|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 12:01 pm
No wiec odkrylam dzis... tak dokladnie pod koniec semestru, że babka która prowadzi wyklady ze statystyki na jednej moje przewspanialej uczelni to jest ta sama co prowadzila w tym semestrze metodologie badan pedagogicznych na mej drogiej sercu akademi.. Zczailam sie jak uzupelnialam karte egzaminacyjna i luknelam na nazwiska razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 12:05 pm
normalni e szerlok z ciebie wow .. a po gebie nie zauwazyla ze to ta sama osoba rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 12:06 pm
ani razu nie bylam na statystyce mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 12:07 pm
Baranina ani razu nie bylam na statystyce mrgreen to wszystko wyjasnia rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 12:09 pm
Mirwais Baranina ani razu nie bylam na statystyce mrgreen to wszystko wyjasnia rofl rofl taaa... szczegulnie jak przy przepisywaniu oceny walnelam gafe. ona do mnie mowi ze zna ta uczelnie, ze bardzo dobra i ze ma z naszym rokiem statystyke a ja do niej ze to chyba nie z nasza grupa ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 12:38 pm
ja po całym roku nauki i tak nie pamiętam jak sie zwie nasza wychowawczyni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 12:42 pm
Valter ja po całym roku nauki i tak nie pamiętam jak sie zwie nasza wychowawczyni xd jest sie czym chwalic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 1:01 am
Valter ja po całym roku nauki i tak nie pamiętam jak sie zwie nasza wychowawczyni xd o to calkiem normalne. ja sie 3 miechy uczylam nazwiska kasmizara xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 1:13 am
Baranina Valter ja po całym roku nauki i tak nie pamiętam jak sie zwie nasza wychowawczyni xd o to calkiem normalne. ja sie 3 miechy uczylam nazwiska kasmizara xp Ze imienia, to bym zrozumiala, ale nazwisko to ma akurat dosc pospolite xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 1:20 am