|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:08 pm
http://www.gry.jeja.pl/pies,lapacz.html
mi jak pieskowi łeb ucina twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:21 pm
jak głowka pracuje tzn jak odcinana jest od korpusu rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:22 pm
Popieram, jak pieskowi łeb ucina to najlepiej to wygląda twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:51 pm
Kasmizarek zdolny złapał granat smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 1:09 pm
Kasmizar Kasmizarek zdolny złapał granat smile I z tej okazji jego avek urzadza publiczny striptiz? wink Ja jestem kiepska w takich grach. Refleksu nimam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 1:11 pm
Baranina http://www.gry.jeja.pl/kulki.html to tez jest fajne xp Gra jak akwarium. Moze na to popatrzeć, ale bez sensu. Wogole zadnej reakcji nie ma gry na wciskane klawisze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 1:19 pm
Kasmizar Baranina http://www.gry.jeja.pl/kulki.html to tez jest fajne xp Gra jak akwarium. Moze na to popatrzeć, ale bez sensu. Wogole zadnej reakcji nie ma gry na wciskane klawisze. Kurcze, a juz myslalam ze tylko ja tak mam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 1:32 pm
Zimtca Kasmizar Kasmizarek zdolny złapał granat smile I z tej okazji jego avek urzadza publiczny striptiz? wink Ja jestem kiepska w takich grach. Refleksu nimam. Nie. To aktor filmu bestiality. A co trzymam na raczkach... choć czy to na pewno rączka? twisted ps. Znudził mi się pan mroczny smile teraz bede skladał avika w klimacie fantasy i jak mi starczy pieniedzy (jak odetne Baranine od mojej gotowki to pewnie starczy xp ) to muszkietera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 1:51 pm
Kasmizar Zimtca Kasmizar Kasmizarek zdolny złapał granat smile I z tej okazji jego avek urzadza publiczny striptiz? wink Ja jestem kiepska w takich grach. Refleksu nimam. Nie. To aktor filmu bestiality. A co trzymam na raczkach... choć czy to na pewno rączka? twisted ps. Znudził mi się pan mroczny smile teraz bede skladał avika w klimacie fantasy i jak mi starczy pieniedzy (jak odetne Baranine od mojej gotowki to pewnie starczy xp ) to muszkietera. nie odcinaj crying z czego ja bede zyla? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 1:55 pm
Baranina Kasmizar Zimtca Kasmizar Kasmizarek zdolny złapał granat smile I z tej okazji jego avek urzadza publiczny striptiz? wink Ja jestem kiepska w takich grach. Refleksu nimam. Nie. To aktor filmu bestiality. A co trzymam na raczkach... choć czy to na pewno rączka? twisted ps. Znudził mi się pan mroczny smile teraz bede skladał avika w klimacie fantasy i jak mi starczy pieniedzy (jak odetne Baranine od mojej gotowki to pewnie starczy xp ) to muszkietera. nie odcinaj crying z czego ja bede zyla? gonk Jeszcze trochę zostało do tych 100K, jak to dozbieram to Ci oddam i bede wolny od naleznosci. Baranina spłacona biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 2:02 pm
Kasmizar Baranina Kasmizar Zimtca Kasmizar Kasmizarek zdolny złapał granat smile I z tej okazji jego avek urzadza publiczny striptiz? wink Ja jestem kiepska w takich grach. Refleksu nimam. Nie. To aktor filmu bestiality. A co trzymam na raczkach... choć czy to na pewno rączka? twisted ps. Znudził mi się pan mroczny smile teraz bede skladał avika w klimacie fantasy i jak mi starczy pieniedzy (jak odetne Baranine od mojej gotowki to pewnie starczy xp ) to muszkietera. nie odcinaj crying z czego ja bede zyla? gonk Jeszcze trochę zostało do tych 100K, jak to dozbieram to Ci oddam i bede wolny od naleznosci. Baranina spłacona biggrin tylko tak ci sie wydaje kochanie twisted napewno pojawia jes jakies nowe fajne itemki ktore bede chciala miec twisted ale zbieraj tez sobie kotek... albo nie ja bede zbierala dla ciebie a ty dla mnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 2:09 pm
A to kiedy przepraszam bym dostał te itemki? Na 10 rocznice? Znając życie, sam wolę to zrobić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|