|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:27 am
no, wlasnie, jutro wyjezdzam...wyjezdzam daleeeeeeeeeeeeeko (Portugalia) i nie wiem czy wroce xp , jak w ogole to najwczesniej za miesiac... bez netu...to straszne! itemy mi przepadna domokun no poza tym 14 sa te nieszczesne wyniki rekrutacji a najgorsze chyba to, ze sama sie w ten wyjazd wrobilam no i dzis ogarnal mnie w zwiazku z nim swoistu niepokoj? sluszny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:31 am
Jedź, nie marudź... i weź mnie ze sobą xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:33 am
ShilvaRays Jedź, nie marudź... i weź mnie ze sobą xd *stara sie wepchnac go do bagarzu podrecznego* cholera musze wyrzucic pare vifonow, wtedy wejdziesz xd no wiem, ze panikuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:44 am
madburack ShilvaRays Jedź, nie marudź... i weź mnie ze sobą xd *stara sie wepchnac go do bagarzu podrecznego* cholera musze wyrzucic pare vifonow, wtedy wejdziesz xd no wiem, ze panikuje... Muahahh... najwyżej wyślesz mnie pocztą jak się nie zmieszczę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 4:16 am
nie mógłbym się też załapać?? zajmuję mało miejsca^^ szczęściara jedzie sobie do Portugalii i jeszcze zrzędzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 4:45 am
Hefajstion nie mógłbym się też załapać?? zajmuję mało miejsca^^ szczęściara jedzie sobie do Portugalii i jeszcze zrzędzi xp Na pal z nią! na pal! biggrin Ognisko zrobimy ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 4:58 am
eee tam, powinno ci być tam fajnie, ale będziemy bardzo tęsknić! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 5:07 am
ja we wrześniu jade do chorwacji....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 5:40 am
Portugalia?? Ty nie marudz czlowieku!! tez bym sobie pojechala... ale mi wystarczy moja Islandia *szczerzy zęby*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 5:46 am
Ja bym chciała pojechać do Londynu, Holandii albo Francji... Taak crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 8:38 am
Mroovecka Portugalia?? Ty nie marudz czlowieku!! tez bym sobie pojechala... ale mi wystarczy moja Islandia *szczerzy zęby* oooo tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 9:22 am
to może od razu weź wszystkich forumowiczów^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 10:17 am
Nszo-czi to może od razu weź wszystkich forumowiczów^^ nie gupi pomysł biggrin tylko WSY nie pytać biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 10:25 am
Portugalia? crying jezuuu, jak ja za nią tesknię! weź mnie tam! albo zostań Ty a mnie przerzuć crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|