|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 10:14 am
bo kupiłam sobie ostatnio na marketplace m.in. Western Zodiac i moge mieć jedną opcje z niego na raz na aviku... a zauwazylam ze są gajowicze ktorzy mają kilka opcji naraz... od czego to zalezy?? i tu nie chodzi mi tylko o Western Zodiac, bo ja mam tak z każdymi itemami...
ogólnie rzecz biorąc, o so chosi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 10:20 am
maja ich po prostu wiecej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 10:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 1:34 am
Niektorych stac wink Sa tacy, co maja po kilka kiko/coco.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 3:36 am
Zimtca Niektorych stac wink Sa tacy, co maja po kilka kiko/coco. ale pamiętam, że jak miałam gwee the dragonika to udawało mi się chytrze jednego mieć na głowie, a drugiego gdzieś obok xD i nie miałam wcale dwóch...nie wiem czemu tak xD dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 3:50 am
zuzika Zimtca Niektorych stac wink Sa tacy, co maja po kilka kiko/coco. ale pamiętam, że jak miałam gwee the dragonika to udawało mi się chytrze jednego mieć na głowie, a drugiego gdzieś obok xD i nie miałam wcale dwóch...nie wiem czemu tak xD dramallama a jak to zrobiłas?? *zaciekawienie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 4:20 am
Mroovecka zuzika Zimtca Niektorych stac wink Sa tacy, co maja po kilka kiko/coco. ale pamiętam, że jak miałam gwee the dragonika to udawało mi się chytrze jednego mieć na głowie, a drugiego gdzieś obok xD i nie miałam wcale dwóch...nie wiem czemu tak xD dramallama a jak to zrobiłas?? *zaciekawienie* hmmm...dawno to było...pewnie teraz już się tak nie da... to było jakoś tak, że klikało się podstawową formę dragonika, sejwowało i klikało się jakąś inną pozę...jakoś tak xD *dawno temu i nieprawda* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 4:36 am
zuzika Mroovecka zuzika Zimtca Niektorych stac wink Sa tacy, co maja po kilka kiko/coco. ale pamiętam, że jak miałam gwee the dragonika to udawało mi się chytrze jednego mieć na głowie, a drugiego gdzieś obok xD i nie miałam wcale dwóch...nie wiem czemu tak xD dramallama a jak to zrobiłas?? *zaciekawienie* hmmm...dawno to było...pewnie teraz już się tak nie da... to było jakoś tak, że klikało się podstawową formę dragonika, sejwowało i klikało się jakąś inną pozę...jakoś tak xD *dawno temu i nieprawda* whee Na moim Gwee to nie dziala, wiec moze faktycznie to byl jakis bug, ktory juz dawno naprawili.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 4:51 am
Zimtca zuzika Mroovecka zuzika Zimtca Niektorych stac wink Sa tacy, co maja po kilka kiko/coco. ale pamiętam, że jak miałam gwee the dragonika to udawało mi się chytrze jednego mieć na głowie, a drugiego gdzieś obok xD i nie miałam wcale dwóch...nie wiem czemu tak xD dramallama a jak to zrobiłas?? *zaciekawienie* hmmm...dawno to było...pewnie teraz już się tak nie da... to było jakoś tak, że klikało się podstawową formę dragonika, sejwowało i klikało się jakąś inną pozę...jakoś tak xD *dawno temu i nieprawda* whee Na moim Gwee to nie dziala, wiec moze faktycznie to byl jakis bug, ktory juz dawno naprawili. tak...tak...możliwe whee bo jak już mówiłam dawno to było xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 11:54 am
zuzika Zimtca zuzika Mroovecka zuzika Zimtca Niektorych stac wink Sa tacy, co maja po kilka kiko/coco. ale pamiętam, że jak miałam gwee the dragonika to udawało mi się chytrze jednego mieć na głowie, a drugiego gdzieś obok xD i nie miałam wcale dwóch...nie wiem czemu tak xD dramallama a jak to zrobiłas?? *zaciekawienie* hmmm...dawno to było...pewnie teraz już się tak nie da... to było jakoś tak, że klikało się podstawową formę dragonika, sejwowało i klikało się jakąś inną pozę...jakoś tak xD *dawno temu i nieprawda* whee Na moim Gwee to nie dziala, wiec moze faktycznie to byl jakis bug, ktory juz dawno naprawili. tak...tak...możliwe whee bo jak już mówiłam dawno to było xD a szkoda cholera biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 3:32 am
Mroovecka zuzika Zimtca zuzika Mroovecka a jak to zrobiłas?? *zaciekawienie* hmmm...dawno to było...pewnie teraz już się tak nie da... to było jakoś tak, że klikało się podstawową formę dragonika, sejwowało i klikało się jakąś inną pozę...jakoś tak xD *dawno temu i nieprawda* whee Na moim Gwee to nie dziala, wiec moze faktycznie to byl jakis bug, ktory juz dawno naprawili. tak...tak...możliwe whee bo jak już mówiłam dawno to było xD a szkoda cholera biggrin ja tak robiłam z CoCo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 6:08 am
Jukatan Mroovecka zuzika Zimtca zuzika Mroovecka a jak to zrobiłas?? *zaciekawienie* hmmm...dawno to było...pewnie teraz już się tak nie da... to było jakoś tak, że klikało się podstawową formę dragonika, sejwowało i klikało się jakąś inną pozę...jakoś tak xD *dawno temu i nieprawda* whee Na moim Gwee to nie dziala, wiec moze faktycznie to byl jakis bug, ktory juz dawno naprawili. tak...tak...możliwe whee bo jak już mówiłam dawno to było xD a szkoda cholera biggrin ja tak robiłam z CoCo W takich chwilach naprawde zaluje, ze ten blad juz nie wystepuje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|