Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Zjazd PPC na DOJIconie Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

jedziesz?
  tak
  nie
  jeszcze nie wiem
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat Jul 07, 2007 12:15 pm

Ludu odwiedzający z mniejszą lub większą częstotliwością tę oto jakże cudowną Gildię Anonimowych Goldożerców! Nadchodzi Ten Dzień! Jedyna i niepowtarzalna okazja!...

oficjalna strona DOJIconu

Więc tak, macie szansę upiec dwie (a nawet trzy) pieczenie na jednym ogniu.
1) macie dwudniową wakacyjną eskapadę
2) zakładam, że wszyscy tu zebrani darzą japońską radosną twórczość mniejszą lub większą sympatią, więc macie szanse nacieszyć się nią do obrzydzenia i (jak podejrzewam) wydać wszystkie w pocie czoła uzbierane zaskórniaki, by nakupić wystarczającą ilość komiksów, by wykafelkować nimi łazienkę i taką górę innego badziewia, by nie dało jej się upchać po szafach mrgreen
3) możemy się razem spotkać i umocnić naszą bratnią (i babciną) przyjaźń. rolleyes Sama radość.

Ponieważ nie ma (przynajmniej chwilowo) innego sposobu, by tę sprawę skutecznie załatwić, proponuję metodyczne babcine postępowanie w iluś tam krokach, zobaczymy, ile tego będzie. *babcia Dae umie stepować, jeeeee!!! blaugh *

1. Inwentaryzacja.
Jak nazwa wskazuje. Każdy, kto jedzie lub się nad tym namyśla (już nasza w tym głowa, by nie namyślał się długo twisted ), zgłasza się w tym topicu. Na razie podawajcie, czy jedziecie czy się nad tym zastanawiacie i SKĄD JESTEŚCIE. To ułatwi nam później organizację dojazdu (po co samemu się smętnie telepać w pociągu, kiedy możne się równie smętnie telepać z innym goldożercą?). Później będę Was jeszcze prosić o AKTUALNE ZDJĘCIA, żebyśmy się rozpoznali (no chyba nie myślicie, że Babcia zawsze nosi koniczynkę i skrzydlate paputki? cool ).

LISTA LUDA NA DOJICON

Wrocław
Daedhel
ZebraDeath
AyahTheMetalMania

Żywiec (i okolice)
No-chanXD

Szczecin / Stargard Szczeciński
Valter

Warszawa
Jukatan
Quatezcoatl

Kyoko Suomi
PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:02 pm

po co zdjecia? bedziemy mieli identy, to raz, a dwa, moze zrobimy oficjalne spotkanie? ja napisalam do Alquy czy moge zrobic panel, on bylby idealny, a jak nie, to sie ustawimy na jakas godzinke mrgreen

Jukatan

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sun Jul 08, 2007 9:30 am

Pani Żywca i okolic także sie tam pojawi!! szukać nicku YAMI-NO
PostPosted: Sun Jul 08, 2007 9:48 am

Ja bym bardzo chciala pojechac, ale koncert Dira dla mnie wazniejszy heart

Insane Lady-sama

Ann_Miho

PostPosted: Sun Jul 08, 2007 10:05 am

ja jeszcze nie wiem czy tak czy nie wszystko zalezy od przypadku wiec jak cos to zglosze wiadomosc pozniej.
PostPosted: Sun Jul 08, 2007 12:17 pm

ciekawe moze sie wybiore jeszcze zobacze ja z kasiora bede stal ale 1 bede mial urodzinki wiec moze bedzie pozytywnie

nox123
Captain

nox123
Captain

PostPosted: Sun Jul 08, 2007 12:19 pm

nox123
ciekawe moze sie wybiore jeszcze zobacze ja z kasiora bede stal ale 1 bede mial urodzinki wiec moze bedzie pozytywnie

a no ijak bede jechal to jade samochodem wiec jakktos zlodzi bedzie chetny to mobge zabrac ale to dopiero jak sie zdecyduje
PostPosted: Sun Jul 08, 2007 12:22 pm

nox123
nox123

a no ijak bede jechal to jade samochodem wiec jakktos zlodzi bedzie chetny to mobge zabrac ale to dopiero jak sie zdecyduje
jak bys o nowy dwor zahaczal to moge jechac xp a jak nie to mi sie nie chce i szkoda kasy na bilet

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

nox123
Captain

PostPosted: Sun Jul 08, 2007 12:32 pm

Baranina
nox123
nox123

jak bys o nowy dwor zahaczal to moge jechac xp a jak nie to mi sie nie chce i szkoda kasy na bilet
no wiesz to troszeczke mi nie po drodze robic 300km wiecej rofl
PostPosted: Sun Jul 08, 2007 12:33 pm

nox123
Baranina
nox123
nox123

sie czepiasz xp

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

nox123
Captain

PostPosted: Sun Jul 08, 2007 12:42 pm

Baranina
nox123
Baranina
nox123
nox123

sie czepiasz xp
nie no wsumie masz racje i napewno bym sie nacieszyl pierwszym dniem konwentu po przejechaniu ponad 700 km
i spedzeniu tym samym jakos 10 ha za kolkiem wsumie pakuj sie jade po ciebie sweatdrop
PostPosted: Sun Jul 08, 2007 1:01 pm

Jukatan
po co zdjecia? bedziemy mieli identy, to raz, a dwa, moze zrobimy oficjalne spotkanie? ja napisalam do Alquy czy moge zrobic panel, on bylby idealny, a jak nie, to sie ustawimy na jakas godzinke mrgreen
o tak, już to widzę. "Przepraszam, czy mogłabyś się obrócić? Proszę, nie zasłaniaj identyfikatora. Co my tu mamy?... a, to nie o Ciebie chodzi, przepraszam i dziękuję za współpracę". rolleyes Po tygodniu na pewno znalazłabyś nas wszystkich. xp

Co do miejsca spotkania, proszę bardzo, tyle że nie wiem jak Wy, ale ja tam jeszcze nigdy w życiu nie byłam i nie mam bladego pojęcia o topografii budynku, więc hmmm... może się umówmy koło tej tablicy na drugim piętrze na której ktoś rok temu nakleił gumę do żucia? heart

Z panelem niby dobry pomysł, a z drugiej strony trochę głupio, bo ktoś powinienby tam cały czas stać, a co z tego, że on/ona będzie mieć możliwość poznać nas wszystkich, jak reszta przez cały konwent będzie się mijała nieprzytomnie i bez rozpoznania?

Babcia przemyślała wszystkie te ewentualności i twardo obstaje przy wysłaniu zdjęć. 3nodding

Poza tym fajno by było, gdybyście JEDNAK zgłaszali się tutaj, by było orientacyjnie wiadomo, kto będzie i ile luda łącznie i byście mieli możliwość dojazdu w towarzystwie najwyższej klasy, bo z innymi członkami PPC. Dlatego też PODAWAJCIE miasta/miejscowości, z których zamierzacie jechać. Leży to w Waszym interesie. wink

Carcassandra

Anxious Carpenter

Jukatan

PostPosted: Sun Jul 08, 2007 1:07 pm

Daedhel
Jukatan
o tak, już to widzę. "Przepraszam, czy mogłabyś się obrócić? Proszę, nie zasłaniaj identyfikatora. Co my tu mamy?... a, to nie o Ciebie chodzi, przepraszam i dziękuję za współpracę". rolleyes Po tygodniu na pewno znalazłabyś nas wszystkich. xp

Co do miejsca spotkania, proszę bardzo, tyle że nie wiem jak Wy, ale ja tam jeszcze nigdy w życiu nie byłam i nie mam bladego pojęcia o topografii budynku, więc hmmm... może się umówmy koło tej tablicy na drugim piętrze na której ktoś rok temu nakleił gumę do żucia? heart

Z panelem niby dobry pomysł, a z drugiej strony trochę głupio, bo ktoś powinienby tam cały czas stać, a co z tego, że on/ona będzie mieć możliwość poznać nas wszystkich, jak reszta przez cały konwent będzie się mijała nieprzytomnie i bez rozpoznania?
Dead
Babcia przemyślała wszystkie te ewentualności i twardo obstaje przy wysłaniu zdjęć. 3nodding

Poza tym fajno by było, gdybyście JEDNAK zgłaszali się tutaj, by było orientacyjnie wiadomo, kto będzie i ile luda łącznie i byście mieli możliwość dojazdu w towarzystwie najwyższej klasy, bo z innymi członkami PPC. Dlatego też PODAWAJCIE miasta/miejscowości, z których zamierzacie jechać. Leży to w Waszym interesie. wink
dziewczynko, panel to nie wystawa ścienna, a prelekcja. bylaby oficjalna, bylaby w planie, wiec kazdy z gai by przeczytal i zobaczył "o, w sali panelowej o dziesiatej jest spotkanie gaiowiczow".
PostPosted: Sun Jul 08, 2007 1:11 pm

ja chyba będe jechał xd znaczy sie powinienem .. ale jeszce niewiem jak z kasą i wogle ... bo nie mam zniżki na pociągi ... a jestem aż z zachodniopomorskiego ? w sumie to będe jechał ze szczecina lub stargardu szczecińskiego .. prawdopodobnie pod sztandarem higashi XD

Valter

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun Jul 08, 2007 1:14 pm

Jukatan
dziewczynko, panel to nie wystawa ścienna, a prelekcja. bylaby oficjalna, bylaby w planie, wiec kazdy z gai by przeczytal i zobaczył "o, w sali panelowej o dziesiatej jest spotkanie gaiowiczow".
xd a, no to w takim razie dobry pomysł.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas