Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Proszę przeczytać!!!!!!!!!!!!!!!!! Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bump
  bump
View Results

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sat Jun 23, 2007 12:44 pm

Sprawa dotyczy konkursowego zdziśka. Jest to pierwszy i ostatni konkurs z jego udziałem, wynika to z faktu że jedna z osób nie potrafi się uczciwie bawić. Z przykrością stwierdzam że mułek o niku Tatsu666 zwinął z konta konkursowego zdziśka sumę w wysokości niewiele ponad 800 goldów oraz kilka itemków . Jednak proszę się nie martwić nie ujdzie to tej osobie płazem – co rzecz jasna stwierdzam z przyjemnością . Za 1,5h będę już miała pełen obraz tego kto jest winien popełnionego czynu. I jednocześnie oznajmiam iż osoba ta zostanie z miejsca zbanowana z gildii – nie wiem czy i z gai. O tym zdecydują inne władze. Oczywiście żeby nie było ze jestem taka wredna i nie daje szansy na naprawę zachowania. Czekam do jutra do h 21 na zwrot goldów – i wtedy sprawa pozostanie między mną a tą osobą , ewentualnie innymi moderatorami. W innym przypadku postępuje w wyżej wymieniony sposób
PostPosted: Sat Jun 23, 2007 12:52 pm

hmmm.. tak, to w sumie bylo do przewidzenia stare
*wilkus idzie sie rozejrzec*

...jak tsa osoba ma to zrobic, jezeli zmienilas haslo..? albo mi cos nie wyszlo

wilkus
Crew

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sat Jun 23, 2007 12:54 pm

a ja jednak wierzylam w uczciwosc innych. no coz nie sa to tak wielkie sumy by bylo za czym płakać. Natomiast dla zasady komus powiemy papa. przykre ale cóż..
PostPosted: Sat Jun 23, 2007 12:56 pm

spoko, przeca rozumiem. ciekawe czy sie zglosi... confused

wilkus
Crew

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sat Jun 23, 2007 12:58 pm

wilkus
spoko, przeca rozumiem. ciekawe czy sie zglosi... confused
dla jego dobra bylo by lepiej zeby sie zglosil. ja nie wymagam publicznego przyznania sie do winy. zwyczajny zwrot przedmiotow starczy.
PostPosted: Sat Jun 23, 2007 1:04 pm

300 goldu talk2hand ktoś siebie nie szanuje, jeżeli na taką sumę się połakomił.

Kasmizar
Crew

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Jun 23, 2007 1:08 pm

tez racja... tylko wkurza mnie, ze to ktos "z naszych"
PostPosted: Sat Jun 23, 2007 1:17 pm

Ieszcze bardziej jest przykre że jest to wynik złośliwości przypuszczam a nie chęci posiadania tak niewielkiej kwoty.

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Kasmizar
Crew

PostPosted: Sat Jun 23, 2007 1:24 pm

Ktoś się ześwinił widocznie. Wole nie wiedzieć kto to zrobił, żeby póżniej nie patrzec na kogos jak na oszusta.
PostPosted: Sat Jun 23, 2007 1:26 pm

ja tez, wiec daje ta mozliwosc zmiany sytuacji

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Sat Jun 23, 2007 2:00 pm

przykro mi ze tak wyszło. powiem tyle dobre checi mialas Baranino ale Ci nie wyszło.. tak to w zyciu jest niestety... biedny zdzisiek nikt go nie bedzie chcial teraz... moze pomysl z przesylaniem na konto innego moda bylby dobry? ja tam sie nie znam...szkoda ze ktos zmarnowal szanse na zdobywanie wiekszej sumy nagrod... i moim zdaniem powinnismy jakos go ukarac, chocby czasowy ban na gildie...
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 2:47 am

Żałosne i przykre.
Pozostawię bez komentarza...

pani psychol

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 3:18 am

muszę przyznać ze takich rzeczy sie po naszych sie nie spodziewałam....
PostPosted: Sun Jun 24, 2007 3:31 am

Baranina
Sprawa dotyczy konkursowego zdziśka. Jest to pierwszy i ostatni konkurs z jego udziałem, wynika to z faktu że jedna z osób nie potrafi się uczciwie bawić. Z przykrością stwierdzam że mułek o niku Tatsu666 zwinął z konta konkursowego zdziśka sumę w wysokości niewiele ponad 800 goldów oraz kilka itemków . Jednak proszę się nie martwić nie ujdzie to tej osobie płazem – co rzecz jasna stwierdzam z przyjemnością . Za 1,5h będę już miała pełen obraz tego kto jest winien popełnionego czynu. I jednocześnie oznajmiam iż osoba ta zostanie z miejsca zbanowana z gildii – nie wiem czy i z gai. O tym zdecydują inne władze. Oczywiście żeby nie było ze jestem taka wredna i nie daje szansy na naprawę zachowania. Czekam do jutra do h 21 na zwrot goldów – i wtedy sprawa pozostanie między mną a tą osobą , ewentualnie innymi moderatorami. W innym przypadku postępuje w wyżej wymieniony sposób
To się nazywa kara niewspółmiernie do przewinienia mrgreen

degenerat

Jukatan

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 3:46 am

No-chanXD
muszę przyznać ze takich rzeczy sie po naszych sie nie spodziewałam....
a ja podejrzewalam, ze do czegos takiego dojdzie.

niestety, w sytuacji gdy chodzi o pieniadze, zarowno te prawdziwe (tego akurat doswiadczylam na wlasnej skorze) jak i wirtualne, w niektorych ludzi wstepuja demony, swinki, co tam wolicie.

mowilam, ze sie wam zdzicho nie sprawdzi.

teraz pewnie uznacie, ze to ja zrobilam xd akurat mam alibi, bo od piatku okolo 14 nie bylo mnie w domu i nie mialam dostepu do internetu. So, nie zwalicie na mnie winy.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces