|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 12:41 am
domokun Przyznać się domokun Kto oblał! domokun rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:41 am
rolleyes pozwol ze nie skomentuje tego tematu rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:42 am
i co z tego, ze zdalam...i to nawet bez amnestji stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:43 am
_b_u_r_a_k_ i co z tego, ze zdalam...i to nawet bez amnestji stare a wilk ma 100% bo mi nie odp na smsika albo ja znow skasowalam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:44 am
nic nie dostalam od Ciebie sweatdrop ta, milion od razu stare zdalam i mam teraz wszystko we zadzie i mi dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:45 am
Baranina _b_u_r_a_k_ i co z tego, ze zdalam...i to nawet bez amnestji stare a wilk ma 100% bo mi nie odp na smsika albo ja znow skasowalam xp w sensie nasz Wilkus? wylaczyla koma, zeby jej nie meczyli pytaniami tej natury xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:49 am
wilkus nic nie dostalam od Ciebie sweatdrop ta, milion od razu stare zdalam i mam teraz wszystko we zadzie i mi dobrze to moze ja mialam wyslac smsa a nie wyslalam rolleyes no to brawo. I bardzo dobrze! rodzina szczesliwa i mozesz powiedziec zes srednio wyksztalcona xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:50 am
_b_u_r_a_k_ Baranina _b_u_r_a_k_ i co z tego, ze zdalam...i to nawet bez amnestji stare a wilk ma 100% bo mi nie odp na smsika albo ja znow skasowalam xp w sensie nasz Wilkus? wylaczyla koma, zeby jej nie meczyli pytaniami tej natury xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:50 am
srednio to bardzo dobre okreslenie. moja rodzina zadowolona? to dobre rofl moja rodzina bedzie zadowolona jak wyjde z trabka stare czyli wieczne nigdy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:52 am
wilkus srednio to bardzo dobre okreslenie. moja rodzina zadowolona? to dobre rofl moja rodzina bedzie zadowolona jak wyjde z trabka stare czyli wieczne nigdy mowilam, ze Twoja rodzina jest dziwna mrgreen najlepsze jest poczucie humoru Twojej mamy *turla sie po podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:53 am
wilkus srednio to bardzo dobre okreslenie. moja rodzina zadowolona? to dobre rofl moja rodzina bedzie zadowolona jak wyjde z trabka stare czyli wieczne nigdy eek to jednak ktos go kocha eek .... czy mowilam ci jez ze twoi rodzice sa dziwni? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:54 am
ano... kurde, tylko, ze jej sie juz takie numery naprawde zdazaly... e, zawsze mam brata Tomasza heart xp
tak, Owcu, akurat Ty mialasz "szczescie" te dziwnosc przetestowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:54 am
_b_u_r_a_k_ mowilam, ze Twoja rodzina jest dziwna mrgreen skoro 2 osoby tak mowia to cos w tym musi byc rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 3:55 am
wilkus ano... kurde, tylko, ze jej sie juz takie numery naprawde zdazaly... e, zawsze mam brata Tomasza heart xp tak, Owcu, akurat Ty mialasz "szczescie" te dziwnosc przetestowac xp no ba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|