|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 2:37 pm
Kto wie skąd wytrzasnąc cholerstwo? Poza kupieniem na markecie rzecz jasna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 2:55 pm
Maaaaaaaaaaaaaaaam juz i zostało i 299 g. Siem wybiedziłam... patrzyłam za tym wszędzie tylko nie tam, gdzie trzeba. Wogole do dupy ten quest, co nie? Trzeba bulic, i to jeszcze tyyyleee... Za te itemy to się nie zwróci stare Dupa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 2:59 pm
Yajo Maaaaaaaaaaaaaaaam juz i zostało i 299 g. Siem wybiedziłam... patrzyłam za tym wszędzie tylko nie tam, gdzie trzeba. Wogole do dupy ten quest, co nie? Trzeba bulic, i to jeszcze tyyyleee... Za te itemy to się nie zwróci stare Dupa. popieram. beznadziejne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 10:40 pm
a ile tego trzeba mieć? I gdzie to znaleźć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 11:45 pm
w Barton Flowershop - kupije się po jednym i idzie do Edmunda. a potem zaczyna się quest z SIOSTRAMI VON HELSON!!!!! whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 12:27 am
drogie jak diabli i mało opłacalne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 12:48 am
Ale kijowate to. Niech se w pupę wsadzą takie cuś. Jeszcze płacić trzeba... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 2:13 am
tylko po 500g nie ma dramatu... jak nie checie- nikt nie zmusza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:20 am
ok 500 za czosnek i storczyka i 500 dla siostr...a broszki chodza troszku jakby taniej niz za 1000, wiec gdzie tu logika?
/no zawsze mozna odsprzedac czosneka i cwiota i liczyc, ze sie zwroci, ba zarobi kilka g/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:34 am
To się nie opyla... jestem 1k w plecy emo Może kiedyś mi się zwróci to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:35 am
wicked que.en To się nie opyla... jestem 1k w plecy emo Może kiedyś mi się zwróci to. a mi sie udalo wyjsc na 0 mrgreen kiedys zwroci sie na pewno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 4:15 am
lipa lipa lipa te questy są zueeeeeeeeeee!! sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 4:30 am
Gem_ma tylko po 500g nie ma dramatu... jak nie checie- nikt nie zmusza Powiedział etatowy żebrak rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 4:43 am
Yajo Gem_ma tylko po 500g nie ma dramatu... jak nie checie- nikt nie zmusza Powiedział etatowy żebrak rolleyes ciesz się, bo on i tak ode mnie zawsze żebrze najwięcej... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 5:48 am
Mroovecka Yajo Maaaaaaaaaaaaaaaam juz i zostało i 299 g. Siem wybiedziłam... patrzyłam za tym wszędzie tylko nie tam, gdzie trzeba. Wogole do dupy ten quest, co nie? Trzeba bulic, i to jeszcze tyyyleee... Za te itemy to się nie zwróci stare Dupa. popieram. beznadziejne... to po kiego uja bralyscie w nimudzial?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|