|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:38 am
czyli to co tygryski lubia najbardziej. Co sądzicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:57 am
Nie wiem nawet o co w tym chodzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:21 pm
właśnei tak sie składa, że ja bardzo lubie toto i jezdzilam juz sporo czasu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 1:12 pm
eek
SAMO-
-CHODY
Samochody, takie brum brum na Gai..... nie mam więcej pytań.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 1:22 pm
a kiedy wreszcie zrobia system walk stare stare scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 1:29 pm
Andareen a kiedy wreszcie zrobia system walk stare stare scream scream Chociaż spokojny ze mnie człowiek.... NO WŁASNIE! scream Najpierw Gaia Cinema, teraz samochody, asystem walk lezy i kwiczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 1:33 pm
a ja neonkow nie moge zrobic....Gemus powiedz jak to zrobiles...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 1:42 pm
a Mi sie podobają samochody..o! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 2:03 pm
Evangee a Mi sie podobają samochody..o! ^^ mam nadzieje ze dodadza wiecej opcji... ja mam ten ostatni i nic dodac nie moge ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 2:26 pm
wlasnie 20 minut temu przezylem szok jak weszlem na gaiie @.@ auta?! yupi! jestem maniakiem tuningu, mam tylko nadzieje ze szybciutko do sypia partsow i to nie takich zalosnych jak same naklejki ..... BODY KITY dajcie BODY KITY!!! arggggg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 2:44 pm
Kasmizar Andareen a kiedy wreszcie zrobia system walk stare stare scream scream Chociaż spokojny ze mnie człowiek.... NO WŁASNIE! scream Najpierw Gaia Cinema, teraz samochody, asystem walk lezy i kwiczy. no wlasnie. po co komu glupie samochody stare . ja chce krwi, KRWI!! evil i odbierac ludziom HP mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 10:47 pm
Driadaa a ja neonkow nie moge zrobic....Gemus powiedz jak to zrobiles... kupiłem i zamontowałem na moim autku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 10:50 pm
Gem_ma Driadaa a ja neonkow nie moge zrobic....Gemus powiedz jak to zrobiles... kliknełem "buy parts" kupiłem i zamontowałem na moim autku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:33 pm
a ja wesłam na samocody zanim jeszcze ogłoszenie weszło. i nie było w sklepach jeszcze wsztstkich fajnych rzeczy, dlatego mam jakiegoś shita stare
i gdzie gaia battle!>>!?!??!? evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 1:06 am
xBardielx wlasnie 20 minut temu przezylem szok jak weszlem na gaiie @.@ auta?! yupi! jestem maniakiem tuningu, mam tylko nadzieje ze szybciutko do sypia partsow i to nie takich zalosnych jak same naklejki ..... BODY KITY dajcie BODY KITY!!! arggggg jak jesteś maniakiem tuningu to wpadni do Stargardu Szcecińskiego .... moi starzy mają najlepszy w okręgu zakład car audio domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|