|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 7:01 am
pisze wlasnie kasmizarowi rozdzial do pracy o mowie ciala agenta ubezpieczen i wpisalam w google mowa ciala - ubezpieczenia aby znalesc jakie fotki a tu wyskoczylo:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 7:15 am
neutral eeeeeeeeeeee? ale chyba wole psa, niz agenta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 10:25 am
No baaa, przeca taki agent potrafi wspaniale ubezpieczyc, zwłaszcza jak jest gabarytów, powiedzmy, bernardynka mrgreen Ostatnio widziałam długowłosego owczarka niemieckiego sobolowego wielkiego jak mały miś... heart przepiekny heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 11:42 am
wilkus neutral eeeeeeeeeeee? ale chyba wole psa, niz agenta xp sie czepiasz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 12:10 pm
Ja bym u takiego od razu kupila ubezpieczenie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:54 pm
Wypraszam sobie. nie mam tyle siersci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 11:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 11:35 pm
Kasmizar Wypraszam sobie. nie mam tyle siersci xp Prosze zlikwidowac ta amoralna sygnature stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 11:38 pm
Baranina Kasmizar Wypraszam sobie. nie mam tyle siersci xp Prosze zlikwidowac ta amoralna sygnature stare rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 11:39 pm
ZebraDeath Baranina Kasmizar Wypraszam sobie. nie mam tyle siersci xp Prosze zlikwidowac ta amoralna sygnature stare rofl rofl rofl i z czego sie nasmiewasz emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 8:02 am
a może teraz agentami ubezpieczeniowymi są psy? to są tacy tajniacy *wyczuwa podstęp* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 9:18 am
tynek a może teraz agentami ubezpieczeniowymi są psy? to są tacy tajniacy *wyczuwa podstęp* xd No pewnie. Jak znajdę to tam linka do przygody, jaką miał mój kolega po fachu. Miał przyjść do szkoły, żeby pokazać czym się zajmuje AGENT ubezpieczeń. Dzieciaki pomyślały, że on jest agentem z list lustracyjnych i, że donosił na kolegów i jeszcze chamsko przyszedł sie tym pochwalić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 5:03 am
Kasmizar tynek a może teraz agentami ubezpieczeniowymi są psy? to są tacy tajniacy *wyczuwa podstęp* xd No pewnie. Jak znajdę to tam linka do przygody, jaką miał mój kolega po fachu. Miał przyjść do szkoły, żeby pokazać czym się zajmuje AGENT ubezpieczeń. Dzieciaki pomyślały, że on jest agentem z list lustracyjnych i, że donosił na kolegów i jeszcze chamsko przyszedł sie tym pochwalić xp dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|