|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:33 pm
Musze sie pogodzic z faktem, ze moze zostane zbanowana przez te 24 godziny zaczynajac od teraz. Chcialabym, abyscie pozniej, kiedy moje konto zostanie byc moze zbanowane, przyjeli moje nowe konto Suicunka94 i zeby wszystko bylo tak samo, ale bede pod innym nickiem. Tesh mam wiadomosc dla ZebryDeath ktora wprzyjela mnie do swojej zalogi dzisiaj i jesli mi zbanuja moja suicunke to niech moje zastepcze konto Suicunka94 bedzie wiadomo kim. Wszystkie moje rzeczy poprzesylalam na moje zastepcze konto. Caluje wszystkich z tego prawie zbanowanego konta. ;( crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:37 pm
a cóżeś takiego zrobiła??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:43 pm
Mroovecka a cóżeś takiego zrobiła?? no właśnie .. przeca nie banują za free ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:47 pm
Właśnie nic! Jakiś palant mnie zgłosił. crying crying crying i nie umiem sie z tego wykrecic bo nie znam dobrze angielskiego crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:54 pm
suicunka Właśnie nic! Jakiś palant mnie zgłosił. crying crying crying i nie umiem sie z tego wykrecic bo nie znam dobrze angielskiego crying crying a to napisz tu co Ci tam napisal, moze jakos Ci pomozemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 2:00 pm
Mroovecka suicunka Właśnie nic! Jakiś palant mnie zgłosił. crying crying crying i nie umiem sie z tego wykrecic bo nie znam dobrze angielskiego crying crying a to napisz tu co Ci tam napisal, moze jakos Ci pomozemy... >>We are sorry to inform you but your account has been brought to our attention. Your account has been REPORTED and needs to be investigated for further information. Like any other Gaia Moderator, we dont normally ask for this information but to clear your report we need to check your account. We just want to help the innocent people to. You will be asked a few questions to verify that this is your account. Please fill out the information requested. If you do not fill out the information requested immediately your account will result in a Permantly Banned. We will reward you greatly if we find out your account is safe. *Username: *Password: *Confirm Password: *Email Address: >>Once your account has been verified that its free of faults, your e-mail provider will be notified when your account investigation is over. We thank you for your patience. If you do not reply in the next 24 hours there will be a 6 month ban. Please do not submit PM reports for swearing, attitude, or issues not covered in the Gaia Online TOS. Additionally, please do not submit this form multiple times for the same PM. Thank you, admin Tokyosfavoriteapple. Po tem przyslali mi questy i wspomaganie Helsonek. Ok ide spac...dobranoc ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 2:05 pm
suicunka Mroovecka suicunka Właśnie nic! Jakiś palant mnie zgłosił. crying crying crying i nie umiem sie z tego wykrecic bo nie znam dobrze angielskiego crying crying a to napisz tu co Ci tam napisal, moze jakos Ci pomozemy... >>We are sorry to inform you but your account has been brought to our attention. Your account has been REPORTED and needs to be investigated for further information. Like any other Gaia Moderator, we dont normally ask for this information but to clear your report we need to check your account. We just want to help the innocent people to. You will be asked a few questions to verify that this is your account. Please fill out the information requested. If you do not fill out the information requested immediately your account will result in a Permantly Banned. We will reward you greatly if we find out your account is safe. *Username: *Password: *Confirm Password: *Email Address: >>Once your account has been verified that its free of faults, your e-mail provider will be notified when your account investigation is over. We thank you for your patience. If you do not reply in the next 24 hours there will be a 6 month ban. Please do not submit PM reports for swearing, attitude, or issues not covered in the Gaia Online TOS. Additionally, please do not submit this form multiple times for the same PM. Thank you, admin Tokyosfavoriteapple. Po tem przyslali mi questy i wspomaganie Helsonek. te questy i wspomaganie, to kazdy dostal...ale mi sie te questy nie podobaja...oco tam chodzi?? co do bana...oni ci kaza podac swoje dane??haslo itp?? ja bym nie podala...a wogole to gdzie Cie zglosili do tego bana co?? na gildii jakiejs czy wogole na gai??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 2:10 pm
nie wolno podawac takich rzeczy! to nie sa PM OD ADMINA TYLKO GAIOWICZOW KTORZY CHCA ZABRAC CALA KASE I KONTO!!!! NIE WOLNO NIE WOLNO!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 2:15 pm
Driadaa nie wolno podawac takich rzeczy! to nie sa PM OD ADMINA TYLKO GAIOWICZOW KTORZY CHCA ZABRAC CALA KASE I KONTO!!!! NIE WOLNO NIE WOLNO!!!! popieram!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 2:39 pm
wlasnie siedze sobei na PoGG i trafiłam na: "moderatorzy i administratorzy NIGDY nie poprosza Was o haslo (przez PM lub maila)! Jezeli dostaniecie od kogokolwiek prosbe o podanie Waszego hasla, zgloscie to od razu "zielonemu" moderatorowi." tak wiec wiesz co masz zrobic?? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 4:06 pm
proste! zycze powodzenia w walce z pieprzonymi hakerami domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 12:59 am
Dzieki wam za pomoc. neutral Nigdy bym sie nie dowiedziala tego gdyby nie wy. Poczekamy, zobaczymy. Jak zbanuja, to zbanuja. Mam jeszcze drugie konto w zapasie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 2:07 am
suicunka Dzieki wam za pomoc. neutral Nigdy bym sie nie dowiedziala tego gdyby nie wy. Poczekamy, zobaczymy. Jak zbanuja, to zbanuja. Mam jeszcze drugie konto w zapasie. nie zbanują, głuptasie! ŻADEN admin NIGDY nie poprosi cię o hasło!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 2:20 am
ZebraDeath suicunka Dzieki wam za pomoc. neutral Nigdy bym sie nie dowiedziala tego gdyby nie wy. Poczekamy, zobaczymy. Jak zbanuja, to zbanuja. Mam jeszcze drugie konto w zapasie. nie zbanują, głuptasie! ŻADEN admin NIGDY nie poprosi cię o hasło! bo oni znają wszystkie hasła tez ostatnio cos takiego dostałem... dla pewnosciprzetraduj wszystkie swoje itemy mulkowi i poczekaj... jak minie 24h i nie dostaniesz bana weżmiesz je spowrotem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 2:31 am
a ja na twoim miejscu to bym tego message'a zreportowal do adminow, bo to na pewno jest jakis przekret. Do mnie juz kilka razy tak pisali, a jeszcze mnie nigdy nie zbanowano. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|