|
|
? |
AAAAAAA RRAAATTTUUUNNKKUUUU!!!!!!!! |
|
100% |
[ 11 ] |
|
Total Votes : 11 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:17 pm
Zaczelo sie calkiem niezle zaliczylem angielski i dostelem wpis jupi. Musialem pozniej jechac z siostra do Niesulic. Sie umowilismy ze sie spotkamy w polowie drogi. Troche zmoklem i zmarzlem ale ok. I sobie jedziemy tam gdzie mamy jechac deszcz pada zimno i szaro, ale ja ogolnie lubi taka pogode. Ale jakos dzisiaj bylem zmeczony i spac mi sie chcialo. Jakos tak wyszlo jak jechalismy ze siora nie zjechala tam gdzie trzeba bylo i musielimy jechac troche na okolo na stacji benzynowej sie zamienilismy i ja prowadzilem i w takiej jednej wiosce zbilem pieska. Przejechalo mi sie go. Nie jechalem szybko jakos tak sie wrypal pod kola, ale jakos wczesniej cos wisialo w powietrzu czulem ze cos bedzie, jak w oszukac przeznaczenie smile . Zatrzymalem sie jakis gosciu mnie zjebal, a taka dziewczyna ryczala i niosla zwloki psa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:22 pm
To znaczy chyba zwloki pewnosci 100% nie mam nie sprawdzalem mu pulsu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:24 pm
To ich wina trzeba bylo puszczacpsa kiedy samochody jada... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:24 pm
Martines.PL Zaczelo sie calkiem niezle zaliczylem angielski i dostelem wpis jupi. Musialem pozniej jechac z siostra do Niesulic. Sie umowilismy ze sie spotkamy w polowie drogi. Troche zmoklem i zmarzlem ale ok. I sobie jedziemy tam gdzie mamy jechac deszcz pada zimno i szaro, ale ja ogolnie lubi taka pogode. Ale jakos dzisiaj bylem zmeczony i spac mi sie chcialo. Jakos tak wyszlo jak jechalismy ze siora nie zjechala tam gdzie trzeba bylo i musielimy jechac troche na okolo na stacji benzynowej sie zamienilismy i ja prowadzilem i w takiej jednej wiosce zbilem pieska. Przejechalo mi sie go. Nie jechalem szybko jakos tak sie wrypal pod kola, ale jakos wczesniej cos wisialo w powietrzu czulem ze cos bedzie, jak w oszukac przeznaczenie smile . Zatrzymalem sie jakis gosciu mnie zjebal, a taka dziewczyna ryczala i niosla zwloki psa. i bardzo dobrze ze go przejechales xd hycel mial mnie roboty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:26 pm
Daj spokoj to jest traumatyczne przezycie. Jestem morderca. Pozatym pozbawilem zycia laski byc moze jedynego przyjaciela. Teraz pewnie robia w domu laleczke voodooo i beda mnie meczyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:28 pm
Martines.PL Daj spokoj to jest traumatyczne przezycie. Jestem morderca. Pozatym pozbawilem zycia laski byc moze jedynego przyjaciela. Teraz pewnie robia w domu laleczke voodooo i beda mnie meczyc. gdyby to byl jej przyjaciel to prowadzala by go na smyczy i w kagancu 3nodding ( ja tak prowadzam swoich)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:31 pm
To byla wiocha tam jeden samochod raz dziennie przejezdza. No akurat dzisiaj przejechaly ze 3. Masakra wiocha jeden samochod dzienni przejezdza i zginac pod kolami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:33 pm
Martines.PL To byla wiocha tam jeden samochod raz dziennie przejezdza. No akurat dzisiaj przejechaly ze 3. Masakra wiocha jeden samochod dzienni przejezdza i zginac pod kolami. ciesz sie ze wlasciciela nie przejechales xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:37 pm
widocznie tak mialo byc los tak chciał rolleyes Zapewne jest to traumatyczne przezycie dla dziewczynki w koncu zabiles jej pupila ktorego kochala na rowni z rodzicami i byl czlonkiem rodziny załuj za grzechy bos ty nie wiesz co uczynil zniszczyles dziecku wakacje.. teraz piesbedzie jej sie rozkladal w ogrodzie .... /:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 28, 2007 12:24 am
nie mow ze bęcłes pieska! scream
a pomogłes truchło targać? czy jeszcze do tego ze dziewczynie psa nie powiem co , to jescze musiała ścierwo cieżkie nosic? dramallama
swoja droga ja kupilbym smycz i poobjałbymm troche taka co to bez smyczy psa prowadza pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 28, 2007 12:33 am
to straszne - bardzo ci współczuję, to musiało być okropne przeżycie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|