Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Starzejemy sie Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ulubiona postac z dziecinstwa?
  Muminek
  papa Smerf
  Miś Uszatek
  Tsubasa @_@
  Power Rengers =.="
  los Bubkenos :*
View Results

Justinka

PostPosted: Thu Jul 12, 2007 4:09 am

Ja np stara dupaj estem. Nie wazne w jaim wieku jestesmy, zawsze sie zdaje,ze to co bylo za nami to "tyyyyyle bagazu doswiadczen". A ja chcialbym,zebysce pisali o swoich wspomnienich z dziecinstwa. Zeby rozkrecic ja moze zaczne....

Jak bylam mala nie chcialam zjesc zupy jarzynowej. Moje rodzenstwo szbko zjadlo i dostalo juz drugie dani, mama tez mi dala, ae najpierw musialam zjesc zupe. Na obiad byly ziemniaki, buraczki i mielony. Jak tylko mama poszla na gore cale ziemniaki wyladowaly w zupie, dobrze zmilila raczkami, po czym poszly buraczki i rozdrobniony na papke kotlet. Wymieszane wszystko razem dawalo idealna konsystencje do rzucania sie kulkami. Jak mama zeszla to chyba nie wiedziala za co i zlapac, bo tylko usiadla i zaczela sie smiac. A kuchnia byla cala w sraczkowatej papce jaka powstala z mojej zupki biggrin
PostPosted: Thu Jul 12, 2007 4:15 am

nie, ja pamiętam tylko, że jak oglądałam Czarodziejkę z Księżyca i do pokoju wchodził mój brat, to przełączałam na Obrady Sejmu i udawałam, że mnie to bardzo interesuje rofl

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Thu Jul 12, 2007 4:18 am

razu pewnego u mojej babci mój starszy o 2 lata brat [ja miałam 6 on 8] chcąc mi dokuczyć wyrzucił moja ulubiona lalkę na stara oszklona szafę, w której babcia trzymała porcelanę i inne szkła. Andrzej wyszedł z pokoju zostawiając mnie sama z problemem... ja jako nad wyraz sprytne i ruchliwe dziecko weszłam na ta szafę, może i by mi sie udało gdyby nie to ze szafa nagle przechyliła sie i spadła na podłogę przygniatając mnie do ziemi. rzecz jasna hałas był niesamowity. wszystkie szkła i cała zastawa poszły w mak Kiedy brat i babcia podnieśli ze mnie szafę babcia na mnie nakrzyczała, wiec uciekłam od niej z domu ... dopiero mój braciszek uświadomił jej ze coś mogło mi sie stać >____< ja o dziwno poza poszarpanym ubraniem i lalka ze szkłem w głowie wyszłam bez zadrapania. do tej pory jak mama droczy sie z babcia mówi jej ze bardziej zależy jej na kupie talerzy niz na najmłodszej wnuczce >___<
PostPosted: Thu Jul 12, 2007 4:25 am

Moja mam by mnie zatłukła za takie cos... pozaztrościć rodzicielki.

Gem_ma

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Thu Jul 12, 2007 4:30 am

Gem_ma

no co Ty razz badz co badz byłam ukochanym [bo jak na tamte czasy najmłodszym] dzieckiem a do tego jedyna dziewczynka w całej lini xD
PostPosted: Thu Jul 12, 2007 5:04 am

Od zawsze bawiłam się z moimi starszymi braćmi i ich kolegami...
Zawsze jak nie było nikogo w domu bawiliśmy się w ciuciu-babkę. Pewnego razu wypadło na mnie. Zawiązali mi oczy, wszyscy byli w pokoju, ciemno. Nic nie widać. Nagle słyszę: "Natala!" i huk obok mnie. Tak jakby coś walnęło o szafę. No to się rzuciłam na tę szafę obok mnie myśląc, że złapie jednego z nich...

okazało się, że rzucili wielkim miśkiem.

Efekt był taki, że przypierniczyłam o szafę i zaczęłam ryczeć, a oni mieli ubaw xp

pani psychol

suicunka

PostPosted: Thu Jul 12, 2007 5:49 am

Pamietam, jak u dziadkow naogladalam sie Tom'a i Jerr'ego i zaczelam sobie robic lodowisko w domu xD. Ponieważ tam bylo, ze Jerry wylal wode i zamrozil ja lodowka xD to ja wylalam wode, otworzylam lodowke i de szuralam rajstopami po wodzie xD O jeja jaka byla awantura i ladnie w tylek dostalam. xD mialam wtedy 5 lat i byla zima. xD
PostPosted: Thu Jul 12, 2007 6:46 am

No-chanXD
Gem_ma

no co Ty razz badz co badz byłam ukochanym [bo jak na tamte czasy najmłodszym] dzieckiem a do tego jedyna dziewczynka w całej lini xD

chodziło mi o 1 post Justinki...tyle szkła co wszystkie dzieci mojich rodziców narozbijały nie idzie policzyc pirate

Gem_ma

Jukatan

PostPosted: Thu Jul 12, 2007 7:05 am

ech

ja sie lubilam bawic zapalkami. oczywiscie, moja mama nie podzielala pasji dziecka. Postanowilam wiec pobawic sie swieczka pod... lozkiem.

chyba tylko opatrznosc mnie uratowala, ze ta sklejka sie nie zajela ogniem nade mna.
PostPosted: Fri Jul 13, 2007 2:42 am

Kiedys na podworku mialam trzepak. Miejsce zabaw i wszelkich rozmow zprzedzialu 6-12. NO ale zawsze przodowalo robienie fikolkow na trzepaku. Sztuka bylo np zrobic fikolka do przodu (oczywiscie umialam zrobi biggrin ) Al juz prawdzwiym wyczynem bylo zrobi fikolka na gornej rurze trzpaka. Wiec Justynka tez chciala pokazac, ze potrafi. Wspiela sie na gore, pzygotowala sie (zbierajac odpowiednia widownie) i wykonala swoj popisowy nr, ale na koniec puscila gorne rury i przyrznela broda w dolna rure. No i krew trysnela, ja z brode, do domu nie chcialam isc, schowalam si w jakiejs klatce i tylko krew mi po rekach splywala. Jakas sasiadka mnie znalazla i za fraki do domu. Napogotowiu zalozyli 5 szwow i chodzlam z plastrem na brodzie biggrin . Alejaka z siebie dumna bylam whee Nie dosc,ze zrobilam fikolka na gorne rurze to jeszcze AZ 6 SZWOW mialam rofl rofl rofl rofl

Justinka

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Jul 13, 2007 4:50 am

jak bylam mala tez jesc nie chcialam - to zostalo mi do dzis (no chyba ze przed okresem, wtedy jem hurtemza cały miesiąc xp )

moja babcia zawsze na mnie wtedy miala patenta. rozkladala mi kolorowe obrazki, ja sie przygladalam i otwieralam buzie, wtedy to łyżka londowałem mi w jamie ustnej xd
PostPosted: Fri Jul 13, 2007 4:58 am

Baranina
jak bylam mala tez jesc nie chcialam - to zostalo mi do dzis (no chyba ze przed okresem, wtedy jem hurtemza cały miesiąc xp )

moja babcia zawsze na mnie wtedy miala patenta. rozkladala mi kolorowe obrazki, ja sie przygladalam i otwieralam buzie, wtedy to łyżka londowałem mi w jamie ustnej xd

Sprytne!... muszę zapamiętać i jak będę mieć dzieci (w odległej przyszłości!) to wykorzystam patent babuni xp

pani psychol

Ann_Miho

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 5:25 am

Baranina

ja tak robilam z moja siostra. wlaczalam jej jakas gre na komputerze i karmilam blaugh

za to jak ja bylam mala to zwalilam na siebie kolumny od wiezy ktore w tamtych czasach byly duzych gabarytow. moja matka do teraz mowi ze mi sie cos poprzestawialo w glowie
PostPosted: Fri Jul 13, 2007 9:26 am

Ann_Miho
Baranina

ja tak robilam z moja siostra. wlaczalam jej jakas gre na komputerze i karmilam blaugh

za to jak ja bylam mala to zwalilam na siebie kolumny od wiezy ktore w tamtych czasach byly duzych gabarytow. moja matka do teraz mowi ze mi sie cos poprzestawialo w glowie
i to sie nazywa zamilowanie do muzyki xd

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Jul 13, 2007 9:35 am

wicked que.en
Baranina

Sprytne!... muszę zapamiętać i jak będę mieć dzieci (w odległej przyszłości!) to wykorzystam patent babuni xp
rofl ot i przypomnialo mi sie jak karmil mnie brat mojej matki xp on dla odmiany dźgal mnie widelcem po dziaslach zebym otworzyla buzie i wciskal mi drugie danie sweatdrop

kiedyś się rozpędził i za mocno dźgnoł, poleciała mi krew i zaczełam wyć, a on niewiele myslac wszedl na krzeslo zeby wyjac z barku czekolade(oczywiscie w tym stresie zleciał z krzesła) i zapchał mi dziób czekoladą zebym nie plakala, potem babcia weszła do kuchni jak to zobaczyła to wzieła za kij od poprawiania zasłon i z 4 razy go zdzieliła po plerach zanim zwiał do kolegi xp
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces