| Uczestniczysz w konkursie ? |
| Nie |
|
43% |
[ 7 ] |
| Tak |
|
56% |
[ 9 ] |
|
| Total Votes : 16 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 12:51 pm
Jako że mi sie nudzi .. a wy nałogowo szukacie sposobów na zarobienie grosza , dam wam zarobić w bardzo prosty sposób xd
Nagroda to hmmm .... 2k + reszta czyli wszystka kasa jaką będę posiadał na kącie w dniu ogłoszenia wyników konkursu. ( aktualnie 2311 gold )
Aby wygrać tą "kolosalną" sumę należy zrobić w formie dowolnej ( paint , papier + długopis + skaner/aparat , photoshop ) ,zabawny komiks ze mną w roli głównej składający sie z trzech ( nie więcej ,ani nie mniej, tylko dokładnie 3 ) kadrów , a następnie napisać posta wklejając linka do swojej pracy. Każda osoba może wykonać nieograniczoną liczbę prac. Ja wybieram zwycięzce . Prace można zgłaszać do godziny 20 ,najbliższego wtorku ( 26 . 06 . 2007 )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:02 pm
spróbuję coś wymyśleć, o ile nie zapomnę razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 2:00 pm
sprobuje cos narysowac.
a raczej na pewno narysuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 2:18 pm
mam nadzieje, ze technika wykonania nie ma znaczenia, tylko pomysl? bo jak juka cos narysuje, to ja przy niej cienka jestem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 2:40 pm
zdecydowanie najważniejsze będzie poczucie humoru ...
jeśli ktoś narysuje boską prace ze świetnymi efektami .. ale będzie mało śmieszna .. to hmm .... trudno wygra ten kto narysuje np. mnie prowadzącego "ynteligentny" dialog z "pixelem" rofl
Dla podpowiedzi dodam że uwielbiam humor sarkastyczny w stylu opcego domokun
postanowiłem tez że będę organizował więcej podobnych konkursów rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 11:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:02 am
 i wułala, jade na parę dni w miasto. jestem ciekawa reeeeszty prac T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:56 am
Jukatan http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/valterkomiks.jpg i wułala, jade na parę dni w miasto. jestem ciekawa reeeeszty prac T^T rofl niezłe .... podobną scenkę miałem parę dni temu i idealnie trafiłaś z długością włosów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 1:06 am
Valter Jukatan http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/valterkomiks.jpg i wułala, jade na parę dni w miasto. jestem ciekawa reeeeszty prac T^T rofl niezłe .... podobną scenkę miałem parę dni temu i idealnie trafiłaś z długością włosów xd bo ja mam szósty zmysł i siódmy umysł. na drugi kadr wypadałoby poprawić albo narysować od nowa (przez włosy), zrobię to jak wrócę ze wsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 5:35 am
a to moja praca pt. "Czemu Valter ma zjarany pyszczek?" <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 7:01 am
baby-kid a to moja praca pt. "Czemu Valter ma zjarany pyszczek?" <3 hehehe... widzę że poziom jest wysoki ... *próbuje podnieść sie z podłogi* szkoda że przez internet nie można przesyłać zapachu ... bo zdecydowanie czuć tu spalenizną rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 8:03 am
mozna przedluzyc do konca tygodnia? ulomowi sie zepsul skaner i nie mialabym gdzie zeskanowac, dopiero w sobote bedzie miala dobry ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 8:09 am
Oto i moj komiks, no jakość kijowa, że tak powiem xp  Enjoy! >,<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 8:35 am
shilian90 mozna przedluzyc do konca tygodnia? ulomowi sie zepsul skaner i nie mialabym gdzie zeskanowac, dopiero w sobote bedzie miala dobry ;_; proponuje wybrać sie do kafejki internetowej lub do ksero ... albo poprostu zrób fotkę . niestety nie mogę przedłużyć konkursu .. ale nie martw sie ... jeszcze będziesz miała okazje sie wykazać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 8:36 am
dobra, teraz oje. wiem, nie umiem rysować myszką w paincie... w dodtaku ta mysz jakas skopana jest, optyczna mi się zepsuła i na kulkowej działam >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |