowac stare (boze drogi od 10 rku zycia jezdze na wakacje sam i chyba umiem scream )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 3:42 am
Gem_ma ZebraDeath Gem_ma ZebraDeath Gemma, co ja bez ciebie będę robić... crying nii-chan, daisuki... crying jak to co? po pracy bedziesz sie ciąc, pisać wiersze o śmierci i spływającym wraz z łzami makijarzem, siedziała w kącie i krzyczeć przez balkon ze ty cierpisz i nikt cie nie rozumie, aż w koncu wróce ja i zapanuje spokój w dolinie muminków. i będę słuchać "Oh, cruel world" by 'Bloody Tears Behind My Dark Grzywka'. ps - matka dalej się wkurwia? stoi mi nad głowa i z cała moca proboje mi tłumaczyc jak sie mam spakowac stare (boze drogi od 10 rku zycia jezdze na wakacje sam i chyba umiem scream ) A na mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2007 4:11 am
ZebraDeath Gem_ma ZebraDeath Gem_ma ZebraDeath Gemma, co ja bez ciebie będę robić... crying nii-chan, daisuki... crying jak to co? po pracy bedziesz sie ciąc, pisać wiersze o śmierci i spływającym wraz z łzami makijarzem, siedziała w kącie i krzyczeć przez balkon ze ty cierpisz i nikt cie nie rozumie, aż w koncu wróce ja i zapanuje spokój w dolinie muminków. i będę słuchać "Oh, cruel world" by 'Bloody Tears Behind My Dark Grzywka'. ps - matka dalej się wkurwia? stoi mi nad głowa i z cała moca proboje mi tłumaczyc jak sie mam spakowac stare (boze drogi od 10 rku zycia jezdze na wakacje sam i chyba umiem scream ) A na mnie? powiedziła ze jak ja wyjade to ona zrobi z toba porzadek confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|