Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Brzuch boli ze smiechu xD Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

fotka.pl to:
  moje okno na świat
  moja wyrocznia :o
  kocham tę stronkę (opcja dla kolekcjonerów pokemonów)
  ee co to jest?
  s**t... -_-"
View Results

baby-kid

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 3:17 am

www.fotkapeel.blogspot.com
co powiecie?
xd xp rofl rofl rofl
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 3:19 am

ożesz.... to trzeba mieć odwagę, żeby takie rzeczy wrzucać... może lepiej nadawały by się na stronę - UWAGA! wchodzisz tylko na swoje własne ryzyko!

rofl rofl rofl rofl

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Gem_ma

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 3:21 am

te ....kobiety...DRAMAT neutral
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 3:23 am

Ta z biodrówkami najzabawniejsza rofl Nic mnie tak nie rozpiernicza jak dziewczyny przy tuszy które wkładają ciuchy o rozmiar lub 2 za małe , a biodrówki przy rozmiarze wyżej jak 38 nie powinny dziewczynki nosić neutral

degenerat

baby-kid

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 3:28 am

najlepsze jest to z "piękna i bestia" rofl rofl
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 4:06 am

Gem_ma

czujesz się gejem? dramallama

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Gem_ma

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 4:08 am

ZebraDeath
Gem_ma

jakby były same takie na ziemi...., ale na szczescie sa jeszcze takie ktore umieja sie ubrac i zadbac osiebie. mrgreen
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 4:09 am

Gem_ma
ZebraDeath
Gem_ma

jakby były same takie na ziemi...., ale na szczescie sa jeszcze takie ktore umieja sie ubrac i zadbac osiebie. mrgreen

a ja, a ja? *.*

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Gem_ma

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 4:34 am

ZebraDeath
Gem_ma
ZebraDeath
Gem_ma

a ja, a ja? *.*

hej jestes moja SIOSTRĄ nie mnie to oceniać.... ale zatłuke jak ktos powie że nie umiesz mrgreen
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 6:06 am

Gem_ma
ZebraDeath
Gem_ma
ZebraDeath
Gem_ma

a ja, a ja? *.*

hej jestes moja SIOSTRĄ nie mnie to oceniać.... ale zatłuke jak ktos powie że nie umiesz mrgreen

Łał jaki dobry braciszek 3nodding 3nodding

baby-kid

pani psychol

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 7:22 am

Nie wiem co w tym fajnego... nawet się nie uśmiechnęłam jak oglądałam te zdjęcia. Są beznadziejne, ale na pewno nie śmieszne.
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 7:40 am

dwa słowa: o fuj!

Nszo-czi

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 7:43 am

nie wszystkie te zdjęcia rzeczywiście takie beznadziejne. No kurczę, nie każdemu dane jest świetnie wyglądać i rewelacyjnie na zdjęciach wychodzić, nie? Niektóre z tych pań troszku żałośnie się upozowały, albo za mało przywdziały, to fakt, ale na przykład nie widzę powodu, by się czepiać tej z dzieckiem, i ona, i bachorek wyglądają całkiem sympatycznie. Albo tej "akcenty ludowe". Ona chyba wcale nie miała zamiaru powalić swoją atrakcyjnością, ot zrobiła sobie zdjęcie z (notabene całkiem ładną) dekoracją mieszkania. Może chciała przesłać rodzinie albo znajomym. Albo ta "może na miasto pójdę co zwiedzić" - zwykłe, klasyczne zdjęcie pamiątkowe, nic dodać, nic ująć. Ani ładne, ani brzydkie. Tak samo pozostałe z nagłówka "W pracy nuda". Czego się czepiacie?
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 7:55 am

racja,że niektóre zdjęcia są całkiem normalne,ale niektóre są degustujące. Zresztą dla mnie fotka to leczenie własnych kompleksów. Jakoś mnie nie przekonuje wystawianie swoich zdjęć po to,żeby inni na ich podstawie decydowali,czy chcą mnie poznać czy nie,ale może nie do końca zrozumiałem o co w tym chodzi

Hefajstion

baby-kid

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 7:58 am

no tak ale większość (tak mi się zdaje) z nich to jakieś babki które chcą zaszpanować albo pokazać swoje ciałko ble
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces