|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:20 am
Ponieważ ja jestem dla was jak Andrzej Lepper dla koalicji, postanowiłam wam zrobić dobrze i stworzyłam dział informujący o nowościach i starościach na gai proszę sobie tam zajrzeć, zapoznać się, na ten moment są tam jedynie tatuaże, ale to chyba jest największa interesująca was nowość. ot co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 6:23 am
a ja mam tak na szybko pytanko, co to tzw. Questbar'a. czy to wystarczy ze wejde na tektek, znajde to co mnie interesuje i zrobie "quest'?? czy musze cuś jeszcze robić??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 6:27 am
Dobry pomysł z QUESTAMI smile Wrescie mama miejsce do BUMPowania razz i moze ktos mi lozy dotacje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 6:31 am
nice idea, Sheep 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 6:52 am
Mroovecka a ja mam tak na szybko pytanko, co to tzw. Questbar'a. czy to wystarczy ze wejde na tektek, znajde to co mnie interesuje i zrobie "quest'?? czy musze cuś jeszcze robić?? no właśnie, no właśnie, to wystarczy?? czy MUSZE (!!) gdzies jakis topik zakladac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 7:02 am
Wielkie Sterydowe Yeti Mroovecka a ja mam tak na szybko pytanko, co to tzw. Questbar'a. czy to wystarczy ze wejde na tektek, znajde to co mnie interesuje i zrobie "quest'?? czy musze cuś jeszcze robić?? no właśnie, no właśnie, to wystarczy?? czy MUSZE (!!) gdzies jakis topik zakladac?? Starczy jak zrobisz topic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 7:05 am
Kasmizar Wielkie Sterydowe Yeti Mroovecka a ja mam tak na szybko pytanko, co to tzw. Questbar'a. czy to wystarczy ze wejde na tektek, znajde to co mnie interesuje i zrobie "quest'?? czy musze cuś jeszcze robić?? no właśnie, no właśnie, to wystarczy?? czy MUSZE (!!) gdzies jakis topik zakladac?? Starczy jak zrobisz topic ekhm, pytanie brzmialo, czy MUSZE zrobić topik biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:39 pm
Wielkie Sterydowe Yeti Mroovecka a ja mam tak na szybko pytanko, co to tzw. Questbar'a. czy to wystarczy ze wejde na tektek, znajde to co mnie interesuje i zrobie "quest'?? czy musze cuś jeszcze robić?? no właśnie, no właśnie, to wystarczy?? czy MUSZE (!!) gdzies jakis topik zakladac?? Questbar to taki bajer w sygnaturce, który pokazuje na co zbierasz, ile to kosztuje i ile ma si e na koncie (to ostatnie trzeba już samemu edytować).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 1:41 pm
ZebraDeath nice idea, Sheep 3nodding zerżnięte mrgreen dramallama pirate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 2:08 pm
Yajo ZebraDeath nice idea, Sheep 3nodding zerżnięte mrgreen dramallama pirate xd co? i skad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 2:15 pm
Baranina Yajo ZebraDeath nice idea, Sheep 3nodding zerżnięte mrgreen dramallama pirate xd co? i skad? OMG Kamiś jak śmiałaś coś takiego zrobic? FAQ jest zakazane przeciez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 11:18 pm
Baranina Yajo ZebraDeath nice idea, Sheep 3nodding zerżnięte mrgreen dramallama pirate xd co? i skad? no niby tak, z POGG, ale i tak to dobry pomysł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 11:25 pm
ZebraDeath Baranina Yajo ZebraDeath nice idea, Sheep 3nodding zerżnięte mrgreen dramallama pirate xd co? i skad? no niby tak, z POGG, ale i tak to dobry pomysł. zeby byc tak pomocni jak POGG, musieliby zerznac wszystko od poczatku do konca, a aż tak głupi chyba nie są.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 11:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 1:21 am
Jukatan ZebraDeath Baranina Yajo ZebraDeath nice idea, Sheep 3nodding zerżnięte mrgreen dramallama pirate xd co? i skad? no niby tak, z POGG, ale i tak to dobry pomysł. zeby byc tak pomocni jak POGG, musieliby zerznac wszystko od poczatku do konca, a aż tak głupi chyba nie są. Może skapnij się że wasze informacje są nieco nieaktualne, chyba aż tak głupia nie jesteś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|