Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Emosy...łączmy sie! Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

jesteś emo?
tak T_T
22%
 22%  [ 5 ]
NIE...
77%
 77%  [ 17 ]
Total Votes : 22

Amffi

PostPosted: Wed Jun 27, 2007 2:35 am

Nie jeden raz zostałam wytykana palcami...nie jeden.Nie wiem no...co ludzie mają do emo? ja jestem emo! i wali mnie to! nikt mnie nie rozumie! crying nikt! nie mam przyjaciół cry ...ale dziś spotkam sie z moją psiapsiółeczka-Sasanką ^^ Kto jest emo! no dalej! emo! emo population! emoA! wychylac sie z szeregu! scream
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 2:42 am

tez nikt mnie nie rozumie... ale to bardziej wynika z tego ze mam 10 mysli na sekunde i staram sie je przekazac w jednym zdaniu, niz z bycia emo xp

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 2:43 am

wlasciwie to i czesto (30raza na dzien) - albo i czesciej powtarzam ze nikt mnie nie kocha rolleyes
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 2:57 am

a ja od piątego roku życia uzależniona jestem od bluzek w czarno-białe paski, od dwunastego do ciągłego powtarzania słowa 'zło' i czy to znaczy że ja jestem emo? rolleyes emo

tynek

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 3:01 am

tynek
a ja od piątego roku życia uzależniona jestem od bluzek w czarno-białe paski, od dwunastego do ciągłego powtarzania słowa 'zło' i czy to znaczy że ja jestem emo? rolleyes emo
niet. bardziej ze twoje poza swiadomoscia pragnienia dążą do odbycia kary pozbawienia wolności do lat 25
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 3:09 am

Baranina
tynek
niet. bardziej ze twoje poza swiadomoscia pragnienia dążą do odbycia kary pozbawienia wolności do lat 25

tez w sumie racja. ale to bylo bardzo psychologiczne podejscie ;P

tynek

ayeczka

PostPosted: Wed Jun 27, 2007 3:59 am

moja była przyjaciółka została emo, zaczęła być za przeproszeniem wkurwiająca i tak się nasza przyjaźń skończyła
dlatego nienawidzę emoco to za przyjaciółka, która ciągle myśli o sobie i gada jak ma źle- do czasu próbowałam jej pomóc, potem już się nie dało
p o prostu była przekonana o swojej nieskończonej mroczności itd
confused
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 4:03 am

a ja wam mówię: BOO!! User Image

xp

Yumea

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 4:15 am

User Image
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 4:22 am

Amffi
Nie jeden raz zostałam wytykana palcami...nie jeden.Nie wiem no...co ludzie mają do emo? ja jestem emo! i wali mnie to! nikt mnie nie rozumie! crying nikt! nie mam przyjaciół cry ...ale dziś spotkam sie z moją psiapsiółeczka-Sasanką ^^ Kto jest emo! no dalej! emo! emo population! emoA! wychylac sie z szeregu! scream

o boshe zgadzam sie przecież emo są tacy sexi ninja

baby-kid

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 4:42 am

baby-kid
Amffi

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
nie zgadzam sie zasadniczo xp
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 4:47 am

Baranina
baby-kid
Amffi

nie zgadzam sie zasadniczo xp

A feśś ty siem nie znash

baby-kid

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 4:55 am

baa moze i nie znam mrgreen
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 5:17 am

Baranina
baa moze i nie znam mrgreen

ten jest nie zly mrgreen

jak dla mnie uzalanie sie nad soba jest zalosne...tez to robie, ale potem mi glupio, bo na prawde sa ludzie, ktorzy maja gorzej i zamiast myslec tylko o tym, ze tatus kupil mi serek nie w tym smaku co lubie stwierdzac, ze nikt mnie nie kocha i nie rozumie moich potrzeb to porazka. jak ktos chce tak zyc, to prosze, tylko niech sie potem nie dziwi, ze beda sie z niego podsmiewac. zycie jest brutalne i trzeba sie z tym zmierzyc! nie ma siedzenia w kacie i mazania sie, szkoda takiego dopracowanego emo-makijazu rofl

madburack

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Jun 27, 2007 6:10 am

ciuchy - ujdą.

ale jęczenie nad bólem istnienia to mogę przeżyć tylko u romantyków polskich doby Mickiewicza.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces