|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 4:40 am
No właśnie. Kto się cieszy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 4:55 am
tak mrgreen moja matus od wrzesnia bedzie pania dyrektor mrgreen
juupiiii mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 5:04 am
Kurnia... crying Wczoraj miały zakończenie trzecie klasy... Ja jestem w chórze więc miałam zaszczyt tam gościć. Tak smutno było, aczkolwiek radośnie. Nie chcę się z nimi żegnać. Wszyscy do stolicy pewnie pojadą się uczyć. Dlaczego no, dlaczego? Nudno będzie w szkole bez nich ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 5:21 am
Baranina tak mrgreen moja matus od wrzesnia bedzie pania dyrektor mrgreen juupiiii mrgreen surprised ożby! a ja mialam zakonczenie roku 28 kwietnia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 5:26 am
Jukatan Baranina tak mrgreen moja matus od wrzesnia bedzie pania dyrektor mrgreen juupiiii mrgreen surprised ożby! a ja mialam zakonczenie roku 28 kwietnia mrgreen a ja nie mam konca roku xp PS: tak, wilkus tez sie ucieszy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 5:31 am
ja sie ciesze!! ja!! ja!! ja!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 5:40 am
Baranina Jukatan Baranina tak mrgreen moja matus od wrzesnia bedzie pania dyrektor mrgreen juupiiii mrgreen surprised ożby! a ja mialam zakonczenie roku 28 kwietnia mrgreen a ja nie mam konca roku xp PS: tak, wilkus tez sie ucieszy mrgreen zalezy z czego... z konca roku niekoniecznie, z okazji, ze ni bede miala gdzie sie schowac przed ludzmi. /tak, w szkole jakos mi tak lepiej zawsze bylo/ a co do Twojej matki - boje sie jej od podstawowki xp ale bedzie smiesznie mysle mrgreen jezeli bedzie dalej tak opierdzielac za byle gowno, jak kiedys, to co najmniej bedzie glosno rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 5:41 am
nie. koncze gimnazjum i od wczoraj placze jak dziecko, ze nie zobacze moich znajomych, MOJEGO WYCHOWAWCE crying
Najlepszy wychowawca, jakiego w zyciu mialam. i zapewne bede miec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 6:01 am
Pszczola_M nie. koncze gimnazjum i od wczoraj placze jak dziecko, ze nie zobacze moich znajomych, MOJEGO WYCHOWAWCE crying Najlepszy wychowawca, jakiego w zyciu mialam. i zapewne bede miec. emo też skończyłam gimnazjum...będę tęsknić za pięcioma osobami i moim najfajniejszym w świecie facetem od polaka... sad boję się nowej szkoły i mi smutno. i nie cieszę się jakoś...aj em soł imoł xD emo talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 7:03 am
ah.. koniec roku.. az mi sie lezka w oku kreci ze szczescia, ze nie bede widziala mojej debilnej klasy przez calutkie 2 miesiace crying heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 7:27 am
Ja tez sie ciesze ale tez smuce bo z naszej szkoly odchodzi najfajniejsza klasa sad ale na szczescie bedziemy sie spotykac na rowerach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 7:33 am
a ja sie ciesze .... bo mam nadzeję że do mojej szkoły przydzie nowa grupa metali domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 8:11 am
wilkus Baranina Jukatan Baranina tak mrgreen moja matus od wrzesnia bedzie pania dyrektor mrgreen juupiiii mrgreen surprised ożby! a ja mialam zakonczenie roku 28 kwietnia mrgreen a ja nie mam konca roku xp PS: tak, wilkus tez sie ucieszy mrgreen zalezy z czego... z konca roku niekoniecznie, z okazji, ze ni bede miala gdzie sie schowac przed ludzmi. /tak, w szkole jakos mi tak lepiej zawsze bylo/ a co do Twojej matki - boje sie jej od podstawowki xp ale bedzie smiesznie mysle mrgreen jezeli bedzie dalej tak opierdzielac za byle gowno, jak kiedys, to co najmniej bedzie glosno rofl a co z tym kolem na ktore sie zapisalas? nie bedzie go w wakacje? rolleyes no to juz gaiowicze wiedza po kim mam to opierdzielanie za byle co twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 8:11 am
Valter a ja sie ciesze .... bo mam nadzeję że do mojej szkoły przydzie nowa grupa metali domokun jeszcze cie ze szkoly na wywalili? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 8:18 am
a ja się cieszęęęę!!!! z ludźmi przecież i tak się mogę widywać,a nie trzeba się uczyć biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|