|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 6:12 am
mam takie pytanko: czy jest możliwe zmienienie koloru skóry,oczu albo nawet płci swojego avataru?? pytanie pewnie głupie stressed ,a odpowiedź oczywista dla wszystkich poza mną sweatdrop ,ale mimo to mam nadzieję,że mi pomożecie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 6:15 am
Hefajstion mam takie pytanko: czy jest możliwe zmienienie koloru skóry,oczu albo nawet płci swojego avataru??pytanie pewnie głupie stressed ,a odpowiedź oczywista dla wszystkich poza mną sweatdrop ,ale mimo to mam nadzieję,że mi pomożecie xd tak ... wystarczy że w customize me .. weźniesz delete avatar .. i zrobisz sobie od nowa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 6:20 am
dzięki!!! ja po prostu zawsze była tępa^^mam to od urodzenia^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 7:01 am
wiem ze off top, ale nie moglam sie powstrzymac...wyglada to głupio jak avek facet pisze "byłAM", "głupiA" biggrin rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 7:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 9:07 am
ano sie czepiam...ale to moja dziewczynka, wiec moge, a ona za zue mi tego nie ma biggrin biggrin biggrin prafda Hef??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 9:52 am
Mroovecka wiem ze off top, ale nie moglam sie powstrzymac...wyglada to głupio jak avek facet pisze "byłAM", "głupiA" biggrin rofl rofl rofl rofl rofl rofl az tak Cie to smieszy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 10:43 am
Jukatan Mroovecka wiem ze off top, ale nie moglam sie powstrzymac...wyglada to głupio jak avek facet pisze "byłAM", "głupiA" biggrin rofl rofl rofl rofl rofl rofl az tak Cie to smieszy? a nie moze?? *robi oczka kotka ze shreka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:19 am
dziecko wojny kauczukowej rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:53 am
Ciekawe, na czym wlasciwie polega taka wojna kauczukowa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:05 pm
Na zucaniu piłeczek kauczukowych w siebie nawzajem? Kiedyś takie piłeczki to byl hicior domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:20 pm
baby-kid Na zucaniu piłeczek kauczukowych w siebie nawzajem? Kiedyś takie piłeczki to byl hicior domokun a moze zatrucie organizmu kauczukiem przez terrorystow ninja ? i 3 wojna swiatowa, kauczukowa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:20 pm
Mroovecka Jukatan Mroovecka wiem ze off top, ale nie moglam sie powstrzymac...wyglada to głupio jak avek facet pisze "byłAM", "głupiA" biggrin rofl rofl rofl rofl rofl rofl az tak Cie to smieszy? a nie moze?? *robi oczka kotka ze shreka* to na mnie nie działa, pochowałam siedem kotów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 2:05 am
Jukatan Mroovecka Jukatan Mroovecka wiem ze off top, ale nie moglam sie powstrzymac...wyglada to głupio jak avek facet pisze "byłAM", "głupiA" biggrin rofl rofl rofl rofl rofl rofl az tak Cie to smieszy? a nie moze?? *robi oczka kotka ze shreka* to na mnie nie działa, pochowałam siedem kotów xd eek satanista question zjadasz koty question ... ...jesteś moim idolem .... rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 2:18 am
Valter Jukatan Mroovecka Jukatan Mroovecka wiem ze off top, ale nie moglam sie powstrzymac...wyglada to głupio jak avek facet pisze "byłAM", "głupiA" biggrin rofl rofl rofl rofl rofl rofl az tak Cie to smieszy? a nie moze?? *robi oczka kotka ze shreka* to na mnie nie działa, pochowałam siedem kotów xd eek satanista question zjadasz koty question ... ...jesteś moim idolem .... rofl rofl rofl pochwale sie Omi, bedzie zachwycona mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|