Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Moj delikatnie niefartowny dzien.

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

?
AAAAAAA RRAAATTTUUUNNKKUUUU!!!!!!!!
100%
 100%  [ 11 ]
Total Votes : 11

Marcinek1984

PostPosted: Wed Jun 27, 2007 12:17 pm

Zaczelo sie calkiem niezle zaliczylem angielski i dostelem wpis jupi. Musialem pozniej jechac z siostra do Niesulic. Sie umowilismy ze sie spotkamy w polowie drogi. Troche zmoklem i zmarzlem ale ok. I sobie jedziemy tam gdzie mamy jechac deszcz pada zimno i szaro, ale ja ogolnie lubi taka pogode. Ale jakos dzisiaj bylem zmeczony i spac mi sie chcialo. Jakos tak wyszlo jak jechalismy ze siora nie zjechala tam gdzie trzeba bylo i musielimy jechac troche na okolo na stacji benzynowej sie zamienilismy i ja prowadzilem i w takiej jednej wiosce zbilem pieska. Przejechalo mi sie go. Nie jechalem szybko jakos tak sie wrypal pod kola, ale jakos wczesniej cos wisialo w powietrzu czulem ze cos bedzie, jak w oszukac przeznaczenie smile . Zatrzymalem sie jakis gosciu mnie zjebal, a taka dziewczyna ryczala i niosla zwloki psa.
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 12:19 pm

emo

Yumea

Marcinek1984

PostPosted: Wed Jun 27, 2007 12:22 pm

To znaczy chyba zwloki pewnosci 100% nie mam nie sprawdzalem mu pulsu.
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 12:24 pm

To ich wina trzeba bylo puszczacpsa kiedy samochody jada... :/

Ayah_TheMetalMania

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 12:24 pm

Martines.PL
Zaczelo sie calkiem niezle zaliczylem angielski i dostelem wpis jupi. Musialem pozniej jechac z siostra do Niesulic. Sie umowilismy ze sie spotkamy w polowie drogi. Troche zmoklem i zmarzlem ale ok. I sobie jedziemy tam gdzie mamy jechac deszcz pada zimno i szaro, ale ja ogolnie lubi taka pogode. Ale jakos dzisiaj bylem zmeczony i spac mi sie chcialo. Jakos tak wyszlo jak jechalismy ze siora nie zjechala tam gdzie trzeba bylo i musielimy jechac troche na okolo na stacji benzynowej sie zamienilismy i ja prowadzilem i w takiej jednej wiosce zbilem pieska. Przejechalo mi sie go. Nie jechalem szybko jakos tak sie wrypal pod kola, ale jakos wczesniej cos wisialo w powietrzu czulem ze cos bedzie, jak w oszukac przeznaczenie smile . Zatrzymalem sie jakis gosciu mnie zjebal, a taka dziewczyna ryczala i niosla zwloki psa.
i bardzo dobrze ze go przejechales xd hycel mial mnie roboty xp
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 12:26 pm

Daj spokoj to jest traumatyczne przezycie. Jestem morderca. Pozatym pozbawilem zycia laski byc moze jedynego przyjaciela. Teraz pewnie robia w domu laleczke voodooo i beda mnie meczyc.

Marcinek1984

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 12:28 pm

Martines.PL
Daj spokoj to jest traumatyczne przezycie. Jestem morderca. Pozatym pozbawilem zycia laski byc moze jedynego przyjaciela. Teraz pewnie robia w domu laleczke voodooo i beda mnie meczyc.
gdyby to byl jej przyjaciel to prowadzala by go na smyczy i w kagancu 3nodding

(ja tak prowadzam swoich)
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 12:31 pm

To byla wiocha tam jeden samochod raz dziennie przejezdza. No akurat dzisiaj przejechaly ze 3. Masakra wiocha jeden samochod dzienni przejezdza i zginac pod kolami.

Marcinek1984

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 12:33 pm

Martines.PL
To byla wiocha tam jeden samochod raz dziennie przejezdza. No akurat dzisiaj przejechaly ze 3. Masakra wiocha jeden samochod dzienni przejezdza i zginac pod kolami.
ciesz sie ze wlasciciela nie przejechales xp
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 12:37 pm

widocznie tak mialo byc los tak chciał rolleyes
Zapewne jest to traumatyczne przezycie dla dziewczynki w koncu zabiles jej pupila ktorego kochala na rowni z rodzicami i byl czlonkiem rodziny załuj za grzechy bos ty nie wiesz co uczynil zniszczyles dziecku wakacje.. teraz piesbedzie jej sie rozkladal w ogrodzie .... /:/

Ayah_TheMetalMania

Gem_ma

PostPosted: Thu Jun 28, 2007 12:24 am

nie mow ze bęcłes pieska! scream

a pomogłes truchło targać? czy jeszcze do tego ze dziewczynie psa nie powiem co , to jescze musiała ścierwo cieżkie nosic? dramallama

swoja droga ja kupilbym smycz i poobjałbymm troche taka co to bez smyczy psa prowadza pirate
PostPosted: Thu Jun 28, 2007 12:33 am

to straszne - bardzo ci współczuję, to musiało być okropne przeżycie.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas