jesteś emo? |
tak T_T |
|
22% |
[ 5 ] |
NIE... |
|
77% |
[ 17 ] |
|
Total Votes : 22 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 2:35 am
Nie jeden raz zostałam wytykana palcami...nie jeden.Nie wiem no...co ludzie mają do emo? ja jestem emo! i wali mnie to! nikt mnie nie rozumie! crying nikt! nie mam przyjaciół cry ...ale dziś spotkam sie z moją psiapsiółeczka-Sasanką ^^ Kto jest emo! no dalej! emo! emo population! emoA! wychylac sie z szeregu! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 2:42 am
tez nikt mnie nie rozumie... ale to bardziej wynika z tego ze mam 10 mysli na sekunde i staram sie je przekazac w jednym zdaniu, niz z bycia emo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 2:43 am
wlasciwie to i czesto (30raza na dzien) - albo i czesciej powtarzam ze nikt mnie nie kocha rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 2:57 am
a ja od piątego roku życia uzależniona jestem od bluzek w czarno-białe paski, od dwunastego do ciągłego powtarzania słowa 'zło' i czy to znaczy że ja jestem emo? rolleyes emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 3:01 am
tynek a ja od piątego roku życia uzależniona jestem od bluzek w czarno-białe paski, od dwunastego do ciągłego powtarzania słowa 'zło' i czy to znaczy że ja jestem emo? rolleyes emo niet. bardziej ze twoje poza swiadomoscia pragnienia dążą do odbycia kary pozbawienia wolności do lat 25
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 3:09 am
Baranina tynek a ja od piątego roku życia uzależniona jestem od bluzek w czarno-białe paski, od dwunastego do ciągłego powtarzania słowa 'zło' i czy to znaczy że ja jestem emo? rolleyes emo niet. bardziej ze twoje poza swiadomoscia pragnienia dążą do odbycia kary pozbawienia wolności do lat 25 tez w sumie racja. ale to bylo bardzo psychologiczne podejscie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 3:59 am
moja była przyjaciółka została emo, zaczęła być za przeproszeniem wkurwiająca i tak się nasza przyjaźń skończyła dlatego nienawidzę emoco to za przyjaciółka, która ciągle myśli o sobie i gada jak ma źle- do czasu próbowałam jej pomóc, potem już się nie dało p o prostu była przekonana o swojej nieskończonej mroczności itd confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 4:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 4:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 4:22 am
Amffi Nie jeden raz zostałam wytykana palcami...nie jeden.Nie wiem no...co ludzie mają do emo? ja jestem emo! i wali mnie to! nikt mnie nie rozumie! crying nikt! nie mam przyjaciół cry ...ale dziś spotkam sie z moją psiapsiółeczka-Sasanką ^^ Kto jest emo! no dalej! emo! emo population! emoA! wychylac sie z szeregu! scream o boshe zgadzam sie przecież emo są tacy sexi ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 4:42 am
baby-kid Amffi Nie jeden raz zostałam wytykana palcami...nie jeden.Nie wiem no...co ludzie mają do emo? ja jestem emo! i wali mnie to! nikt mnie nie rozumie! crying nikt! nie mam przyjaciół cry ...ale dziś spotkam sie z moją psiapsiółeczka-Sasanką ^^ Kto jest emo! no dalej! emo! emo population! emoA! wychylac sie z szeregu! scream o boshe zgadzam sie przecież emo są tacy sexi ninja  nie zgadzam sie zasadniczo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 4:47 am
Baranina baby-kid Amffi Nie jeden raz zostałam wytykana palcami...nie jeden.Nie wiem no...co ludzie mają do emo? ja jestem emo! i wali mnie to! nikt mnie nie rozumie! crying nikt! nie mam przyjaciół cry ...ale dziś spotkam sie z moją psiapsiółeczka-Sasanką ^^ Kto jest emo! no dalej! emo! emo population! emoA! wychylac sie z szeregu! scream o boshe zgadzam sie przecież emo są tacy sexi ninja  nie zgadzam sie zasadniczo xp A feśś ty siem nie znash
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 4:55 am
 baa moze i nie znam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 5:17 am
Baranina  baa moze i nie znam mrgreen ten jest nie zly mrgreen jak dla mnie uzalanie sie nad soba jest zalosne...tez to robie, ale potem mi glupio, bo na prawde sa ludzie, ktorzy maja gorzej i zamiast myslec tylko o tym, ze tatus kupil mi serek nie w tym smaku co lubie stwierdzac, ze nikt mnie nie kocha i nie rozumie moich potrzeb to porazka. jak ktos chce tak zyc, to prosze, tylko niech sie potem nie dziwi, ze beda sie z niego podsmiewac. zycie jest brutalne i trzeba sie z tym zmierzyc! nie ma siedzenia w kacie i mazania sie, szkoda takiego dopracowanego emo-makijazu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 6:10 am
ciuchy - ujdą.
ale jęczenie nad bólem istnienia to mogę przeżyć tylko u romantyków polskich doby Mickiewicza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|